Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(32)
Raspunsuri - Pagina 4
Lorich spune:
Vaaaaaassss ce copii frumosi ai!!!! Superbi!!!
mai, na belea!!! treb sa pelc dupa Robert si fifi doarme..mama lui de covoras somnifer!!
Si eu multumesc din inima celei care a avut ideea cu colaceii!!! Si celor care au facut asta posibila Ziki, Anca
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
zumzu spune:
m-am apucat sa citesc posturile de acum 4 luni, pe care nu le citisem cand am nascut. Si am aflat ca bebe Darius a fost primul bebe de 2011:). Roxx si blue night au nascut dupa. Ce rau imi pare ca nu am apucat sa anunt si eu
deea_sav85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Deea;Eu am pus ochii pe www.invitatie-de-nunta.ro/invitatii-de-botez/invitatie-de-botez-argintie-tip-plic-cu-jucarii-290.html" target="_blank"> asta ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
Da, da e foarte frumoasa, era si asta in vizor, dar am ales-o pe cealalta ca avea si card rezervare loc restaurant.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
roxx26 spune:
LORI, tortul e creatie proprie - o sa fie in forma de 4, cu crema de mascarpone si frisca si cu bucati de mandarine. Inca nu m-am apucat da acu chiar ma duc la bucatarie ca a adormit domnisorica.
V-ati dus la gradinita de stat pana la urma? Care e? Chiar sunt curioasa.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
roxx26 spune:
ZUMZU, daaaa, imi amintesc...ce ne-ai mai tinut pe jar!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
florintunde spune:
DECI !VREM POZE CU ZUMZU!!!!!!!mai sunt si altii curiosi in afara de mine
HAI MAMI ZUMZU!BAGA NISTE POZE
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
zumzu spune:
hihi..Lorich ma visase
"Pluuussss ca zumzuuuu desi nu-ti stiu nici numele, toata noaptea asta am visat "zumzu, o fi nascut, ce-o fi facut etc,,," abia astept vesti..ca vad ca nu ai mai scris de mult!"
madalina_m spune:
Buna fetele! A trecut si botezul. A fost superb! Si nu e doar parerea mea ci a tuturor invitatilor. Pana si vremea a fost 100% de partea noastra. Ploaia cu bulbuci de la ora 2 pe care o anuntasera la toate prognozele meteo nu a mai venit. Azi sunt terminata. Dupa ce ieri piciu a dormit toata ziua cand am ajuns acasa, la 23.30 avea chef sa povestim. L-am bagat cu forta la somn ca nu mai puteam dar s-a trezit de 4 ori intre 12 si 7. Plus ca manaca de zici ca vine sfarsitul lumii. O sa intru mai tarziu sau maine sa va mai povestesc ca acu' plecam la cumparaturi si apoi la restaurant sa platim. Diseara avem baita si vroiam sa va intreb voi ce ati pus in cadita? Ma gandeam la ban de argint, verighetele nasilor, flori, parfum, miere. A scris la un moment dat Bebelu o lista lunga-lun ga cu ce se pune si ce simbolizeaza dar nu o mai gasesc. Copilul il spala si cu sapun acolo in cadita sau numai cu apa aceea? Nasa trebuie sa ii zica ceva in timp ce il spala (sa ii urseasca)? Dupa baie se unge cu ulei. Se da peste tot? Si in cap? Ufff nu au trecut decat 2 ani de cand am nasit dar nu mai stiu nimic. Pupici multi!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
florintunde spune:
ZIKI!!!!!!.. IA TRECI TU ACUM LA GHISEUL NR:3 SI SEMNEAZA FRUMOS CONDICA!
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
mirela2 spune:
neata
frumoase poze
sa traiasca mici crestini si sarbatoritii de azi
la mine e balamuc de se aude cred ca si la gara
dar eu fac pe nesimtita si nu i bag in seama
urla de aiurea
razvi e in continuare in greva foamei, plange de foame dar nu manca, nush ce i cu el
lua-l-ar draq de vaccin, numa ce si revenisera, amu am luat o de la capat
cum sa ia in greutate copilul asta daca nu manca
parca i pun otrava pe buze cand ii dau biberonul
robi vrea in brate
ii las sa vad cat pot sa protesteze
schimbati sunt, robi e si mancat.............
http://qik.com/video/39720141
asa fac de dimineata
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi