Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

shines, in loc sa citesc pulpa de para, am citit pulpa de porc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

deci bun covorasul..Ana a doua tura de nani

roxx ce tort? ce tort?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

shines, in loc sa citesc pulpa de para, am citit pulpa de porc

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

ioi...

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Si noi incepem diversificarea la 6 luni daca ne ajuta DD sa avem lapte pana atunci ! Aseara am visat ca ii dadeam lapte cu cereale...dar nu special pentru bebe...d'alea cu musli
andutza n-am vazut asa ceva...unele sunt culmea frate.cum sa decida ea cum sa imbraci copilul TAU ?! si meniu, si tot ! pana mea, e botezul copilului vostru sau al ei? of Doamne ! Ti-as zice s ao ignori, dar te cred ca e greu !
nici eu nu am vazut pe mami de Darius frumos !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

simo toata lumea aici te apreciaza, ce super mama esti tu ... si tu dai pulpa de porc la copil ! ntz ntz ntz denaturato !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missmj

simo toata lumea aici te apreciaza, ce super mama esti tu ... si tu dai pulpa de porc la copil ! ntz ntz ntz denaturato !

mi s-au urcat laudele la cap

tare fii-tu cu puseul..cand o avea un puseu pe la 16-17 ani sa te tiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

neata la amiaz dar merge , nu? Tinuta Simo draga trebe sa recunosc ca azi am reusit perfomrmanta sa/mi iau pantaloni de trening si tricou, sunt de razboi si astea dar ma gandesc ca poate bate careva la usa si sa nu ies chiar in pijamale.

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase la adresa piticilor mei.
Roxx, daca iti pui in minte sa ai bebe 2 sigur va veni intr/o zi.
missmj, vreau si eu sa vad pozele dar nu reusesc. Nu mai am parola sa ma loghez, Please un PM. Mersi. Vreau sa va vad cat ati crescut.
Andutza, lasa mama soacra. Tu ai patit acum ca mine cand am fost mireasa si nu am vrut coronita pe cap. Am facut/o pe mama sa planga dar tot nu mi/am pus.
Mayane, nu cred nici eu ca era apa prea fierbinte., sigur s/a molesit el probabil.
Eu trebuie sa recunosc ca cea care a fost cu ideea acestui colacel are de la mine multi multi pupici.
Piciu meu numai asa face baie. Am incercat sa/i fac in baliuta dar fara nici o sansa. Porblema e ca se consuma multa apa daca tot umplu cada dar el e tare fericit.
Lorich, sunt de acord cu tine la papa....acum am zis ca doar prin august o sa incep cu papa. E destul de grasunel acum asa ca nu ma stresez. Aseara i/a pus sotul un pic de cioco pe buzica si a parut tare incantat. Dar mai are de asteptat.

Cu lumina stinsa si liniste am experimentat si noi, e chiar bine. Pe Andrei cand il tranfer de la san se trezeste dar daca e lumina stinsa si e liniste adoarme singurel.
Pot spune ca e chiar un copilas cuminte.
Mai aveam ceva de spus dar nu mai stiu cui. Imi amintesc si poate revin.

asa, uite LORICH pentru tine special. https://picasaweb.google.com/andreeabutan/30042011?authkey=Gv1sRgCJjvnUs5rksQE#

va pupicesc.

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 http://picasaweb.google.com/andreeabutan/ItaliaCONCEDIUUUUUUUUUUUUUU#" target="_blank">poze2

Mergi la inceput

Vas..ti-am trimis parola pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mersi mult Simo.

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2

Mergi la inceput