Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor imi pare rau de comflict, haide Shubu nu fii supi poate ca toate suntem un pic stresate!!!!
Azi am fost la piatza si am facut dupa mult timp cumparaturi solo, in rest se duce bona, v-am zis ca e multilateral dezvoltata!!!
Am primit cadou pt botez fotograf de la o buna prietena , pe Rares Pulbere, e renumit si deloc ieftin , dar face niste POZEEEEEEEEEEEEE, MAMAAAAAAAAAA, e nebunie , va invit sa va uitati pe pagina lui RarespPulbere blogspot.com, e demential de bun la fotografii si ma bucur din suflet ca vine la botez!!!!
In alta ordine de idei l-am inscris pe asta micu la gradi aproape de noi , in lb .Germana, culmea e gradi de stat.Am avut ceva interventii dar am reusit.eu eram impotriva gradinitelor de stat dar nu e asa, mi-am facut o impresie gresita , nu toate sunt in neregula.
Si la final un AVERTISMENT E PE BUNE: Atentie fetelor se fura copii pentru organe interne, se pare ca sunt urmariti asa ca atentie la cei mici mai ales la locurile de joaca si in Malluri la locurile de joaca, nu e gluma , azi au gasit doua cadavre de copii in IOR fara organe interne, si mai stiu alte doua cazuri din surse interne, plus un caz la {Pitesti de copil disparut si aparut dupa o spat fara un rinichi si cu bilet la purtator!!!! HORROR
Asa ca va sfatuiesc sa evitati locuri aglomerate , mallluri si locuri de joaca din aceste complexe comerciale, si aveti grija la ce analize le faceti copiilor, se cauta cei cu grupe rare de sange, potentiali "donatori fara voie".
va pup ma duc la croitoria mea

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hai mai Magne ....zi-mi si mie de unde ai informatiile astea, stii de ce intreb, ca uite, pe mine un mesajd e asta ma panichezza de tre sa schimb chilotii..dar tati zice "...(cuvint ce nu-l reproduc), "vrajeala".

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Lori fata ta trece printr-o criza genitala data de preluarea de hormoni de la tine!!! Depinde de copilas cat il tine la unii se poate lungi cateva sapt bune la unii doar cateva zile, e valabil numai pt fetite!!!
Am avut si noi dar doar cateva zile la inceput!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

mersi fetele de raspunsuri-deci de la mine, ca-s hormonata

Irinuk stai linistita ca nu e tarziu deloc, asta e cheia -inceet, incet, la baie, ca altfel faci rau.

Anka ce ai zis de la cresa?Cum a fost azi?

Magne asa eram si eu cu gradi de stat...si am vizitata gradi 122 de la noi ...au o sala cat toata gradinita particulara. Am fost impresionata sper sa-l accepte, ca eu am pila miica micuta, vai mama mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hop si noi de la doftor: are 6,300 kg, si 63 de cm...
de kile e bun, de lung e prea lung.

in rest, vaccinul a fost ok, in ambele pulpite, l-a linistit o asistenta cat usa de mare, cred ca de aia a si inlemnit cand a vazut-o, si n-a mai indraznit bietul copil sa spuna nimic.

eu tot o stare naspa am, asa ca nu mai vorbesc despre ce citesc pe forum, ca p-orma iar dispar. mai bine raman pe aici si tac

in rest, am si o dilema mare, ca maine m-a chemat gineco la control si cum pe noi chiar nu ne ajuta absolut nimeni cu cupilul, se pare ca nu am cum sa ma duc...
in fine. kko. ma retrag sa bomban in barlog.

pupicei tuturor!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MELANIES si LAURA LUIZA in primul rand felicitari pentru perseverenta, se poate ca si eu am trecut pe-acolo sa alaptati si dupa biberon. In legatura cu durerile de sfarcuri, e normal, pentru ca nu prind bine, s-au invatat cu biberonul unde trebuiau sa tuguie buzele, ei la san e altfel, trebuie sa deschida gura mare si sa prinda toata areola. Numai asa stimuleaza bine sanul, nu intervin nici dureri pentru mama si mananca corect. Este motivul principal pentru care majoritatea mamelor renunta la alaptat. Sugand numai din varful buzelor, copilul nu stimuleaza corect si laptele se imputineaza, plus ca bebe nu ia bine in greutate ca bea numai partea aia apoasa de la inceput. De multe ori, e greu cu unii bebelusi mai nerabdatori, se enerveaza si nu mai vor sa suga efectiv. Dar daca sunt mai marisori si mai cooperanti cum sunt ai vostri, puteti sa incercati sa ii puneti corect si pana nu apuca cat mai mult din areola nu va lasati. Eu il trageam de barbita, in jos si ii tot impingeam sanul pana intra tot mai mult. Incercati, sa vedeti cum trec si durerile imediat. Eu am fost ferma pe pozitie si nu prea am avut dureri de san. Nu conta ca apuca sfarcul si incepea sa pape, nu deschidea gura corect ii scoteam sanul, si il mai bagam odata, pana sugea ca lumea. Acuma bebele meu e si tare cumintel, nu se supara pe mine cand faceam asta, dar multi se supara rau cand le scoti sfarcul din moment ce l-au apucat.

ZIKI – bine ai revenit!

LORICH – asa simpla e lumanarea noastra, fara nici un fel de floare, fara nimic. UN snur albastru si margelute albe de jur imprejur. Asa ceva am avut si la Patrick. Mai si eu vreau sa fac transferul in patut, si tot nu ma lasa inima. Dar imi dau seama ca o sa inceapa acusi sa se rostogoleasca si patutul ar fi cel mai safe. Acuma insa in vara mergem in tara, 2 luni o sa doarma cu mine in pat iar pentru ca nu o sa cumparam patut pentru alea 2 luni. Deci degeaba cred ca ma chinui. In legatura cu nitratii, asa e aici. Sfecla, napii si spanacul au cei mai multi nitrati. Morcovul se consider mai OK. Eu una spanac i-am dat mai tarziu, dupa 10 luni si nu prea des. Carnea are mai mult fier decat spanacul. Acum insa mananca spanac crud in fiecare zi, dar e mare, la 3 ani cred ca e capabil corpul lui sa proceseze si sa elimine nitratii.

WUDY – felicitari, si al meu scoate un « ma-mi » moldovinesc dar nu cu adresa, ca asa ii zice si lui taica-su si lui frate-su, hihihihi, eu ii zic lui Patrick, ca uite vorbeste deja! Ca saracul tot asteapta sa creasca frate-su si tot nu mai creste.

ANKA- of, ma doare sufletul… E greu, sa stii si mai incolo. Ba chiar din experienta de la Odissea lui Patrick, e mai greu pentru noi, astea care mergem la un an la servici. Dupa toate studiile perioada cea mai neagra de inceput gradinita e in jur de 10 luni –un an, atunci anxietatea de separare atinge cote maxime. Daca acum cand mergi in camera cealalta bebe nu plange neaparat, o sa vezi la un an, nu o sa puteti nici sa mergeti la baie, lor li se pare ca daca ai disparut din peisaj, gata, ai plecat de tot din viata lui. Deci te inteleg tare bine. Eu cand am inceput serviciul l-am lasat 6 luni cu soacra-mea, printre lucrurile lui, in casa lui, ai zice ca mult mai bine. Ei prima saptamana a plans continuu, voia soacra-mea sa-si ia bagajele si sa plece, era la capatul puterilor. In prima zi i-am gasit afara, in fata usii, urla copilul meu de mama focului, in plina strada in pijamale, soacra-mea nemancata, nepieptanata, nedusa la baie, nimic. Urlase toata ziua, nu mancase nimic pana la 12 cand in sfarsit a luat un biberon si avea si febra mare, ca avea gastro. Dar sa stii ca trec toate, e greu, dar trec. Nu cred ca raman cu traume toata viata din chestia asta, atata vreme cat timpul petrecut cu ei mai apoi e bine petrecut, cat mama e fericita si calma cat sta cu el. Eu una sunt foarte atasata de copii, dar recunosc ca mai mult de un an n-as putea sta. Asa eram si eu, cu sufletul sfasiat, mi-era mila de el si ma pufnea plansul cand plecam la servici si in tren nu ma puteam abtine sa nu rasuflu usurata in fata cartii mele. Si ma simteam groaznic de vinovata, dar ma simteam bine.
Pentru respirat bine noaptea, ati incercat supozitoarele cu eucalypt? Le bagi in fundulet si desfunda nasul, sunt tare bune… Dar eu cred ca puteti incerca autodiversificarea si daca papa numai LP. Singura chestie, cred ca e bine sa incepi cu bucati mari de la 6 luni incolo cand sta bine in fund si apuca bine singur lucrurile. De la 4 la 6 luni nu cred ca e prea fezabila.

ABRAMBURIKA – of, n-am vrut sa te sperii! NU stiu cum e la voi, insa la mine au sarit cu totii in sus acolo la clinica de diabet cand au auzit ca Patrick a facut boala asta. Ba chiar ma intrebau daca a venit la mine la spital si daca a intrat in contact cu alte femei gravide din jur. Desi aveam facute analizele la inceputul sarcinii , mi le-au repetat. A iesit ca nu am facut boala niciodata, deci n-am imunitate, dar nici n-am contractat-o. Daca n-ai avut nici un fel de manifestari eu zic ca sigur ai imunitate.

ANDRI- ideea e urmatoarea : copii cu alergii si problem de la diversificare inceputa prea devreme s-au vazut, dar copii care sa moara de foame ca s-a inceput diversificarea prea tarziu nu s-au prea vazut. Deci de ce asa mare graba? Intr-adevar, de la 4 luni poti sa te « joci » putin, sa ii dai pe buzite sa guste anumite savori, sa ii bagi cereale daca vrei sa doarma mai bine noaptea (la unii copii merg, la altii nu) dar nu cred ca e musai sa incepi cu mancarea ca la carte. Adica poate trai linistit si pana la 6 luni si fara fructe si legume.

ZUMZU- eu am inceput cu morcov , radacinoase, dovlecel. Facute la abur, nu fierte si nici crude, crude n-or sa poata manca pana nu le dau si ceva dintisori. Banana, avocado, piersica, para – crude. Marul, pruna le puneam putin la cuptor sa se inmoaie si bineinteles le curatam de pielita. Noi am bagat pruna printre primele fructe ca era mereu constipat si asa a mai scapat de problema.

FRAGRANT – super tari si adevarate legile alea, mai ales cu nu lua viata in serios ca oricum n-a scapat nimeni viu din ea, hahaha….

IRINUKA – noi nu decalotam deloc si n-am decalotat nici la Patrick.

LORICH, SHUBULINA - cred ca a fost o neintelegere, asa e cand vorbesti in scris, nu apar toate intonatiile necesare. Nimeni nu cred ca a tras concluzii din astea pe aici, cutarica e mama rea sau cutarica e mama buna. Suntem cele mai bune mame pentru copii nostri. Daca suntem aici, sigur suntem ca vrem sa ne amelioram si asta nu ne face decat mame bune. Mama perfecta nu exista oricum si copii nostri va zic sigur ca nici nu si-ar dori mame perfecte.
Nici mie nu mi-a placut perioada sarcinii, nici la Patrick si nici la Kevin. Si asta e primul lucru care ma impeidica sa ma mai gandesc la un al treilea bebe. N-as mai avea curajul si rabdarea sa mai trec printr-o sarcina cu probleme. DAca as avea suficienti banuti as infia o fetita din India sau din China, dar asa... imi vad de cei doi balauri ca oricum imi ocupa tot timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salutare!

Melanies..nu ma bucur deloc sa stiu ca mai am o colega de suferinta.. La noi batalia nu-i castigata inca, suge la san doar noaptea..azi noapte am avut treziri la 12, 2, 4, 6, 7 ... doarme ziua si el de rupe, e clar ca nu se mai odihneste bine noaptea, fara rost sa mai spun ca sunt zombi, dar nu ma las! Acum nu stiu daca motivul pt care papa asa de des e cantitatea, sau faptul ca apuca doar partea apoasa si apoi cade lat. Ii dau doar noaptea san pt ca ziua nu-l accepta...se incordeaza, plange, suspina, se foieste...e un chin, eu tot trag speranta ca o sa se obisnuiasca din ce in ce mai mult si reusim.. Cum spunea Lorich (sper sa nu ma insel), mi-e clar acum ca oboseste la san si de asta nu mi-l accepta pe al doilea, aici vreau sa mai intreb ceva...la inceputul mesei suge incontinuu (decat atunci cand se ineaca ne oprim) iar spre sfarsit trage de vreo 3-5 ori pana inghite odata..asta inseamna ca s-a golit sanul si ar trebui sa incerc sa i-l dau si pe celalalt, sau atunci e laptele consistent si trebuie sa-l las cat mai mult?
Melanies, urasc din tot sufletul meu spalatul si sterilizatul biberoanelor!! Am spus ca dupa ce termin cu mulsul arunc pompa, sa nu o mai vad niciodata!

Doloress, cu mandrie in glas anunt ca nu mai am dureri de sfarcuri, nici macar una mica mica, e semn ca suge corect, asa-i?

Irinuka...eu nu am decalotat nici un pic, niciodata, verific dupa baita sa nu fie ceva in neregula pe acolo si atat, insa nu am tras de piele in jos deloc. Fetelor, e musai si sunt eu mama imprastiatilor? Pediatra nu ne-a spus nimic..

Subulina, lori, stiu ca nu sunt eu vreao figura pe forum aici, dar imi sunteti dragi amandoua...pupici de impacare

Noi aveam in plan botezul pt 29 dar nu mai facem nimic deocadata...am pe tata socru ff bolnav..nu stim cat va mai rezista... Doamne cat de ingrozitor e sa scriu cuvintele astea..pana acum mi-am spus doar in gand asta...spre deosebire de multe dintre voi ca va plangeti de socrele si socrei, ai mei sunt niste oameni extraordinari si imi sunt foarte dragi..

Citesc si eu cu interes despre autodiversificare.. mi se pare f complicat..

Pupici pt toate buburuzele si mamicile lor.

Mergi la inceput

Laura Luiza eu nu-mi aduc aminte sa fi spus asta, dar e posibil, ca am si neuronul in alaptare, eu nu prea stiu ce sa spun cu mutatul la celalalt san; eu ii dau din unul, papa ce papa, adoarme sau il lasa, cateodata o incerc si la urmatorul, mai ales daca o pun initial la stangul, ca-n stangul eu n-am mare baza. Cert e ca mi se pare ca esti eroina, asta sigur am spus, e groaznic de greu sa te mulgi, sa te mai si ocupi si d ecopil, sa mai gatesti, curat... nu ami vorbesc d etreziri multe noaptea. iti doresc bafta maxxxxxiiima, sa treceti cat mai repede pe san cat mai mult posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

iri pe mine ma bate la cap dr cu decalotarea
cand mergem la ea la control, una doua ii cauta la putza sa vada daca i am decalotat
i mie mi e asa sa i trag de putulici
mai ales pe robi care are o putzica mica

sa va zic faza
plec azi afara cu Razvan
am fost pan la banca, la posta si apoi in mega
nu departe de casa, toate sunt in jurul nostru
la iesire din mega suna telefonul: unde esti? hai urgent acasa, avem nevoie de tine!
eu in brate cu razvan....dai si "alearga"
ce credeti ca se intamplase
una bucata de copil Robert facuse caca si tacsu cica sa l schimbe
il spalase, dar nush cum naiba ii scosese pampersul ca era kk pe toate hainele lui inclusiv pe tricoul lui tacsu
sa mor de ras si nu alta
copilul dadea fericit din craci in curul gol pe masa de infasat si tacsu planton langa el sa nu fuga copilul

of of mai mai, bine ca n a fost altceva

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna, fetele!

Intru repede sa pun o intrebare: fata mea are scaun moale de vreo 3 saptamani...la culoare e normal, ea e vioaie, mananca, ia in greutate...Oare are totusi ceva sau o fi de la ceiutul de fenicul?...Fetele ce dati LP la copii, voi ce spuneti?

Asa, si iubitele mele Shubu si Lori...Tare m-am intristat...Ptr multe din noi acest forum e vital, aici ne lnistim, aici ne descarcam, aici ne incarcam energetic. Lori e mereu prezenta incercand sa ajute...iar Shubu e mereu prezenta sa ne descreteasca fruntile. Hai, Shubu, stai alaturi de noi ca ne esti draga, asa cum esti tu... A fost o neintelegere...Mie chiar mi-e tare simpatica firea asta a ta...fierbinte...Asa e barbate-miu, dar pe dinauntru sunteti fragili, stiu eu!

Primit hainute de la Mire...multumesc mult...maine vine si frate-miu din state...si sambata botezul.
Azi am fost cu fata prin 2 magazine...sper sa fie ok, sa nu ia nici un virus nik...Doamne ajuta!
Si fata mea a avut sanisorii umflati un timp, dar a trecut.

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput