Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)
Raspunsuri - Pagina 16
antguess spune:
ina- multumesc mult pt raspunsuri
legat de lohii....mai am ceva..f putin dpdv cantitativ....dar galbui..
religioasa...sa ma ierte fetele de pe aici care sunt...ca io nu-s...deci nu-i problema...ii dau bataie:)
legat se zambet....o sa incerc sa ma prostesc mai mult..daca e posibi:))
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click [quote]citat din mesajul lui antguess fetele..o intrebare mai delicata.....eu m=am hotarat sa fac dragoste in seara asta desi au trecut doar 4 saptamani si 3 zile de la nastere...o fi in regula? voi ati inceput viata sexuala fix dupa 6 saptamani? eu am citit acum un articol conform caruia asteptarea 6 saptamani e mai mult un mit...si ca daca mamica se simte pregatita si lohiile nu mai sunt rosi, ar fi ok si dupa 4 saptamani...ce parere aveti? Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
Nu-ti fa probleme, daca nu mai ai lohii si te simti ok, da-i bataie
Insa daca esti religioasa (eu nu) se spune ca nu e bine sa faci sex inainte de botezul copilului si molifta ta, pentru ca "il spurci" Habar nu am. Oricum, repet, eu am sarit peste povestile astea pentru ca sunt dintr-un univers paralel mie, insa daca esti credincioasa intreaba un preot sau ceva, sa te asiguri ca e ok.
[quote]
eu fac botezul la aprope 4 luni....
fetelor , cred ca atunci cand simtiti nevoia e ok sa incepeti....
eu 40 de zile am avut lohii...dar iti aduci aminte va spun eu
La maria la 5 saptamani eram cu vechime deja....
mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui simonacip si mie mi-e foame permanent! totusi nu m-am ingrasat niciodata cu alaptatul...dar nici nu am slabit din senin ci cu oarece efort...asta-i clar...d-aia si insist acum sa tin, chiar dc e mai drastic si mi-e teama de lapte...dar nu ma mai suport asa... aseara fiu-miu s-a foit de m-a zapacit..numai cu tzitzi in gura a vrut..o fi vreun puseu?? Andreea, vad ca patim la fel Lavi..ce dr cauti?Pt fata cu raceala?? Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Speram ca va trece timpul si ne vom reveni si noi Simo! pentru o mami eroina cu 3 puiuti superbi
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
citat din mesajul lui madutza_bra neata! noua casuta e gata, asteptam ora 12 noaptea pt a o inaugura. Mesaj nu am cand sa fac , asa ca voi pune mesajul primit de la Irinuca. Irinuca multumesc mult pt implicare. Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Uraaaaaaa! FElicitari pentru Madutza si IRinuca, sunteti salvatoarele odiseei
mandreeac spune:
citat din mesajul lui antguess madutza..si eu curat straturile de gusita mai greu dar imi place rau cum arata...ii pup barbita si gusile cu mare mare entuziasm..sunt asa de dulci..of doamne ce pofta mi s-a facut..imi vine sa imi trezesc fata :))) m=-am linistit in legatura cu zambetul...:) fetele..o intrebare mai delicata.....eu m=am hotarat sa fac dragoste in seara asta desi au trecut doar 4 saptamani si 3 zile de la nastere...o fi in regula? voi ati inceput viata sexuala fix dupa 6 saptamani? eu am citit acum un articol conform caruia asteptarea 6 saptamani e mai mult un mit...si ca daca mamica se simte pregatita si lohiile nu mai sunt rosi, ar fi ok si dupa 4 saptamani...ce parere aveti? Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
Mie mi-a zis dl dr intre 4-6 saptamani se poate relua viata sexuala, important e sa treaca lohiile. Sa iti traiasca minunea de fetita, la mai multe lunite inainte!
mandreeac spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua si de la noi dragi mamici!!! Doamneeeeeeeeeee,,ultima zi de odisee?? Am emotii...nu imi vine sa cred! Gabi, bebe Eddy zambeste la greu, ti-am mai sp. Madutza, arati foarte bine iar ai tai copilasi sunt minunati. Andreea, imi este dor de tine...cum facem noi sa vb mai des?Cu bebeii nostrii scumpi nu prea avem mari sanse. Simonelu, tot uit sa te intreb...te ajuta cineva acum cu cei trei flacai? Strumpitz, sa inteleg ca aseara ati fost la nunta regala si acum va odihniti? Cami, asteptam poze cu printesica .Tu cum mai esti? Delia, ce mai face Dodo? Roxy, voi sunteti deja in petreceri...ce viata pe unii... Lavinia, ce mai zice Yasmi de fratior?...cum se mai inteleg? Anaxena, minunatiile tale cu ochisori albastii ce mai fac? Tu cum te mai imparti? Ama, dulcica fos printesica voastra ! Catank, o Cola ceva?...Ce mai face Ioana? Deea, mami scumpa tu ce mai faci? Cum va descurcati? Tu cum stai cu somnul? Nu stiu cui vroiam sa mai scriu ca deja m-a luat ameteala... Va puuuuup pe toate!!!! Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei |
Sa stii ca azi-noapte in incercarea de a-l pune pe bebe la el in patut ma gandeam la tine, ce mai faci tu si sa stii ca si mie imi e dor de tine, dar ne facem noi mari, vii tu in tara si iesim la plimbare impreuna! Ce zici?
mandreeac spune:
Ultimul mesaj la odisee......... pfuuuuuuuu..... imi dau si lacrimile de emotie......... imi trec atatea prin minte si am atatea idei, o nebuloasa in capul meu. Abia astept sa inauguram noua casuta, imi doresc sa fiu pe receptie si eu si sper sa ma lase si pe mine puiul meu. Incepusem acum vreo 2 saptamanii povestea nasterii si asa a ramas neterminata, daca au intervenit atatea.
Bebe al meu inca face diaree, parca nu mai e asa moale dar tot e
? Voi ce remedii stiti in afara de Debridat, care se pare ca nu are efect????? Ajutorrrrrr mamicilor.
Roxy abia astept sa ne arati poze de la botez. Si noi il avem duminica viitoare pe 8 mai, sper sa nu se intample nimic pana atunci, adica sa nu ne apara varicela, sa ne pazeasca Doamne Doamne.
Miki nu stiu daca ai scris, dar eu nu am timp sa citesc din urma, ce ai facut la dr cu Vlad, ce ti-a zis?
AllyLaur spune:
Andreea, cum sa nu...abia astept!
Noi suntem bine...tot mai mari si mai frumosi...cumintel foc si taaaaareeee mancacios. Doarme doar in camera lui...in patut. Ziua il mai iau la noi in camera...ne jucam...zambim..maraim....
Ce tare ca duminica viitoare aveti si voi stabilit botezul...noi il avem pe 4 iunie, fix cu o luna inainte de ziua mea.Abia asteptam!
Nu stiu sa iti rasp la intrebarea legata de scaunul bebelusului tau...noi inca suntem la capitolul usur constipati, mare noroc cu Microclismele....
Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei
AllyLaur spune:
Deci Gabi, eu zic ca diseara este seara cea mare !!!....
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
strumphitza spune:
Buna ziua mamicute
Ma scuzati dar sunt pe fuga, ca mereu in ultima vreme deci nu am timp sa stau la povesti desi imi doresc si mi-e tare dor, dar voiam sa va intreb ceva, vreau sa ii iau la piscoata ceva si voiam sa vad daca stie cineva /are cineva jucaria asta si sa imi spuneti parerile voastre, daca merita sa investesc banii in asa ceva Mandra mea s-a cam invatat in brate de cand cu colicii , am tinut-o in brate sa ii alin durerile de burtica si am dat-o in extrema cealalata si nu ma tine spatele sa o tin mereu in brate , plus ca nu vreau sa o invat in brate ca e aiurea sa nu pot nici sa ma duc sa ma spal pe dinti fara sa imi urle deci vreau sa ii iau bouncerul asta sa vedem poate o atrage ceva, muzica, jucariile, leganatul... ea pare ca ar fi atrasa de lucruri noi si sunete si de asta ma gandeam sa i-l iau, macar 2-3 ore pe zi sa o tin ocupata in asa ceva sa mai pot sa mai fac si eu ceva prin si pe langa casa, pentru ca pana in prezent nu prea apuc sa fac nimic, decat cu ea de-o toarta in brate la mine sau lasand-o plangand si nu prea vreau sa o las sa urle mult ca mi se rupe inima se inroseste toata si ramane si fara voce la un moment dat cat de tare tipa , se si inneaca si incepe a tusi deci are viteza mare la urlat
Deci asta ar fiwww.mothercare.com/Fisher-Price-Smart-Stages-Rocker-Swing/dp/B002GIWPU2?ie=UTF8&ref=sr_1_14&nodeId=42824041&sr=1-14&qid=1304157802" target="_blank"> jucaria , se merita sau nu sa arunc banii astia pe asa ceva ?
Multumesc anticipat
Eu va citesc mereu cat o alaptez, de pe telefon, dar nu apuc sa ma loghez pe laptop sa si scriu ca e greu cu o asa urlatoare, dupa cum va spuneam
Nu-mi vine sa cred ca la noapte schimbam casuta ce repede a trecut timpul, ce ma mai plangeam eu ca nu mai nasc si iaca acuma nu pot sa dorm si sa fac ceva prin casa ca am o mica urlatoare ehheee ... om creste noi mari si scapam si de colici si de mofturi si om avea si timp de forum mai mult , ca mi-e dor de palavrageala cu fetele
Va pup, a adormit , sper sa o tina naravul mai mult de 10 min si sa nu se trezeasca urland ma duc sa pap micul dejun la pranz, mai bine spus o sa amestec mic dejun cu pranz, brunch
Sper sa ne auzim la noapte cand se schimba casuta
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)