Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

am si eu o intrebare..vad o gramada de bebelusi zambind...a mea zambeste extrem de rar..adica doar in somn...in rest se uita la mine cu niste ochi mari....cand vrb cu ea...dar nu zambeste deloc...iar in somn am vazut-o de vreo 3 ori doar...de ce nu zambeste frumoasa mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

madutza_bra ce ingerasi ai tu acolo..aia mica e mortala...are 3 straturi de gusitza:) scumpa foc

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

da, asa a fosy si Cristi cu 3 randuri de guse si stai si spala, sterge si unge toate 3 straturi in tipete ca nu=i place sa-i ridic capul sau gusita, se incordeaza sa-si tina capul in piept si abia il ridic. o pacalesc cand o pun pe burta si isi ridica singurica capul si asa o pot sterge bine acolo.

Apropos a inceput de vre-o sapt sa si "vorbeasca": "nghe" si "aaoo" Stam la barfe amandoua

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

am si eu o intrebare..vad o gramada de bebelusi zambind...a mea zambeste extrem de rar..adica doar in somn...in rest se uita la mine cu niste ochi mari....cand vrb cu ea...dar nu zambeste deloc...iar in somn am vazut-o de vreo 3 ori doar...de ce nu zambeste frumoasa mea?

stai calma ca o sa zambeasca. Si a mea a zambit mai tarziu decat |Lucas al lui yasmi, de exemplu, oricum dupa 1 luna. Asa sunt fetele, mai serioase

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Deci maine ne mutam in casuta noua, acum nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul ...ma apuca melancolia cand ma gandesc ca am fost pt.ultima oara cu burtica.
A mea pitika zambeste doar in somn.

Mergi la inceput

madutza..si eu curat straturile de gusita mai greu dar imi place rau cum arata...ii pup barbita si gusile cu mare mare entuziasm..sunt asa de dulci..of doamne ce pofta mi s-a facut..imi vine sa imi trezesc fata :)))

m=-am linistit in legatura cu zambetul...:)

fetele..o intrebare mai delicata.....eu m=am hotarat sa fac dragoste in seara asta desi au trecut doar 4 saptamani si 3 zile de la nastere...o fi in regula? voi ati inceput viata sexuala fix dupa 6 saptamani?
eu am citit acum un articol conform caruia asteptarea 6 saptamani e mai mult un mit...si ca daca mamica se simte pregatita si lohiile nu mai sunt rosi, ar fi ok si dupa 4 saptamani...ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi dragi mamici!!!

Doamneeeeeeeeeee,,ultima zi de odisee?? Am emotii...nu imi vine sa cred!

Gabi, bebe Eddy zambeste la greu, ti-am mai sp.
Madutza, arati foarte bine iar ai tai copilasi sunt minunati.
Andreea, imi este dor de tine...cum facem noi sa vb mai des?Cu bebeii nostrii scumpi nu prea avem mari sanse.
Simonelu, tot uit sa te intreb...te ajuta cineva acum cu cei trei flacai?
Strumpitz, sa inteleg ca aseara ati fost la nunta regala si acum va odihniti?
Cami, asteptam poze cu printesica .Tu cum mai esti?
Delia, ce mai face Dodo?
Roxy, voi sunteti deja in petreceri...ce viata pe unii...
Lavinia, ce mai zice Yasmi de fratior?...cum se mai inteleg?
Anaxena, minunatiile tale cu ochisori albastii ce mai fac? Tu cum te mai imparti?
Ama, dulcica fos printesica voastra !
Catank, o Cola ceva?...Ce mai face Ioana?
Deea, mami scumpa tu ce mai faci? Cum va descurcati? Tu cum stai cu somnul?

Nu stiu cui vroiam sa mai scriu ca deja m-a luat ameteala...

Va puuuuup pe toate!!!!

Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei

Mergi la inceput

Gabi, nu stiu ce sa zic ca si noi avem ”problema”asta...

Mergi la inceput

Madutza, am uitat sa iti multumim pt ajutorul imens pe care il depui pt a face noua casuta! Trebuie sa ne revansam noi intr-o zi!

Mergi la inceput

ally- atunci ma apuc eu de treaba azi si iti zic care-i treaba si cum se face.....ca eu am uitat complet:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:

fetele..o intrebare mai delicata.....eu m=am hotarat sa fac dragoste in seara asta desi au trecut doar 4 saptamani si 3 zile de la nastere...o fi in regula? voi ati inceput viata sexuala fix dupa 6 saptamani?
eu am citit acum un articol conform caruia asteptarea 6 saptamani e mai mult un mit...si ca daca mamica se simte pregatita si lohiile nu mai sunt rosi, ar fi ok si dupa 4 saptamani...ce parere aveti?

Nu-ti fa probleme, daca nu mai ai lohii si te simti ok, da-i bataie
Insa daca esti religioasa (eu nu) se spune ca nu e bine sa faci sex inainte de botezul copilului si molifta ta, pentru ca "il spurci" Habar nu am. Oricum, repet, eu am sarit peste povestile astea pentru ca sunt dintr-un univers paralel mie, insa daca esti credincioasa intreaba un preot sau ceva, sa te asiguri ca e ok.

Citat:

Zambeste-i cu toti dintii, larg, des, vorbeste pe un ton foarte fericit, alinta-te din glas, stramba-te, etc :) Alex a devenit mult mai zambaret de cand m-am autodesemnat clovnul sau personal.

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

apropo, studiile mai recente si ultimele idei din afara..ar spune ca tocmai acei copilasi care au fost tinuti la piept cat mai mult timp in primii ani de viata, si nu ma refer strict la mecanismul de alaptat care presupune acest lucru, ci de purtat efectiv la piept, care include si tinutul in brate..ar duce la formarea acelor indivizi independenti, curajosi si siguri p[e ei in viata..se pare ca increderea in ei si siguranta au radacini adanci insuflate de primii anisori..
eu sunt convinsa ca acolo unde apar situatii ca cele descrise de antgues parca, exemplul fetitei aceleia, au fost alte greseli si nu tinutul in brate..timiditatea si neincrederea in fortele proprii, "statul dupa fusta mamei" vin din modul in care ii tratam, de cum le insuflam aceste calitati, de cum ii formam..
asta e parerea mea si tineam sa o spun

Complet de acord.

Intrebare: adresa picassa si user / password raman aceleasi, sau se schimba si ele odata cu noua casuta?

Edit: Am uitat, are cineva nevoie sau stie pe careva care ar avea nevoie de o sacosa cu hainute pt nou nascut / pana la 2 luni...poate 3 daca bebe e mic? Sunt foarte bune, curate, purtate...evident, putin numai :) Nu-mi vine sa pozez si sa insir la bazar atatea chestii, plus ca nici nu stiu exact cum functioneaza bazarul asta....
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput