Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)
Raspunsuri - Pagina 14
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antguess madutza...sunt si mai ca la mine nu apare optiunea asta...:(( Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
intri pe album, apoi pe poza, apoi ai in stanga sus: Full screen, Share, Download, Prints, Edit si la edit ai mai multe in jos.
Nu e asa si la tine?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
antguess spune:
madutza_bra multumesc pt urari..abia astept sa ne vedem in noua casuta care ne va gazdui un an de acum incolo....
eu tot nu reusesc sa sterg poze....poate cineva sa intre si la mine si sa mai sterga din pozele cu burtica??? va rog mult
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui antguess madutza_bra multumesc pt urari..abia astept sa ne vedem in noua casuta care ne va gazdui un an de acum incolo.... eu tot nu reusesc sa sterg poze....poate cineva sa intre si la mine si sa mai sterga din pozele cu burtica??? va rog mult Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
daca vrei intru eu si las o pozica cu tine, bb-tul si flacaul si pozele cu Evelinne. Restul le sterg. E ok?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
antguess spune:
madutza..la mine cand dau edit...ma baga intr-o alta pagina unde am tot felul de optiuni de editare numai delete nu am....
da, e super ok asa...dute tu si sterge please
madutza_bra spune:
miki, ma uitam la poze, ce ochi deschisi la culoare are bebe Andra, crezi ca raman asa deschisi? aveti in familie ochi albastrii?
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui antguess gata! am reusit:) Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
Anaxenaaaaa!!!!!!!!
nu te-am mai vazut de secole!! Pe unde esti?
Povestea nasterii
Poze
antguess spune:
madutza_bra ce ingerasi ai tu acolo..aia mica e mortala...are 3 straturi de gusitza:) scumpa foc