Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)
Raspunsuri - Pagina 13
spiridusha spune:
Buna dimineata,
Ma mai tineti minte? Din pacate n-am mai avut cand sa scriu pentru ca tot visul ala frumos de la inceput cu programul bun: mancat dormit baitza s-a stricat...asta e prima dimineata in care doarme si el linistit...ne-au apucat colicii, eu de la o luna (de cand era sa fac mastita- oribil) nu mai am lapte...am avut o gramada de belele pe cap.
Ma mai uit din cand in cand pe picasa, si va citesc cand apuc 5 min libere, bebelusii cresc frumoos, numai minunatii vad in poze. Am si eu regimul de la Madutza dar nu m-am tinut de el :( O sa fiu ca un balon la botez...l-am "setat" pe 28 mai, sper sa fie ok. Uneori cand doarme piticul mai stau la calc sa caut invitatii, marturii, rochie pt subsemnata...
Ultimele mesaje de la odisee, ce frumos si emotionant, cand am ramas insarcinata aveam impresia ca 9 luni vor fi o vesnicie...dar au trecut si iata ca avem minunile in brate. Ma bucur mult ca toti bebelusii de la noi din odisee sunt bine si la fel si mamicile lor.
Vreau sa le felicit pe toate mamicile care au nascut dupa mine si sa-mi cer scuze ca n-am fost aici cu majoretele la apel, dar cu gandul am fost totusi alaturi de ele. :)
Va pupam, si eu si Cristi si sa creasca toti bebeii frumosi si sanatosi!!
Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011
ama22 spune:
Buna dimineata fetelor
azi e ultima zi la odisee?nici nu imi vine sa cred
noi venim tot dupa o noapte linistita. eu ma astept oricand sa apara colicii pe la ce varsta apar?
mamicile cu bebei cu bubitze pe fata la noi au dat rezultate miraculoase spalarile cu apa termala (Avene am luat eu). I-am dat de ieri de pe la pranz de vreo 4 ori si azi dimineata deja s-a vazut diferenta. Obrazul stang (mai putin afectat) este curat-curat si fruntea si obrazul drept (mai afectate) au bubitele mult scazute.
nici nu imi venea sa cred azi dimineata cand i-am vazut fata curata!
cam cat timp au voie bebeii mici sa stea in scoica de masina? ca a mea e fascinata de ea si o si inteleg ca din patut/landou nu vedea nimic si din scoica ne vede pe noi, vede catelul cum fuge in jurul ei . si toata e numai un zambet si gangureli :))
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
madutza_bra spune:
neata!
noua casuta e gata, asteptam ora 12 noaptea pt a o inaugura. Mesaj nu am cand sa fac , asa ca voi pune mesajul primit de la Irinuca.
Irinuca multumesc mult pt implicare.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bb_yasmi spune:
buna dimi
da simo pt raceala.
off si buburuza e racita si tati si soacra
bb papa ff putin.....o fi un semn de raceala???
mamica implinita de fetita si baietel
antguess spune:
buna dimineata mamici
va rog sa imi spuneti si mie unde ne mutam pt ca eu nu ma pricep....si cand o facem
Azi micuta mea implineste o luna de viata. o luna care ne-a umplut de iubire si de fericire...
Am vazut ca zicea bb yasmi ca eu am cele mai multe poze asa ca...ma duc sa mai sterg din ele
haideti la cafeluta
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antguess fetelor..sunt nu reusesc sa sterg poze..nu stiu de unde..ma ajuta cineva ??? plsss Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
intri pe poza pe care vrei sa o stergi si de la Edit ai optiunea Delete this photo
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antguess buna dimineata mamici va rog sa imi spuneti si mie unde ne mutam pt ca eu nu ma pricep....si cand o facem Azi micuta mea implineste o luna de viata. o luna care ne-a umplut de iubire si de fericire... Am vazut ca zicea bb yasmi ca eu am cele mai multe poze asa ca...ma duc sa mai sterg din ele haideti la cafeluta Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
La multe, multe lunite inainte.
Ne mutam in jur de 12 noaptea..sau mai devreme cand ma apuca somnul pe mine la "Primele 365 de zile din viata unei comori".
Povestea nasterii
Poze