Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)
Raspunsuri - Pagina 12
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra miki, da si eu m-am saturat de schimbat atatea scutece si de cumparat atatea..copii astia se caca pe o gramada de bani Abia astept sa fie cald ca sa-l las in funduletul gol Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
tare..m-ai binedispus pe seara asta
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulina_mica Buna fetele si bebeii! Felicitari pentru bebeii dormicioshi! Cum ati reusit sa faceti sa doarma atata? Ei adorm singuri? Al meu doar la san sau leganat (in carut afara sau in brate), ceea ce nu mi se pare normal, adica are sleep-asociations, apropo de linkul lui scrish, cu baby-sleeping... Stiu ca am mai intrebat asta, dar nu mi se pare ok sa se tot trezeasca si sa nu mai readoarma singur (fara sa-i fie foame). Am si eu piticul asta pe creier... Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian |
Asa e si bebe al meu, dar sper ca isi va reveni si el si va dormi mai mult precum ceilalti bebelusi.
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Asa e si bebe al meu, dar sper ca isi va reveni si el si va dormi mai mult precum ceilalti bebelusi. Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
pana la urma toti vor dormi..mai devreme sau mai tarziu/
eu inca astept la vlad minunea si are deja 2 ani..azinoapte s-a trezit din ora in ora urland..era tacsu chiaun azi si a mai plecat si la peste in noaptea asta
madutza spune:
Buna seara si Hristos a inviat!
V-am urmarit zilnic, dar nu prea am avut timp sa scriu si nici cu ce sa ma laud. Noi suntem plecati in vizite si plimbari cam 5-6h pe zi, asa se duce tot timpul meu "liber".
Azi am fost si noi la controlul de 1 luna. BB e foarte bine, a luat 1600gr de la scaderea fiziologica, deci acum are 5 kg. Se vede ca mananca la 2-3h ca haplea. Se pare ca asta e si motivul pt care e cam colicos. Adica nu face crize, dar e destul de nelinistit si se screme toata ziua.
Eu am ramas foarte grasa si nu prea am tupeu nici sa ma uit in oglinda. Ma imbrac cu pantaloii de gravida si sunt destul de suparata pe aceasta tema, dar am si o pofta d mancare groaznica. Am gasit asta interesant:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=817
madutza_bra spune:
Madutza, felicitari pentru rezultatele de la dr. Aseara am cantarit si eu bubulina si are 5500 gr. E f ok articolul, singurul lucru care cel putin la mine nu e valabil e ca alaptatul ajuta la slabit...pe mine nu m-a ajutat nici prima oara, nici acum. Ba chiar am foame si pofta la fel ca o gravida.
Apropos de gravide, azi am fost la cumparaturi si am vazut o graviduta, mergand leganat si totusi tantos, ...asa imi venea sa plang...ce frumos era cu burtica
...cu toate astea abia asteptam sa nasc ..si ma bucur ca nu mai am burta si ma pot misca, si totusi..de frumos era cu burtica
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
..somn usor
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza spune:
madutza, se zice ca ajuta alaptatul la slabit pentru ca de fapt consumi ceva calorii pentru formarea laptelui. DAR TOT MI-E FOAME! PERMANENT!
simonacip spune:
si mie mi-e foame permanent! totusi nu m-am ingrasat niciodata cu alaptatul...dar nici nu am slabit din senin ci cu oarece efort...asta-i clar...d-aia si insist acum sa tin, chiar dc e mai drastic si mi-e teama de lapte...dar nu ma mai suport asa...
aseara fiu-miu s-a foit de m-a zapacit..numai cu tzitzi in gura a vrut..o fi vreun puseu??
Andreea, vad ca patim la fel
Lavi..ce dr cauti?Pt fata cu raceala??
simonacip spune:
Scrish, cu vaccinurile...si noi suntem patiti..sotul e dat peste cap de la un antigripal..de 3 ani e racit permanent, a ajuns sa foloseasca pufuri...urasc vacinurile..daca mai citesti si din ce-s facute te ingrozesti...