Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada uite si de la mine datele:
Andra Simona, 2780 g , 49 cm, apgar 10/10, cezariana, data nasterii 14.03.2011, surioara de Maria Daniela, data nasterii 07.04.2003, data nasterii mele 25.07.1976....
Pupici...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pentru mamicile care isi hranesc puii cu bibe si au colici: puteti sa incercati biberoanele dr brown s, noi am cumparat de vreo doua saptamani si sunt foarte multumita. am hotarat sa incerc altceva pentru ca de la bibe avent si tomee tippee luca se cam inneca si inghitea si mult aer, ceea ce ducea la regurgitari daca nu eram extrem de constiincioasa cu scosul aerului. de cand am trecut pe bibe noi nu mai avem problema asta, plus ca au si un sistem anticolici ft bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna seara si de la noi
eu n-am mai reusit sa intru, mai citesc asa pe fuga..nu mai stiu cum sa ma impart..sunt suparata ca vlad tot face crize cand o alaptez pe cea mica, de fapt numai atunci il apuca..si ea devine nervoasa si plange si arunca sanul si incepe un concert de urlete de toata frumusetea..in duet nu mai stiu cum sa procedez..

madutza, ma intrebai de olita..am regressat acum..cat a fost soacra mea la mine, il tinea ea pe oala in anumite momente, adica dimineata, pranz si seara dupa ce se trezea..si facea..dar nu pt ca spunea el, ci pt ca il punea mereu ..dar a stat si 2 ore pe oala fara sa faca..acum de cand a plecat bineinteles ca nu7 spune, iar eu nu apuc sa-l pun din lipsa de timp..pana ma eliberez eu putin dimineata, el deja e cacacit nu stiu cand o sa reusim, m-am saturat de atatia pampersi..i-am tot explicat si el nimic..
mai nou daca ii zici ceva, zice ca e si el mic..
iar cu vorbitul, a inceput sa repete dupa noi cam tot..unele ii reusesc altele nu..dar nu are dorinta acea de a vorbi intruna..de cele mai multe ori tot prin semne se face inteles dfesi eu nu-i mai raspund la gesturi si vreau sa-l fortez sa vorbeasca..dar nu prea-mi reuseste..

pitica mea are si ea aproape 5 kg, sunt f fericita ca a luat mai bine acum in a doua luna..si gangureste, si rade si urmareste jucariile fascinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

legat de tinutul in brate, nu vreau sa redeschid discutia, ci vroiam sa va spun ca daca asta simtiti si va doriti atunci faceti-o fara griji
nici eu nu vad legatura inre independenta si tinutul bebeilor in brate, paote doar daca ne referim la independenta parintilor si nu a copiilor..

apropo, studiile mai recente si ultimele idei din afara..ar spune ca tocmai acei copilasi care au fost tinuti la piept cat mai mult timp in primii ani de viata, si nu ma refer strict la mecanismul de alaptat care presupune acest lucru, ci de purtat efectiv la piept, care include si tinutul in brate..ar duce la formarea acelor indivizi independenti, curajosi si siguri p[e ei in viata..se pare ca increderea in ei si siguranta au radacini adanci insuflate de primii anisori..
eu sunt convinsa ca acolo unde apar situatii ca cele descrise de antgues parca, exemplul fetitei aceleia, au fost alte greseli si nu tinutul in brate..timiditatea si neincrederea in fortele proprii, "statul dupa fusta mamei" vin din modul in care ii tratam, de cum le insuflam aceste calitati, de cum ii formam..
asta e parerea mea si tineam sa o spun

va pup pe toate si sper sa intru ma ides.. acum imi pica ochii pe tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Am pus si eu poze recente cu bebe!!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

e dulce foc bebe David . Cat de curand iti trimit si continuarea

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki inca o data iti ofer o mare pt ceea ce ai scris.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie
Fetele care ati nascut prin cezariana cad vi sa spus ca puteti face baita in cada? mie dr.mi-a spus ca 6 saptamani sa fac doar dus.

mami de 2 printese Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si Andrada Bianca 11.04. 2011

Asa mi-a spus si mie, dar sincer nici nu stiu cand as avea timp si rabdare sa se umple cada ca sa fac baie acolo
De cand am nascut doar dusuri am facut

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada eu am prins 1 baie de relax in cada

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

miki, da si eu m-am saturat de schimbat atatea scutece si de cumparat atatea..copii astia se caca pe o gramada de bani
Abia astept sa fie cald ca sa-l las in funduletul gol

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Buna seara mamicilor!

CE emotii ma cuprind si pe mine ca terminam odiseea, parca acum anuntam ca am ramas insarcinata, acum faceam prima ecografie si cum ne mai consultam intre noi in legatura cu rezultatele de la ecografii. Imi sunteti foarte dragi toate, va iubesc si va imbratisez Ofer cate o floare pentru fiecare mamica

Madutza, Simo, Ama si de la noi si multumim pentru incurajari, sa dea Domnul sa nu facem varicela.

Miki ce frumos ai scris tu acolo. Si eu il tin pe bebe al meu in brate, pentru ca nu ma pot satura de el, va spun sincer, ma uit mereu la el si ma minunez si nu imi vine sa cred ca acea frumusete de copilas este al meu si ma rog la Doamne Doamne sa fie sanatos.

Noi dormim 2-3 ore ne trezim sa papam. O iubeste pe tzitzi de nu va pot spune si cand pune cate o manuta pe ea ma topesc. Uneori doar sta cu ea in gurita si se alinta si ii si zambeste.

tuturor, eu ma retrag ca bebe doarme si sa mai fur si eu niste somn.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput