*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata

Bafta multaaaa, Ginyeee!

Anca, bafta si tin pumnii sa vii cu vesti bune de la alergolog.

Alra nici nu stii cat ma bucur sa aud ca nu se mai imbolnavesc fetele asa des ca la noi a fost ceva de groaza iarna asta parca nu se mai termina. Vara zici...sunt invidioasaaaa, aici e innorat acum iar sambata a plouat!

Darling, tot vreau sa-ti spun si uit desi sper sa nu mai fie nevoie, in UK cred ca gasesti pt imunitate Sambucol, e extract de fructe de soc si e posibil sa gasesti si probiotice, poti intreba de Ultrabiotique, stiu ca ziceai tu ca ai comandat sau vrei sa comanzi Biotics baby din ro (in gen aici e asemanatoare piata cu cea din uk de aia spun). A, ai folosit la baieti www.homemade-baby-food-recipes.com/baby-safe-feeder.html" target="_blank">safe feeder? ca eu la dav nu stiam de chestia asta dar acum tocmai am comandat pe net si abia astept sa ajunga.

Printesa, l-am vazut pe Alex, dragul de el dar si cu ochisorii umflati tot frumos e.

Sanatate multa!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eli, saracuta de tine prin cate treci si la ce cruzime esti supusa. Ma bucur sa vad ca inca ai putere sa te bucuri de puii dragalasi si sper sa rasara soarele cat mai curand si pe strada voastra

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Intrebare intrebatoare: a dat cineva nikvorm la puiutii mai mici sau mai mari. Mi s-a pus pata ca mandra ar avea viermisori (ca deh din martie mananca nisip din parc cu lopata ) si as vrea sa incerc ceva naturist preventiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

daniela, eu le-am dat helmiflores de la plafar anul trecut

gynie cum mai sunteti?
eli, nici nu am cuvinte.
concentreaza-te pe ai tai si cu asta basta. cu politia nu rezolvi mare lucru. pt ca nu se baga la certurile din familie. cel mult ii da o amenda, o somatie, si te mai tine minte si toata viata ca l-ai reclamat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ELI, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva si mai ales ca au asistat si copiii... nu am cuvinte sa calific astfel de oameni. Imi imaginez ce trebuie sa fie in sufletul lui Ion... va doresc sa treceti peste asta, de dragul familiei voastre, ati trecut prin atatea incercari impreuna!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

darling, urmareste ofertele :)). chiar daca sunt si 4 pachete grupate la o oferta se merita :)))

daniela, uita-te in fundu dansei dimineata. la propriu. daca are viermi, ies dimineata sa depuna oua - desfa un pic locul cu pricina si priveste cu atentie :D (parerea mea e ca din nisip nu are ce sa ia, doar daca fac cainii kk in locul ala. soarele omoara tot, oricum)

eli, nasoala situatie, trebuie sa evitati.

otilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!

Azi am fost sa o inscriu pe Ana Maria la gradinita! Sper sa fie ok, avand in vedere ca o am si pe sora ei tot acolo... Eu ma gandeam doar ce repede a trecut timpul

Eli, ce dement, ce animal.... Imi pare rau pt ce ai patimit cu ei... clar trebuie evitati cu orice pret de acum incolo...

Gynie, bafta la interviu!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Si eu am fost sa il inscriu pe Damian...rezultatele se afiseaza pe 11 iunie (ma simt ca la admitere...liceu, facultate...stau cu degetele incrucisate). Toata luna se fac inscrieri...si sunt doar 2 grupe mici a cate 20 de copii fiecare. Directoarea a scris pe foaia tipizata grupa mica...Mi-era sa nu comenteze ca nu are 3 ani impliniti in septembrie, dar nu a zis nimic nimicuta. Avem hopul de trecut cu olita...nu vrea neam, reductorul doar il amuza sa se suie imbracat si sa balangane din picioare. Nu stiu,sper sa am succes in scoaterea pampersului la fel de repede si de bine ca si cu suzeta. De aia am scapat intr-o zi (dupa 1 an si 8 luni de folosire intensa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Anca, ce a spus alergologul?

Printesa, pai si voi cu alergii? Of, of!

Otilia, din pacate, alergiile astea pot sa apara si sa dispara cand vor ele si la orice varsta, fie ca e vorba de alergiile alimentare sau de cele sezoniere. Dr. zice ca daca exista fondul alergic ...asta e. Si daca nu-i alergie, e eczema sau astm.

Andy, mami de Andrei si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La capitolul alergii tocmai mi-am luat-o in freza. Ziceam ca Elisa n-a mostenit nimic la capitolul acesta insa de ceva vreme are o pata pe obraz rosie si pielea uscata. Fix cum a avut si Ana. Acum ca a stat la soare aproape ca a disparut. Mai ramane Iulia in vizor ca ea are multicele si una mare de tot pe piept si pana la subrat.

In alta ordine de idei are cineva din Buxuresti un scaun auto de inchiriat?
Ne-am trezit ieri ca acela pe care il luam cu noi nu-i chiar cel mai potrivit pentru ea. In primul rand ca nu are cele 15 kilograme si in al doilea rand (desi am pus-o in el si pare ca-i vine bine) am citit ieri ca e de la 96 de cm iar Elisa are doar 90 de cm.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput