*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca dar chiar se poate sa apara de abia acum alergia? mi se pare ciudat ca nu s-a manifestat cand era mai mica.
Eli ce om .
Latura pozitiva exista. Acum ai justificare pentru ca nu vrei sa mai ai de-a face cu ei nici tu si probabil nici copii.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

neatza.
Alex are IgE total in jur de 300. cris 150. normal ar fi sub 60 (dupa normele medlife, la altzii or fi altele) nu am facut testele de alergie, pe ca mie mi s-a parut ca nu am avut pb semnificative.
adica au avut eruptii pe piele de cateva ori, dar fara sa pot repera la ce anume.
cris a facut o alergie la un mom dat la ..nu-se-stie-ce, i se umflau ochii si se iroseau f rau pleoapele.

deci io nu dadeam 2 bani pe testele de alergie, pana de pastele asta.
(BTW. sa anuleze frate cineva pastele, craciunul si concediul la mare, pt ca noi numai dude facem in perioadele astea)
Alex a facut alergie la....nu-se-stie-ce. si a aratat intr-un mare hal. a trebuit sa alerg prin ploiesti sa gasesc un spital, apoi o farmacie deschisa sambata dupa amiaza, care sa aiba si medicamentele de care aveam nevoie. bineinteles ca nu am primit prednison, pt ca nu se da fara reteta.
va pun o poza ca sa stiti ca o alergie poate arata si asa.

edit: pardon! windows live sp.. nu mai exista. unde puneti voi foto? pe fb nu vreau sa arunc poze cu copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello

si eu am mirena. dupa ce va opriti din alaptat veti avea o menstruatie de 2-3 luni (iupiii :s) insa apoi veti avea din ce in ce mai slabe, pana la niste pete doar.

intr-adevar, ovulatia se poate produce insa nidarea este impiedicata. otilia, metoda este sigura, aproape la fel de sigura ca sterilizarea. nu vrei 4 fete, ai? :)))

eu ma simt bine cu el.

in rest de la noi de la foarte bine in sus :) nicole nu vorbeste inca, adica nu articulat, caci turuie mult pe limba ei. va trebui sa asteptam pana in toamna cand incepe gradinita inainte sa declaram ca are probleme.

cu bolile noi suntem mai bine, insa ne-am avut partea anii trecuti. din experienta cu laura va fi din ce in ce mai usor de acuma inainte.

la noi e vara, umblam ziua dezbracati :), eu fac plaja in curte. seara se lasa mai rece.

salutari tuturor si multa sanatate la bolnaviri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

http://community.webshots.com/album/580132978OGQGiJ

aruncat poze
multzam ANca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Printeso tocmai am vazut saptamana trecuta un copil in clasa Anei care avea ochii iritati asa pentru ca face alergie la polen.

Si aici o frumusete de primavara. Azi ce s-a ascuns soare dupa-amiaza dar oricum ne-am dus la o parada a motociclistilor si furati de "eveniment" ne-am cam ars de la atata soare.

Alra, te las pe tine sa faci gemene si sa ma intreci

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

si la noi frumos, si azi, desi mai vant.

menstruatie de 2-3 luni, OMG! Sa-mi fac provizia de absorbante . Nu-i sigura 100%, Otilia nu se mai risca

Eli urat ce zici tu acolo. Tu cum mai esti?

Anca nici eu nu-nteleg, a dezvoltat alergia asta de abia acum?? a mai avut ceva reactii pana acum? ce a declansat-o? multa sanatate!

Malinas si Eduard face tot felul de nazbatii, nu mai avem DVD, l-a busit cu niste masinute de fier, a turnat uleiul de masaj al lui bb in patul lui, pune incaltarile in masina de spalat, m-am trezit intr-o zi cu nessquick in toata bucataria, nu stiam ce mirosea atat de frumos in casa .

in ultimul timp a devenit mai cuminte parca, sper sa nu vorbesc prea curand.

Printesa of ce ochisori umflati...dar totusi zambeste dragul de el

Ginye sper ca Edi e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata!
Va multumesc pt sustinere! Azi am interviul.

Eli imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, mai ales in ziua de Paste! Nu pot comenta astfel de comportamente!

Darling nu scapam de muci deloc. Dar macar nu mai tuseste!

Steliana un pt Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Neata!
Va multumesc pt sustinere! Azi am interviul.

las doar o cafea si fug. eu ma vad azi cu alergoloaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!
Multumim pentru urarile de sanatate, se pare ca am scapat, azi e ziua de test, nu-i mai dau nimic, sa vedem cum reactioneaza.

Anca, bafta la alergolog, si eu cred ca e mai mult o sensibilitate, nu o alergie in adevaratul sens. Cu pozitia, daca ati scapat de constipatie, va reveni repede la normal, isi va da seama ca nu mai are nevoie de gimnastica. Dar cum ati rezolvat problema scaunelor? Ah ... multumesc pentru urarile de ziua mea (le trimit cam cu intarziere, scuze, dar ... )
Printesa, l-ai scos cumva la iarba verde? Eu ma umflu la fata prima data cand ies la padure primavara, nici eu n-am nici o explicatie la fenomen, cineva imi zicea ca e alergie la ...soare.
Alra, Otilia, trimiteti-ne si noua ceva din caldura de la voi, la noi e o primavara tare capricioasa, acum iar ploua.
Eli, te mai vezi cu ei in astfel de conditii? Scuza-ma, dar eu de mult ii bagam in origini si taiam orice legaturi cu ei. Asa ceva e inadmisibil. O imbratisare pentru tine si pui.
Ginye, bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata
i-am promis si intentionez sa ma tin de cuvant ca, copii nu ii va mai vedea toata viata lui tot asa si pe mine. initial am vrut sa merg la politie sa dpun plangere,dar am zis totusi ca sunt exagerata si in fond era tatall lui ionut. sa fi vazut cum a pus bolovani la poarta si sarma de parca am fi fugit cu masina . trebuia decat sa zica si o dadeam numai decat,doar el a cumparat-o e munca lui, nu avem pretentii.ionut a zis sa nu ma ambalez asa ca cica asa a fost toata viata lui...dah familia tipic roamneasca in care tatal bate mama si copilul suporta toata nebunia inclusiv bataile, dar eu un nu pot sa concep asa ceva.nu am apucat nici toate bagajele sa mi le iau de la tara numai stiam cum sa imi iau copii si sa plec.
traiesc cu teama in suflet mai ales cand raman singura acasa sa nu vina nebunul sa faca cine stie ce,off
asa imi este o ciuda ca suntem incurcati cu bancile pana in 2016, ca ne-am face credit si ne-am lua si noi casa noastra unde sa nu ne bata nimeni la cap...off de cate ori o sa mai oftez seara cand imi pun capul pe perina?
ce sa faci mai repede din amaratii de bani pe care ii luam impreuna, ce economii sa si faci.
mi se deruleaza iar si iar filmul evenimentului in memorie si realizez cat de meschini si rai sunt...da nu vad de ce ma surprinde asa in fond ce chiar credeam ca le pasa de mine..da sarutul lui iuda.
numai zic nimic sper sa putem sa trecem peste eveniment si sa nu ii mai vad.

in rest despre noi eu mia- venit vampirul eram ingrijorata ca nu venise desi incetasem alaptarea. cu tzzz sunt bine s-a retras frumos si sanii s-au micsorat bine, bine insa am ramas cu un usor disconfort in sanul stang...sper sa ajung pe la un ginecolog sa discut acest aspect.

dimi este racit ...de fiecare data cand incerc sa ii las parutul mai mare tot de atatea ori raceste transpira rau la ceafa si de acolo toata nebunia.avem si vesti bune si-a dat bine drumul la pronuntat cuvinte si face si prop mai des decat pana acum, cred ca faptul ca doarme iar cu mine l-a ajutata chiar daca in pat e si antonia un pui in stanga unul in dreapta

antonia numai ce a facut vaccinurile ca unul il avea restant ca, nu am primit de la cei ce dau vaccinurile ca nu au avut in stoc pt hepatita b. s-a mai marit e totusi slabuta cca 6600 cam restanta 400 g la inaltime e ok 65 cm. zambeste sta bine sustinu7ta intre perini, se joaca mult vrea evident in brate si nu asa oricum ci plimbata sa vada si ea cum e prin casa. e dulce rau mai ales cand gangureste o albesc de pupaturi..evident ca dimi se ofuscheaza tot si trebuie sa pun fata jos si sa ii dau si lui...intre timp se botoseste zuza si apoi deabea mai imi da cate un zambetel..e tare amuzat tabloul.

ionu cu scarbicul el saracul merge cate 6 km pe zi , iar in unele zile chiar 12 pt ca sc e la 3 km si un dum dus unul intors de dimineata unul de dupa-amiaza si retur....se face siluet...
pun poze promit

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput