*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
Neata!
Anca, Flori, un cu lipici la interviuri. Bafta!
Flori, relax mami. Esti atat de tanara. Zau asa, mai ai vreo 20 de ani sa ai al doilea copil.
Bine, eu m-am gasit sa vorbesc. Eu care eram tare necajita cand nu mai ramaneam cu al doilea. Macar am o scuza ca ma apropiam de 30 de ani
Credeam si eu ca pot sta mai mult pe aici dar deja suna o alarma. Sper ca sunteti bine
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Andy08 spune:
Anca, Andrei are alergie severa la lapte (si la altele) si trebuie sa evite contactul cu lactatele si derivatii (sunt multe produse care contin derivati, de la biscuiti la mezeluri, dar m-am invatat sa citesc etichetele tot timpul). La z cum se manifesta alergia? Eczema si bubitze (ce bubitze?) sau si altceva? Ce valori i-au iesit la testele IGE? In principiu, eczema nu dispare daca elementul ce o cauzeaza e inca prezent in corp. Andrei avea eczema pe 75% din corp si acum e curat-curat. Nu l-am dat cu hidrocortizon si nu a luat niciodata antihistaminince. Doar am cautat sa aflu de la ce face eczema si sa inlatur elementul cauzator. Oricum, mai multe iti va spune alergologul.
Andy, mami de Andrei si 34+
malinas spune:
anca, flori, bafta la gasit job bun.
hera, cum a fost, ti-ai pus steriletul?
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
Hera25 spune:
Malinas mi l-am pus...nu am mai avut timp sa intru... am rezolvat-o si pe asta :)
A fost un pic dureroasa montarea lui dar a trecut...in 3 min cred ca eram si gata...acum mai am o usoara jena, mi-a dat sa iau antiinflamatoare si antibiotic 3 zile. Sa vedem, sper sa fie bine si sa ma obisnuiesc cu el si sa nu fie nici o problema.
Acum inca nu imi este clar ceva si am uitat sa intreb doct...Totusi se intampla ovulatia sau nu? De ce totusi Biserica e impotriva steriletului, probabil se stie ceva ce eu inca nu am aflat...trebuie sa ma mai documentez.Oricum am facut-o acum, mai mult de frica sa nu recidiveze endometrioza.
Fetele care sunteti mai informate luminati-ma si pe mine.
anca_27 spune:
Printeso, n-am intrerupt Aeriusul. Am mai cercetat, si cazeina nu e prezenta doar in lapte. Astept acuma pana luni, sa ajung la alergoloaga, am incercat aseara cu lapte de soia, fiasco total...
Gynie, si z e fan sirop, ia orice. Pai daca sunt dulci... zic de Aerius, Nurofene si restul din gama. Eu am auzit si pareri cum ca de pe la 2 pana pe la 6 ani, e perioada cea mai plina de boli, ca se intaresc.
Cat despre mers din invatamant spre domeniul privat, tin si eu pumnii, e foarte ... challenging. Eu aplic la joburi de cateva luni, pana acu doar asta, si-nca unul unde nu mi-a convenit mie. Dar merg inainte, sigur gasesc ceva.
Oti, Malinas, multumim.
Andy, pe foaie scrie asa: la Lapte - 2,36 Ul/ml, la Cazeina - 2,21 Ul/ml. La Interpretare rezultate spune ca intre 0.70 - 3.49 Ul/ml e Nivel moderat. Acu, astept sfaturile medicului. La z e si eczema, in jurul funduletului, si bubite pe corp. Uneori bubitele sunt unite, si-atunci formeaza eczema, alteori sunt independente. Cand nu-i dadeam Aerius, se umfla toata, cam pe 70-80% din corp, in prima faza, inclusiv pleoape umflate, apoi se estompau incet si ramanea ca urzicata.
Hera, multumim de info.
monicabo spune:
Anca, Hera, cu steriletul, asta e si la mine "cuiul" partea cu Biserica, daca se produce ovulatia si chiar si fecundarea si steriletul nu lasa oul proaspat format sa se nideze
Din ce am mai citit/cercetat/auzit eu despre sterilet (Mirena, nu celalalt de Cu) ca suprima ovulatia, insa, daca totusi in mod exceptional are loc, se produce ceea ce am scris mai sus.
Hera, la tine totusi este o sutiatie mai aparte, fiind vorba de probleme medicale... de ex. la mine nu ar avea indicatie medicala, ci doar contraceptiva.
Anca, gynie, multa bafta la interviuri! E f greu in invatamant, dpdv financiar. Din pacate nu se poate trai doar cu talentul pedagogic...
Printesa, ce fac baietii? Alex cum se simte, e bine acum, nu?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Otiliav spune:
Pe linkul dat de Adriana am gasit ca in general nu suprima ovulatia:
"Mirena acts as a contraceptive in two ways: it makes the mucus at the neck of the womb (the cervix) much thicker, preventing sperm from getting through and it also makes the lining of the womb extremely thin, stopping implantation. In some women it prevents egg release (ovulation)."
Eu nu vreau sa fie steriletul singura metoda contraceptiva asa ca nu-mi prea bat capul cu partea religioasa cand am de gand sa merg in continuare si pe condoame.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
manumanu spune:
Off, Ancule, trebuie sa fie greu cu bubitzele... le-as face si eu testele anul asta, sa stiu o treaba. In ce priveste crizele, la noi sunt mai nou x 2, asa ca... nu mai am putere nici sa ma plang.
Anca, Flori, bafta la gasit job!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
eliza_cri spune:
buna fetele
nu am mai scris deloc din cauza problemelor din familie nou aparute...vechea problema socrii iar s-a reactivat.nu pot decat sa va zic ca in ziua de Paste, socrul a vrut sa ma bata, deabea am scapat, in fine a dat cu capota de la masina in capul meu, ne-a injurat, i-a luat masina lui ionut si ne-a data fara de la casa de la tara sa fi vazut cu a zbierat la sarcul copil valea, doamne sunt inca socata si ce ma doare cel mai tare e faptul ca totul a fost premeditata de el si soacra mea...probabil au tot sperat sa crap si sa se scape de mine..nu va mai zic ce vocabular am auzit ...motiv chipurile ca nu vreau sa ii ajut la adunatul prunelor la vara[de parca as putea cu 2 copii dupa mine] sau ca de ce ii vorbesc cu dumneavoastra ca asta e ceva asa de departare..numai motive absolut banale...vrajala nu stiu ce sa mai faca sa nu ma mai vada la culoare...era beat rupt..sicer un spectacol mai grotesc nu cred ca am vazut ..plang si incerc sa vad o latura pozitiva in asta si nu gasesc..doamne sa fi vazut nasa, plangea, copii la fel...numai stiam cum sa ii protejez i-am luat in brate si m-=am bagat in masina nasilor, nebunul tragea de usa, nasu intre socru si ionut...jale mare...daca as puteasa dispar cateodata,sa numai exist, dar ma gandesc ca viata fara copii mei e absolut de neimaginat si fara ionut..am ezitataa mult sa va scriu, dar numai pot.
va pup mai vorbim
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele