*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Leeloo multa bafta la gradinita. Eu zic pas din toamna. Astept primavara sa faca si Delia 1 an si ceva, ca si asa are 5 luni si 5 raceli (usoare ce-i drept) la activ. Si Iulia tot atatea raceli a avut, ca doar de la ea le-a luat. N-a ratat una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata fetelor!

Nu am reusit nimic ieri. Poate data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Piticii vostri stau sa le cititi/ povestiti din carti? Edi nu sta deloc...nici 1 min. Nu vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flori bafta pe viitor

Nu sta deloc Elisa la filme, iar cand ii citesc povesti Anei e prea putin interesata. Doar Nemo i-a placut pana acum, adica ma intreba de poze ce-i acolo, ce-i pe dincolo.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

saptamana asta il inscriem si noi pe david la gradi..

ieri am fost cu bebe la controlul de 3 luni..este un grasan: are 6,400 si 62 de cm.....

david a inceput sa vb si e tare haios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
In alta ordine de idei are cineva din Buxuresti un scaun auto de inchiriat?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

nu stiu cat de bine am facut la Alex, dar scaunul lui este peste 15 kg. (pe care el o sa le atinga peste vreo 3 ani, in ritmul in care ia in greutate. Are 14 kile de un an si ceva). in scaunul cu centuri nu mai incapea, pt ca i se balanganeau picioarele. Asa ca i-am pus o perna sub fund, si l-am trecut la JAne, in care sta cu centura masinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

saptamana asta il inscriem si noi pe david la gradi..

ieri am fost cu bebe la controlul de 3 luni..este un grasan: are 6,400 si 62 de cm.....

david a inceput sa vb si e tare haios...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si TUDOR STEFAN
---------------------------------------------------------------------------------------
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Bravo, felicitari pt progresele copiilor!
Tu in rest cum te mai simti?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Printesa, multumesc pentru raspuns , din pacate la noi n-a tinut figura cu helmiflores, se da de prea multe ori si ei nu-i place, asa ca-mi trebuie ceva care sa se dea mai rar.
Alra, multumesc, am studiat problema dimineata, nu mi-a sarit nimic in ochi, mai insist si zilele urmatoare. Cat priveste curatenia nisipului, m-ai facut sa rad, se vede ca nu ai avut contact cu cainii vagabonzi. Efectiv, nu te mai poti invarti de ei, sunt peste tot, pe strazi, prin parcuri, chiar si in centrul orasului sunt gramada, chiar weekendul trecut a fost muscat un baietel in timp ce se plimba cu rolele. Iti dai seama ca-si fac nevoile peste tot.
Ginye, , data viitoare sigur va fi bine.

Thea e fan povesti, are rabdare sa-i citim cap-coada cartile din colectia de la adevarul. Cele mai uzate sunt Alba ca zapada, Cenusareasa, Frumoasa si bestia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

azi, la ora 17.30 avem programare cu bebe la ortoped pentru talus varus...mergem la dr. HAHUI de la budimex...

eu sunt bine!!!!

nervii nu sunt ei la locul lor, dar incercam sa ne calmam..o mai luam pe campii...etc...revenim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

O mamica de la Odiseea lui Eric a postat cartea Irinei Petrea, Si tu poti fi supernanny. M-am gandit ca poate o vreti si voi mai ales ca e si un subcapitol despre gestionarea crizelor, gasiti arhiva aici

Va pup.

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput