Ianuarie - Februarie 2011(30)- Paste fericit!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mirela..sa-ti traiasca motaneii,sa-ti lumineze viata

Mamutz..multumim frumos pentru urari sarcina usoara si la termen..bebel sanatos

se pare ca incep sa experimentez noptile nedormite..bubu meu si-a stricat prog de somn de cand cu maraiala asta..imi da trezirea la 2,la 5,la 7..ziua e fff agitat,nu mai sta singur,plange intr-una..il dor gingiile rau ca baga pumnii in gura si ii dau lacrimile si tipa
tot sper sa fie puseul ala de 19 sapt si sa scapam ca e jale.
de 2 sapt face asa..mancare nu prea vrea.in greutate nu a luat.
am inceput de 4 zile cu sucuri si incet-incet ne apucam de mancare ca nu am incotro. cand i-am zis dr ca a luat 400 gr intr-o sapt a zis ca de ce nu i-am dat ceva pana acum

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Neatza fetele si bebeii!
Scuze ca dau buzna asa in odiseea voastra, dar va citesc demult si desi bebele meu s-a nascut in februarie, eu scriu mai mult la odiseea de martie-aprilie. Acum vroiam sa va rog sa-mi trimiteti si mie harta puseelor cerebrale, deaorece va aud ca vorbiti des despre asa ceva si eu nu am acces la mailul comun si nu stiu unde sa o gasesc.
Cred ca avem si noi asa ceva (la 10 saptamani?) deoarece ne trezim tot la 3-4 ore noaptea si inainte dormeam 5-6 ore.

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Hristos a inviat!

La multe lunite, motanei de Mirela - Razvi si Robi -,printesa de Danina - Rebeca -,printesa de Missexy - Alessia -,printesa de Ocsanica - Maria Sofia -,printesa de Andutza - Miruna -,printisor de Ziki - Felix -, printisor de Vas - Andrei -

Ieri am avut o zi horror...i-am dat Ca gluconic si mi-a facut diaree nu f mare dar cu dureri de burtica si urla saraca de nu stiam ce sa-i fac, asa ca azi nu i-am mai dat. Spunea vara-mea ca este siropel cu Ca, o sa caut sa cumpar si gata, sa vad de la ala daca e ok.

Aseara mi-a venit o prietena in vizita si migdaluta mea a primit o rochitica numai buna de botez.

Plange...rrevin..

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hristos a inviat!!

La multe lunite Razvan&Robert, Rebeca, Alessia, Miruna, Maria, Felix si Andrei!!!

mai, eu nu stiu cum dintre noi unele dau calciu si tot felul de siropele iar altele nu... nu inteleg, in afara de pramaturi, de ce li s-a prescris celorlalti copilasi calciu, fier sau altele. In fine... Ana papa doar 2 pic vigantol si 5 pic vit C.

sunt in zona, inapoi la rutina zilnica.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Hristos a inviat!
La multe lunite Razvi si Robi , Rebeca ,Alessia , Maria Sofia, Miruna, Felix , Andrei !!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hristos a Inviat!!!!
"LA MULTI ANI!!!" sarbatoritilor de azi.

Vreau sa parasc un copil care nu m-a lasat sa dor aseara. S-a trezit de zeci de mii de ori, nush pt ce, ca nu papa de fiecare data.
Acu are chef iar de joaca. Eu una nu mai am pic de energie.
Va pupacesc pe toate. Aveti grija de voi si de puiuti.
Am o stare de un mare, da un mare....

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Adevarat ca a inviat!

suntem si noi pe aici...

La multe lunite sarbatoritilor zilei

Mirela, ati venit singurei de la tara sau a venit sa va ia?? sa treaca starea nasoala la bebei si bafta la vaccin

Eva pana acum a luat cam 800/850 gr pe pluna, dar in ultimile 2 saptamani a luat doar 300 gr, mi se pare cam putin fata de medie, dar nu ma ingrijorej, vedem peste 2 saptamani bilantul pe o luna

parca nu mai e atat de plangacioasa, sper sa nu o deochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello fetele!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Ne-am intors si noi aseara de pe drumuri. A fost supeb cu parintii, nasii si bebe cuminte.
Acum o sa ne pregatim sa iesim afara.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ADEVARAT A INVIAT

pup fetele
Eu sunt la capitolul aruncat mancare si facut ciorba de cartofi..nu mai vreau sa vad salate cu maioneza si carne
Istoria se repeta in fiecare an de sarbatori..risipa la maxim

La multe lunite BUBELOR!
RAZVI SI ROBI
REBECA
ALESSIA
MARIA SOFIA
MIRUNA
FELIX
ANDREI

Lavi;am zis acel lucru intr-un moment de disperare..scuze daca am jignit pe cineva..numai m-a framantat chestia urmatoare;atata ar fi de simplu..sa puna gura la tzatza si sa manance..

E bine..nu plange..nu cred ca sta flamanda
De tipat am tipat si noi aseara..vreo 10 min..volumul dat la maxim..timpanele mele incercate la greu..nu stiu ce a fost.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mirela;bafta la vaccin!v-ati impacat?

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput