Ianuarie - Februarie 2011(30)- Paste fericit!!!
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vas/vas.jpg)
vas spune:
Hristos a Inviat!!!
Nu am intrat de multicel dar chiar nu am timp de calculator.
Acum am recuperat ceva asa pe diagonala dar mi/am dat seama ca v/ati distrat.
Noi am fost la gratar intr/una din zile cand a fost mai caldut, in rest pe acasuca. E tare vant las noi la munte.
Legat de greutate nu va mai faceti atatea griji. Nu e o regula cu cat trebuie sa ia in fiecare luna. Uite Eliza mea la 7 luni avea 7 kg, dar era mai maruntica si la inaltime, e normal sa nu fie toti la fel asa ca nu va mai stresati.
Maine mergem si noi la primul vaccin, sper sa se simta bine dupa ca el e linistit de obicei si nu as vrea sa/l agite.
S/a trezit si vrea tzitzi, asaa ca tot vorbeati...si el suge non stop dar daca asa ii place lui cat 5 minute din ora in ora ce sa/i fac. O sa creasca si se va schimba.
Va pup!
Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina_m spune:
Fetelor cat de diferii sunt copiii astia ai nostri! Voi sunteti suparate ca ai vostri iau prea putin in greutate si eu ma vait ca e prea gras. Are 7,3 kg la 3 luni si aproape o sapt. Nu mai pot sa il tin in brate ca ma dor mainile de mor. Il mai plimb prin casa in wrap dar nu vrea mereu. Incerc cat mai des sa il 'depozitez' pe undeva (patut, pat, carut, leagan) dar nu sta prea mult intr-un singur loc. Acu a racit si ta-su (iar ) sistau numai eu cu el. Ma cocoseaza.
Sunt super happy ca o sa ne dea nasii un centru de activitati Fisher price pe care il au de la fetita lor. Sper sa ii placa piciului.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](images/user_woman.png)
vasilasanita spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
FLorintunde ai lapte suficient daca ti mai ramane dupa ce trage ea. Probabil n are chef sa traga mai mult. Eu i am dat 2 luni stors dupa ce tragea doar 5 minute. De la 2 luni am inceput sa i dau calciu si de atunci a inceput sa traga mai bine. Nu stiu daca are vreo legatura calciul dar asa s a intamplat si de atunci nu i am mai dat stors. Calciul mi l a dat dr din cu totul alte motive.
Azi dimineata l am cantarit si am facut 7 kg. Are luat in medie cam 1 kg pe luna. Dr mi a spus ca sa i mai dau si apa fiarta ca are 600 g in plus. Voi ce spuneti? Eu zic ca nu i asa mult si are timp sa slabeasca cand incepe sa mearga.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
AMR 7 kg
madalina_m spune:
Va ziceam sapt trecuta ca eram suparata ca ma pacalisera cu 2 marturii la magazin. S-a rezolvat! A fost sotu' sambata acolo ca avea drum in zona si i-au dat cele 2 marturii lipsa plus i-au inlocuit una cu defect. Deci nu mai sunt suparata pe ei. O sa mai cumpar de acolo (e un magazin de decoratiuni interioare). Mai e asa de putin si pana la botez ... Pe 1 mai facem. Am inceput sa am emotii.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Mie nu mi-a zis dr asa ceva si bebele meu e mai gras decat al tau. Nici ce ceaiul nu prea e de acord. A zis max 50 ml pe zi. Despre apa mi-a zic ca mai vorbim la vara cand o sa fie foarte cald.
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita HRISTOS A INVIAT!!!!! La multi ani sarbatoritilor de astazi!!! FLorintunde ai lapte suficient daca ti mai ramane dupa ce trage ea. Probabil n are chef sa traga mai mult. Eu i am dat 2 luni stors dupa ce tragea doar 5 minute. De la 2 luni am inceput sa i dau calciu si de atunci a inceput sa traga mai bine. Nu stiu daca are vreo legatura calciul dar asa s a intamplat si de atunci nu i am mai dat stors. Calciul mi l a dat dr din cu totul alte motive. Azi dimineata l am cantarit si am facut 7 kg. Are luat in medie cam 1 kg pe luna. Dr mi a spus ca sa i mai dau si apa fiarta ca are 600 g in plus. Voi ce spuneti? Eu zic ca nu i asa mult si are timp sa slabeasca cand incepe sa mearga. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) ! AMR 7 kg |
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
citat din mesajul lui luciact Adevarat ca a inviat! suntem si noi pe aici... La multe lunite sarbatoritilor zilei Mirela, ![]() ![]() ![]() Eva pana acum a luat cam 800/850 gr pe pluna, dar in ultimile 2 saptamani a luat doar 300 gr, mi se pare cam putin fata de medie, dar nu ma ingrijorej, vedem peste 2 saptamani bilantul pe o luna parca nu mai e atat de plangacioasa, sper sa nu o deochi ![]() ![]() mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011 |
a venit fratele lui M sa ne ia, l a trimis dupa noi ca nu mai putea sa stea fara noi
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
mirela2 spune:
fetelor bebeii vostri stau in fund?
ai mei numai asa ar sta....sprijiniti evident de mana mea si pusi pe genunchiul meu
credeti ca se forteaza coloana lor??
nu i tin mult
de ex acum il am in pozitia asta pe razvi
pe umar nu i place, dar asa sta tare cuminte
culcati se proptesc in coate si ridica capul ca si cum ar vrea sa se ridice
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shubulina/shubulina.jpg)
shubulina spune:
Adevarat A Inviat!!!!
Ce fac fetele?Ma bucur ca v-ati simtit bine zilele astea.Si noi am tot fost plecati.Am descoperit de ce urla ghindocu la tara.Nu-i place fumu de gratar.Duminica cum a simtit putin miros de fum,cum a inceput spectacolu.M-am dus repede cu el in casa unde s-a potolit.Bine ca mi-a dat prin cap.Sensibilos copil mai am
In alta ordine de idei,sunt praf.Imi curge nasu ca la balamuc.Plus ochii.Toti am fost asa,nu cred sa fie ceva raceala,ca io de obicei cand racesc nu ma pot ridica din cap.Acuma sper sa nu ia si piticu,ca a ramas singuru neatins
Va pup pe toate si vorba lu Lori...inapoi la rutina zilnica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shubulina/shubulina.jpg)
shubulina spune:
Mirela,un pupic si o imbratisare special pentru tine.Tare rau imi pare cand citesc cum se poarta al tau sot.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui shubulina Mirela,un pupic si o imbratisare special pentru tine.Tare rau imi pare cand citesc cum se poarta al tau sot. ![]() Ana,mami de bebe cel mai frumos |
![](pupic.gif)
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)