Ianuarie - Februarie 2011(30)- Paste fericit!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Mirela fii puternica!!!
Roxx ai un super talent la scris.
Pupici tuturor!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;ce frumos ai scris pe blog despre amintirile tale Pascale --ma regasesc in ele.De hainutele noi primite de Pasti,de oua rosii facute cu frunze si strampi sau cu coaja de ceapa.Miros de cozonac de casa la bunici...
Si acum ma retrag cu drag la tara de fiecare data..acolo inca gasesti obiceiuri"virgine"..care se pastreaza si in prezent in ciuda vietii de jungla.
Mario mai gaseste cate o firimitura din ele..
-si azi a fost la strans de oua rosii..umblam la stropit..
-de Craciun a colindat tot satul..a strans 500 de lei

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

am scris un super mesaj, dar nu eram logata...!!
Paste fericit si luminos va doresc. Cristos a inviat!
Roxx -scrii minunat!
Tunde-cum stai cu lapticul?
Fetele-ce crema de protectie solara recomandati?Aici am dat 13 euro pe un tubulet si nici nu stiu daca e ok. marca locala.
daaa. va pup, merg la nani ca acusi ma scoala fat frumos.
AA .vazut pozici de botezati - frumosi si puii si mamicile. am pus si eu 3 poze.
eu is lata in soldane ca vaca primariei Sper sa ma adun la loc...la un moment dat!
Gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Hristos a inviat!

Mirela
Pot sa ma laud ca si eu am facut ouale cu coji de ceapa si cu frunze aduse de tati si Elena. Imi plac chestiile traditionale.
Si nu i-am dat paste bebelinei pana la urma dar ca sa-mi fac damblaua cu vreun obicei am pus un ou rosu, un banut si o urzica intr-o farfurie cu apa si ne-am spalat toti pe fata si pe la ochisori cu apa sa fim aspri ca urzica, bogati si rosii la fata ca si oul

Mergi la inceput

Foxy;am impresia ca nu -i ajunge lapticul..chiar am cantarit-o in seara asta si in 10 zile nu a luat in greutate..E posibil?
Eu tot dau..Ea e maraita de multe ori..se mataie..dar nu urla de foame..sigur ar merge si mai mult laptic..
Si nu gasesc nici galafor nici galactogil nicaieri..Nici macar la TG MURES.Nu stiu cum sa fac rost...poate nu fac minuni ,dar totusi as incerca..
Nu vreau sa-i dau LP

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

am comandat GALACTOGIL .62 lei+TAXA EXPEDIERE.

noapte buna

Tunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ?
Noi suntem super bine, am fost la mama cu totii, ne-am plimbat si pe afara, o zi frumoasa ! Maine dimineata o taiem la tara la Giurgiu !
Va pe toate ! Noapte buna !
aaaaaaaa
M-am luat cu urarile de Paste si am uitat ca mai si sarbatorim bebei pe data de 24 ! asa ca ...
La multe lunite bebelusilor Tudor, Iris si Adeline Fienke
La multi ani Diana de Kitzy!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hristos a Inviat!!! si din partea noastra! Cam codasi, dar bine intentionati

madalina_m, pana la urma am ramas cu molifta'n pom, da' nici la biserica nu am avut timp sa merg! Totusi, ce ai scris mi s-a parut de bun simt, asa ca daca m-ar fi tras ata rau de tot probabil m-as fi dus si eu. Insa nu-s asa bisericoasa, doar incercam sa respect regulile.

gabiv, eu m-am bagat pe Spektrum Imunactiv si ma gandeam ca o sa imi revin in 2 - 3 luni. De unde? Dupa 2 zile, deja ma simt mai bine! Eu una detest vitaminele sintetice, da' cateodata chiar e nevoie de ele.

Noi am facut de paste coronita asta, nu mai stiu de unde am auzit de ea, cred ca tot de pe la voi; a iesit foarte frumoasa si gustoasa, ar fi iesit si mai buna daca foloseam carne de porc+vita in loc de pulpite de pui tocate, dar am zis sa pape si Conradutz. Si am mai "fabricat" o pasca draguta, ca tot zicea Roxx de pasca pe blog (btw, very touching!!! Cel putin la ultimul paragraf am lacrimat...); din pacate mie nu imi place pasca, nu va pot spune daca a fost gustoasa, insa am facut aluatul dupa reteta de cozonaci moldovenesti si mirosea a panettone! Si inca o ciorbita de perisoare si asta a fost meniul Pe langa ouale si friptura de rigoare care ne asteapta maine. Iertati-ma ca vorbesc despre mancare in loc sa ma gandesc la ale sufletului; sa ma ierte si cele carora le-a picat greu masa de azi Da' ma laud si eu pe aici, ca eu si bucataria nu suntem prea prietene si ma si uimesc cand imi mai iese si mie cate ceva!

So, va pup, maine ma asteapta o zi luunga cu cei doi copilasi si tatal lor care s-a decis in ultimul moment sa isi petreaca Pastele cu noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

de ea da, vitamine pt alaptare ziceam, sunt muult mai ieftine si sicner am mai mare incredere in cele pt ei. Dar pot cere si normale, uite noi am cerut asa: vit. pre natale, centrum, triple omega +gummy bears vitamine pt Robert.

Tunde s-ar putea sa fie doar o impresie, cu lapticul zic, dar baga galactogil si poti incerca si galafor, e mai ieftin si tot bun e. ++++++ supe de pui, bere fara alcool, ceaiuri.

pentru nesfeisbuchisti

(eu le pun asa pt socrela, sa nu carecumva sa-si fac cost si pe FB)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata!
Tunde-fifi a mea a luat in 10 zile 100 grame.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput