Ianuarie - Februarie 2011(30)- Paste fericit!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Si sa imi laud si eu printesa: a inceput de 2 nopti sa doarma cate 6 ore legate iar in dimineata asta ne-a ras in hohote...

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna dimi

Avem in continuare vreme superba..
Nu spun o noutate cand va zic ca sunt racita cobza..asa-i?
Am racit ieri la biserica mi-a f frig..ziua era soare..frumos dar sufla vant rece..
Ma dor toate si am muci

Lori..am bagat supa de pui..
inca nu am incercat berea fara alcool

nu imi vine sa cred ca nu avem nici un sarbatorit pe astazi

sa aveti o zi superba

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Sper ca ati petrecut cat mai frumos si a venit si iepurasul cu daruri la voi.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Ce mi place cand vad ca bebei renunta la o masa, si bubu parca imi face in ciuda si nu vrea nici in ruptul capului...Bravo De_ea

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

HRISTOS A INVIAT?
cum ati sarbatorit de paste?
noi incercam din nou sa schimbam laptele si sa trecem de la nan1ha la nan.problema este ca ilinca a inceput sa fie fff.agitata dupa vreo 10ml.lapte.cam ce ar putea fi?poate stiti voi pana iau legatura cu medicul(zicem sa-l las sa se bucure de sarbatori)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Hristos a inviat !

Am reusit si eu sa intru sa va salutam, suntem la Sibiu la bunici si verisori, ieri am fost la strabunici si am facut gratar. L-au placut tare mult pe Alex, a fost si tare cuminte, toata lumea e topita dupa el.

Va pupam si pe mamici si pe pitici, nu o sa mai avem net mai mult de o saptamana, tati pleaca acasa azi si ia si laptopul. O sa imi lipseasca forumul, sper sa va gasesc pe toate linistite si impacate cu familiile, Mirela esti extraordinara si sotul tau nu are cum sa nu vada asta.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

HRISTOS A INVIAT!
Tunde mersi de cafea!
Lori ai doi copii frumosi frumosi de nu te mai saturi sa te uiti!
Eu mai am foarte putin lapte si sincer as vrea sa se termine sa nu ne mai prostim degeaba, da vad ca nu vrea sa se opreasca singur si repede.
Cred ca din 15 mai o sa merg si eu la lucru, cel mai tarziu la 1 iunie si parca asa nu m-as duce... ca eu si in ziua in care am nascut am mers si parca as mai sta cu bebelinu dar daca e musai...
Oare in cat timp ii trece candida din gurita, ca vad ca de o sapt ne tot dam cu glicerina cu nistatin si nu se gata odata
Pup si distractie placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ADEVARAT A INVIAT!

TUNDE, Fifi n-a luat in greutate si pt ca a fost bolnavior, poate se deshidratase putin, deci nu se pune. De ce crezi ca n-ai lapte? Dupa ce suge dintr-un sin, stoarce putin, mai iese? Daca mai iese, inseamna ca ai, si gata! Nu te mai prosti! Bea si bebe cu alcool cite un pahar, eu beau si vin, e voie, la mine in fisa de externare de la spital scre alb pe negru ca poti bea cite un pahar. Pai daca-si permit ei sa puna parafa la asa ceva, eu sunt mai catolica decit Papa?!

PUFOASALAURA, la noi Ilinca facera asa pt ca de fapt nu ii era foame. Ar fi supt de dragul suptului dar n-ar fi supt ca nu-i era foame. Dupa ce i-am pus mesele la 4 ore (4 ore jumate uneori ziua) si 6 ore noaptea, n-a mai facut asa. Acum, alaptata exclusiv si are numai 5-6 mese/zi. Mie imi pare putin, dar nici s-o indop nu mi se pare ok...

MITSU BISHU, cred ca si eu voi lua vitamine... ca am o dieta saracacioasa rau... si in acelasi timp plina de lucruri care doar ingrasa. Felicitari pt bucatareala!

LORICH, frumosi foc puii tai!

Revin, pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Hristos a inviat!
La multi ani sarbatoritelor de Sf Gheorghe!
Sanatate, bucurii, lumina, iubire, speranta voua, copilasilor si familiilor!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Mai fetele,sunt suparata tare tare.Soacra-mea a bagat la spalat.Am incercat sa o conving sa nu spele,da a zis ca n-are nimica,ca ea nu mai are chiloti.M-a intrebat daca am ceva de spalat,normal ca aveam,da i-am zis ca nu vreau sa-i dau,sa spele numa d-ale ei.
Mare pacat...io o cred ca nu e cea mai credincioasa,da nici chiar asa,de Sf Gheorghe sa speli

La multi ani tuturor care-si sarbatoresc azi ziua de nume.

Ana,mami de bebe cel mai frumos

Sf Gheorghe se sarbatoreste astazi, azi a fost si sf Liturghie de SF Gheorghe, dar oricum in sambata mare nu se spala.

28+

Mergi la inceput