Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 9
antguess spune:
eu nu ii mai dau baby drink..acum ii dau alinan si la fel.....o hidrateaza si o linisteste intre mese cand o apuca nevoia de supt
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess ailed- capricornul e jale mare...taurul e ok..am avut doua relatii cu tauri..amandoi nascuti pe 11 mai ![]() ![]() si au fost amandoi ok...Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
si al meu tot cu coarne: berbec
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
antguess spune:
madutza...de berbeci nu stiu nimic ..la barbati...in schimb bunica-mea si mama sunt berbeci..ma rog..bunica a fost...
doua capoase....:)) dar nu e rau...asa o sa fie si fi-mea
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui antguess madutza...de berbeci nu stiu nimic ..la barbati...in schimb bunica-mea si mama sunt berbeci..ma rog..bunica a fost... doua capoase....:)) dar nu e rau...asa o sa fie si fi-mea Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
sunt familisti si bineinteles incaparanati rau, rau
Ma bucur tare mult ca ai iesit in oras. As vrea sa pot si eu, dar deocamdata nu am cu cine...prieteniile vechi s-au rupt cele actuale sun t cu bebei acasa la fel ca mine..diferenta e ca sunt la primul bebe si sunt mult mai protectoare fata de copil.
Povestea nasterii
antguess spune:
lasa-i cu sotul :)

afdevarul e ca si eu am stat cu sufletul strans dar mi-am dat seama ca sa-i las singuri le prinde si lor bine...si asa el nu prea sta cu ea....si daca e obligat sa se descurce..vad ca o face f bine
nici nu as putea sa las copilul asa mic cu nimeni altcineva decat mama sau surorile mele si bineinteles tati...
sora-mea vine din elvetia iar pe 3 mai pt o saptamana si cum pleaca ea....vine mama pt 2 saptamani..ca fac cu schimbul la copiii laurei in elvetia....o sa profit de prezenta lor si o sa imi scot si eu barbatul in oras...cred ca avem nevoie si astea sunt cam singurele ocazii pt ca nu mai vad pe nimeni din familie dupa asta decat in septembrie...cand or veni la botez
acum mama vine acum in mai doar pt ca are de facut analize...ea a avut cancer la plamani si o data la 6 luni vine sa se caute si nu poa sa o faca decat la bucuresti
scrish spune:
hellooo!! raportez si eu a doua seara cu program de somn prelungit
s-a trezit saracul la 6 pentru ca avea pampersul full option, cu de toate pe acolo, exploziv
cred ca daca nu il incomoda scutecul mai dormea el pana la 6 30 ca nu era chiar mort de foame ca pana acum...dar ii dau eu de cap si la digestie ca sa apuce sa dea bombe d-astea in timpul zilei![]()
noi il decalotam de cand am venit acasa...bine, "noi" e termen incorect, sotul se ocupa
nu am vazut niciodata sa aiba secretie branzoasa pe acolo, locul mereu a fost ft curat. iar ieri la baita am observat ca s-a decalotat complet
de acum am zis ca nu ii mai facem zilnic, ii mai dam un respiro.
ieri l-am cantarit dupa o luna de viata si avea 3710!!
lungime 58!! sunt extraordinar de fericita de evolutia lui![]()
strumphitza spune:
Buna dimineata ![]()
Am intrat rapid sa va urez un Paste fericit si luminat
, sa va bucurati de iepuras impreuna cu familiile voastre 
ca nu stiu daca mai apuc sa intru azi maine, am inceput sa ies intensiv afara de cum se trezeste din somnul de dimineata si intram pe seara inapoi si cand intram facem baita, punem la nani , una ata si trece timpul si nu mai apuc sa intru sa si scriu ca de citit va citesc de te telefon cand ii dau sa pape sau cand suntem prin parc ![]()
La mine nu se simte deloc ca vine Pastele
, nu am facut nimic special, da nimic
nu oua, nu pasca, nu cozonac... nici macar curat in casa
o sa treaca aceste zile ca si niste zile normale, plus ca aici nu se pune mare accent pe aceasta sarbatoare, deci "i go with the flow" ![]()
Nu am facut nimic pentru ca nu ma simt in stare, ma simt inca super obosita si pisocata mea are un program aiurea de somn noaptea, cel putin ultimele nopti
si nu apuc sa dorm mai deloc, sper sa isi mai regleze programul in timp, azi facem 3 saptamani
ce creste puiul mamii, cred ca acuma trecut de 4 kile, ultima data moasa cand a fost aici, luni, avea 3,9 kg ... dar eu o vad si pe hainute cum s-a lungit si a pus carniat pe ea, sa nu mai spun de falcute pe care i le pap si smotocesc in fiecare zi si ea imi zambeste si gangureste asa frumos 

Va pup si va urez inca o data un Paste fericit si sper ca iepurasul sa fie bun cu voi si familiile voastre 

Pe curand,
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
strumphitza spune:
Am revenit ca am uitat sa urez La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele sfantului de azi, Gheorghe! 

Christina Gheorghia de Stefyapost, La Multi Ani 

si sa cresti mare si sanatoasa ce de frumoasa esti deja, au avut grija mami si tati de asta 

Simona La multi ani pentru maine pentru Matei

, sper ca nu am incurcat numele ![]()
Sa creasca mare sanatos si sa va bucure mereu 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui scrish hellooo!! raportez si eu a doua seara cu program de somn prelungit noi il decalotam de cand am venit acasa...bine, "noi" e termen incorect, sotul se ocupa de acum am zis ca nu ii mai facem zilnic, ii mai dam un respiro.ieri l-am cantarit dupa o luna de viata si avea 3710!! ![]() lungime 58!! sunt extraordinar de fericita de evolutia luiMami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
felicitari pentru toate reusitele!

Povestea nasterii
madutza_bra spune:
Strumphi,
Paste fericit si tie, si la toate fetele si bebelusii!!!
Nici eu nu cred ca mai intru pana luni 
Acum am terminat ouale, am pasca si cozonac d ela soacra, Fac si niste friptura si o sa petrecem la mama.
Pupiciiiiciiiiii!!!

Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze