Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 10
lalely07 spune:
I-am dat un biberon de 90 ml de la san muls..mi-a dormit 2 ore neintrerupt...Acum sa vad daca mai accepta titzi..pt ca eu vreau sa-l mobilizez pe el sa reuseasca sa-si traga necesarul...
Oricum si ieri a dormit 2 ore dupa-amiaza fara sa ii dau bibe..
L-am cantarit de dimineata si o sa o fac si maine..cam cat ar tb sa ia pe zi???(caci pana ma conving eu ca ia in greutate fac o proba zilnica..)Daca tb sa ia 170 gr-200gr pe saptamana ar tb sa ia 20-30 grame,nu???
Nici noi nu am facut nimic de Pasti..am reusit eu azi sa fac o prajitura cu mere si bezea si atat...restul primim de la mami,de la socrii...Ce sa facem...
As vrea ca maine daca este frumos sa-l scot pe afara..sa vedem..Sunt si cu sotul acasa si poate iesim impreuna...
Mami de
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
Scrish..parca si tu te mulgeai si ii dadeai cu bibe??Ai reusit acum sa ii dai doar de la san fara sa fie nevoie sa te mulgi???
Mami de
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
scrish spune:
mada merci frumos
daca nu mai intrii pana luni, atunci iti urez de pe acum un paste fericit, ca stiu ca linistit e cu bubulina care doarme asa bine![]()

lalely luca nu a mancat de la san decat o singura data
si insuficient. nu avea putere sa traga si il incomoda ata de la limba...asa ca mulgeam si ii dadeam cu bibe. ulterior nu a mai fost nevoie sa l obisnuiesc cu sanul pentru ca am ramas si fara lapte
dar oricum, asa cum zicea si mada parca, nu cred ca e problema daca ii dai una sau doua mese pe zi cu biberonul, mai complicat e daca trebuie sa i le dai pe toate...desi acum ca stau sa ma gandesc daca ai lapte, inseamna ca si mulsul dureaza mai putin nu? eu stateam si cate o ora jumate sa scot 40 ml, ma uitam efectiv la fiecare picatura cum iesea
nu iti face probleme, eu zic ca cel mai important e sa ia in greutate

madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess ailed pai sa-ti explic aseara AM IESIT ![]() ![]() ![]() ![]() M-a sunat prietena care in timpul zilei zisese ca are un randez vous ca se anulase asa ca m-a scos pe strasse:)) am ajuns de la cumparaturi de la auchan..l-am lasat pe el sa scoata cumparaturile si m-am dus sa ma pregatesc de iesire...cand am aparut la bucatarie...ma studia al meu bbt din cap pana in picioare..aveam o rochie decoltata, imi pusesem o biju frumoasa la gat, eram fardata...si a inceput- cu mine nu ai iesit asa frumoasa de cand ai nascut...pai unde sa ies dragule ca astea sunt haine de seara...se uita cu coada ochiului la mine si imi raspundea in doi peri cand ziceam ceva dar nu m-am lasat afectata, am zambit frumos pana am iesit din casa...si cand mi-a zis in final ca el e gelos, am zambit cald si i-am zis ' ma bucur' si am plecat dupa ce i-am dat un pupic am fost cu prietena mea la turabo pe dorobanti ca o adevarata pitzipoanca si am stat 3 ore ![]() ![]() ![]() l-am gasit pe domnul aproape de depresie...il zapacise fi-sa...fusese in crize...nu i-a permis sa ma sune pe mine prea mult pt ca trebuia sa se ocupe de ea....era terminat:))) a inceput sa ma intrebe daca se uita cineva la mine...i-am zis ca se mai uitau ei asa dar nu ne-a deranjat nimeni...a turbat:) Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
gabi!

YOU ROCK! BRAVO!
ailed_dota spune:
Paste fericit!
eu am facut oua de joi, acum scot pasca si cozonaceii mici si bag cozonacii... si gata
Fetele sunt in parc cu tati
, agata acum toate gagicile
....
ciorba si drobul sunt facute de ieri...
VA urez la toatePASTE FERICIT!
Sa aveti parte de liniste, fericire, dragoste si multa sanatate !
E primul Pasti cu bbei nostrii, sa-i multumim Domnului in noaptea de Inviere pt ca ne-a ajutat sa-i aducem pe lume vii,sanatosi si intregi!
Va pup pe toate si ma gandesc la voi sa fie totul cum trebuie!
LA MULTI ANI PT GHEORGHE SI DERIVATELE DIN ACEST NUME!
STEFY, SA-TI TRAIASCA FATA!

mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
antguess spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza
gabi! ![]() ![]() YOU ROCK! BRAVO!SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza 3x :Mariuca (17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu (31.03.2011)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
Multumesc:)) ti-am zis eu ieri ca fac eu ce fac si tot il fac mai atent....try it!
antguess spune:
gata, am revenit si noi acasa. am fost in formula de 4 la cumparaturi de ierpuras...bb-tul i-a zis lui dani ca nu exista iepurasul si...am plecat la shopping...nu a fost prea dezamagit ca nu exista pt ca atata timp cat primeste cadouri..who cares:))
i-a luat bb-tul o trotineta ca isi dorea...
mie sutien si doua perechi de chilotei sexy..hehe ...incerc si eu sa imi revin si sa ma fac frumoasa...si sutienele mele care imi sunt bune acum sunt de baba plictisita...
i-am luat lui Evelinne un costumas..o rochita din panza topita si cu chilotei de pus peste pampers..ca e rusine sa se vada:))
si eu i-am luat bb-tului niste pantofi de primavara..si uite asa ne-am inoit si noi
acum ma duc sa fac salata de beof si ouale umplute...bb-tul a bagat mielul la cuptor...avem drob si branza...si pui pt dani :)) ca asta nu mananca salata si miel..si uite asa ne petrecem de paste
nu ma mai duc diseara la inviere..las doar baietii sa se duca sa aduca lumina..eu stau cu zana acasa pt ca ea doarme la ora aia
VA UREZ UN PASTE FERICIT, PLIN DE LUMINA SI BUCURIE , O MASA PLINA SI CU TOTI CEI DRAGI IN JURUL EI
bb_yasmi spune:
helloo
mada,
, multumesc de raspuns...
daca iarasi nu vb nimeni cu mine 

pisuc, cu acel aparat iseau 7-8 si din analiza de sange 13.
sarbatori fericite va urez!!!!!!!
mamica implinita de fetita si baietel
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 I-am dat un biberon de 90 ml de la san muls..mi-a dormit 2 ore neintrerupt...Acum sa vad daca mai accepta titzi..pt ca eu vreau sa-l mobilizez pe el sa reuseasca sa-si traga necesarul... Oricum si ieri a dormit 2 ore dupa-amiaza fara sa ii dau bibe.. L-am cantarit de dimineata si o sa o fac si maine..cam cat ar tb sa ia pe zi???(caci pana ma conving eu ca ia in greutate fac o proba zilnica..)Daca tb sa ia 170 gr-200gr pe saptamana ar tb sa ia 20-30 grame,nu??? Nici noi nu am facut nimic de Pasti..am reusit eu azi sa fac o prajitura cu mere si bezea si atat...restul primim de la mami,de la socrii...Ce sa facem... As vrea ca maine daca este frumos sa-l scot pe afara..sa vedem..Sunt si cu sotul acasa si poate iesim impreuna... Mami de David Andrei 15.04.2011Doamne iti multumim pt acesta minune! |
lalely, unii bebei prefera sanul forever
vlad al meu a primit completare pe care o papa cu foc dar niciodata nu l-a preferat in locul sanului, sanul era delicatesa
da, cam gr/zi trebuie sa ia..dar ca tu sa nu fii stresata de chestia asta cu luatul in greutate, e recomandat sa-l cantaresti la o saptamana, pe acelasi cantar si media sa fie de gr/zi..probabil zilnic variaza pt ca nu seamana o zi cu alta
te pup si curaj, n-are cum sa nu creasca bebe daca nu sunt alte probleme medicale..iar laptele tau e perfect

pisucmic spune:
Lalely, poate lua pe zi cca 15-30-40 grame (media zilelor sa fie 20-30 g/zi)
La inceuput ia mai putin, apoi mai mult, nu te descuraja in niciun caz! 
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de
:Mariuca