Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 11
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi helloo mada, , multumesc de raspuns... daca iarasi nu vb nimeni cu mine ![]() ![]() pisuc, cu acel aparat iseau 7-8 si din analiza de sange 13. ![]() sarbatori fericite va urez!!!!!!! ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
hei ..e lumea ocupata, fiecare intra asa pe fuga cred..
de decalotat e vorba ? eu am mai povestit dar mai spun inca o data..pareri sunt multe si imaprtite..nu numai la noi ci in intreaga lume
eu la vlad am incercat cum mi-a aratat pediatra dar fara sa fortez..ea avea mai mult curaj decat mine normal..si nu prea am reusit mare lucru in primul an de viata..pe urma am facut pauza, la chirurg nici nu ma gandeam sa ma duc..bine asta pt ca nici n-au aparut probleme gen infectii sau zona rosie ..si am incercat iar dupa 1 an jumate si surpriza a fost ca a mers f usor, fara sa fortez deloc..eu citisem undeva ca practic cu varsta si treaba cu decalotatul vine de la sine..
pupici si Paste Fericit

MaryM85 spune:
PASTE FERICIT TUTUROR
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE GHEORGE CU DERIVATELE DE RIGOARE. noi am terminat treaba si stau sa ma relacxez cat doarme donsoara mea, am avut noroc ca a fost cumnata mea si ma ajutat la toate
.pup toate fetele
.
mami fericita de
Alexandra Mirela
antguess spune:
mary felicitari pt cumnata si pt ajutor...relaxeaza-te acum ca meriti:)
si eu am terminat treaba...si stau ca proasta singura ca al meu bbt s-a dus pana pa metro sa cumpere scaune de plastic pt maine la gratar si...dus a fost..s-a vazut cu un prieten ca sa nu se duca singur...s-a dus sa se laude cu terenul unde facem casa la 20 min de bucuresti...a cumparat scaune...si s-a dus la prietenul ala acasa si a stat la cafele cu el si cu nevasta-sa...ca daca eu tot am treaba...nu s-ar fi gandit nici mort sa vina sa ma ajute...
eu am facut ceva ordine si salata de beof ducandu-ma periodic la fata sa ii bag suzeta in gura..am niste nervi...lasa ca bbt-ul vrea si oua umplute..ghinion..nu am avut cum sa le fac cu bebele plangand...sa-si mai puna pofta=n cui ca nu mai am chef de nimic
bulina_mica spune:
SARBATORI FERICITE!
SA CREASCA BEBICII MARI SI SANATOSI SI NOI PE LANGA EI!
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
dyadyazuza spune:
paste fericit, lumina si caldura in suflete.
la multi ani tuturor celor care poarta numele sf. gheorghe
fetelor sunt speriata. un nepot care a intrat in contat cu bebelusu meu aproape in fiecare zi are varsat de vant.

ce ma fac?? sigur o sa faca si copilutul meu. oare e de rau daca are asa de mic? abea pe 21 a facut o luna. totusi ma gandesc ca e bine ca a trecut macar de prima luna.voi ce credeti? am nevoie de parerile voastre

37s
cristian andrei cel mai iubit bebelus
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]
ioanna16 spune:
buna seara fete dragi,
intru scurt sa va spun ca ieri am ajuns acasa, fata mea e o minune, e foarte cumintica, papa tzitzi si completare, incercam sa ne adaptam la noul program incet-incet
am nascut super usor, luni pe la 9 seara m-au luat contractiile la 15 min, dar m-am gandit ca nu nasc, intrucat mai avusesem pana atunci
pe la 11 au inceput contractiile la 5-6 min, am mai avut rabdare pana pe la 3 cand deja aveam contractii la 2-3 min, am pierdut dopul si m-am hotarat sa plec fuga-fuga la spital
la spital s-a rupt apa exact cand am ajuns, m-au consultat, mi-au zis ca am dilatatie maxima si nu mai am mult si nasc; a venit dr si in 4-5 contractii a venit pe lume si fata mea iubita;
ea este foarte bine, in schimb eu....

ma doare rau epiziotomia, tzitzi sunt praf si colac peste pupaza m-am ales si cu nikste hemoroizi ingrozitori
cam atat, nu am apucat sa citesc aproape deloc din urma, incerc sa mai intru zilele astea sa pun si poze cu bebe
va multumesc din suflet pentru urari si pentru ca ati fost alaturi de noi

mamica fericita de Rebeca (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
lalely07 spune:
Va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!
Fie ca lumina Invierii sa se reverse peste voi si familiile voastre si sa va aduca liniste si multa fericire!!!
Este prima oara cand nu merg la Inviere dar traiesc emotia de acasa...Pt mine Pastele este o Sarbatoare speciala..mai ales acum ca suntem informula completa si avem langa noi cel mai frumos cadou primit vreodata!!!
Mami de
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
Picky_toto spune:
Buna fetelor
Intru pe fuga sa va urez un Paste Fericit si multe bucuri alaturi de familia voastra.
Felicitari noilor mamici si bun venit pe lume dragi puiuti.
Nastere usoara in continuare burticutelor.
Noi suntem ok, Anna tot cu colici si mai nou imi vomeaza ff des, in rest creste bine, a ajuns aproape la 4 kg. Cu Stefi trebuie multa atentie ca o iubeste multe pe surioara ei mica dar o mai si necajeste din cand in cand.
Va pupic dulce si imi pare rau ca nu am timp sa intru mai des.
Paste Fericit !
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Povestea Printesucai