Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

paste fericit, lumina si caldura in suflete.
la multi ani tuturor celor care poarta numele sf. gheorghe
fetelor sunt speriata. un nepot care a intrat in contat cu bebelusu meu aproape in fiecare zi are varsat de vant. ce ma fac?? sigur o sa faca si copilutul meu. oare e de rau daca are asa de mic? abea pe 21 a facut o luna. totusi ma gandesc ca e bine ca a trecut macar de prima luna.voi ce credeti? am nevoie de parerile voastre

37s cristian andrei cel mai iubit bebelus
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]

il alaptezi ? eu din cate stiu bebe poate fi protejat daca tu ai anticorpi lqa boala respectiva..daca tu ai facut in copilarie, cred ca e protejat si el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna fetele

Sarbatori fericite alturi de cei dragi!!!
Ioana bine ati revenit acasa,acomodare usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sarbatori fericite, cu ulta sanatate si liniste sufleteasca!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

FIE CA SARBATOAREA INVIERII SA VA ADUCA PACE IN SUFLETE SI LINISTE IN CASELE VOASTRE
VA DORESC UN PASTE FERICIT ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE SI MAI ALES ALATURI DE MINUNATIILE DE BEBELUSI

Mergi la inceput

Si cu intarziere urez si eu tuturor celor care si-au serbat astazi ziua onomastica "LA MULTI ANI!"
LA MULTI ANI! Gheorghia de Stefyapost

Mergi la inceput

Ioana16, bine ati venit acasa
wow, ce nastere rapida ai avut!! Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Sarbatori senine si pace in suflet!
Paste fericit!!!

Mamicuta fericita de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

HRISTOS A INVIAT!

Am vrut sa merg la inviere cu tot cu bebe, ca avem chiar langa bloc biserica, insa a fost tare marait in seara asta, a si vomat si a adormit greu. Asa ca n-am mai vrut sa-l trezesc. Plus ca sunt si eu obosita. Am facut azi salata boeuf si o pasca si putina curatenie. Nu stiu voi cum reusiti, dar eu nu pot sa fac mare lucru de obicei, pt ca bebe nu doarme f mult ziua si cand nu doarme trebuie sa stau mereu cu el sau iesim afara si nu inteleg nimic din zi. Iar noaptea bebele meu doarme maxim 2,5-3 ore legate si ca sa ma odihnesc dorm dimineata pana pe la 10-11. Asa ca ziua e tare scurta pt mine :)

Lalely
, eu zic sa nu te descurajezi. Da-i doar sa suga si fa-i proba cantarului o perioada si vezi cum merge, ca ar fi pacat sa treci pe biberon. Si eu spuneam la inceput ca bebe papa f putin, cam 5 minute si ma temeam ca nu papa suficient, dar s-a dovedit ca el in cele 5 min manca atat cat avea nevoie. In timp, pe masura ce a crescut, a inceput sa manance mai mult. Acum sta si 45 de minute la san.

S-aveti sarbatori fericite!

Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu printesa

Mergi la inceput