Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 13
antguess spune:
ioana- bine ai venit acasa..si eu am patit-o cu hemoroizii...foloseste proctolgo..dupa ce le-am incercat pe toate, proctologul m-a ajutat....nu tre sa opresti alaptatul cu proctolog si chiar ajuta
bb_yasmi spune:
hristos a inviat!
miki
multu de raspuns. intrebasem dc e normal sa fie asa plesnita pielicica acolo.
vaiii e atat de bine sa doarma bb toata noaptea fara nici o trezire!!!!
mada pe tine ma mirasem 
acum,de ceva timp, are si al meu acelasi program
ultima masa 22-23 maxim apoi la 6. 
bubu mare de abia de la 4 luni a trecut pe programul asta..
mamica implinita de fetita si baietel
bb_yasmi spune:
mada,roxy, happy,...mamicile cu bebeii cu varsta apropiata: ce culoare au l;a ochisori?? daca ii tineti pe spate si le dati degetul sa se tina incearca sa se ridice?? se mica pe spate impinganduse cu picioarele?vor sa fie tinuti in sus, nu pe spate?cat au crescut in lungime....??L a crescut 11 cm in 2 luni, nu e cam mult?? cand incepeti diversificarea??eu ma gandeam la 4 luni...nici nu mai stiu cu ce se incepe...tre sa ma documentez...
a venit iepurasul??????//
buburuza mea iarasi tuseste........:(((( bine ca de fiecare data e doar atat....off sper sa scape puiul mic si dee data asta.
Deea99 spune:
La ora 2.40 a venit pe lume Andrei. 3.700,apgar 10. nastere naturala fara epi. bb ff galagios .suntem bine amandoi.
felicitari Nilufera!!!!
bun venit bb Andrei!!!
ce cadou frumos de Inviere
pisucmic spune:
Hristos a inviat!
Sa aveti un Paste fericit, cu liniste, bucurie in suflet, sanatate si belsug! Este primul nostru Paste cu minunile mici asa ca sunt sigura ca suntem toate tare fericite!
Nilufera, bravo, sa-ti traiasca minunea! 

Deci asa se incheie odiseea noastra, si in curand ne regasim la un nou subiect!
Va imbratisez pe toate!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
Deea99 spune:
Yasmi ce mult a crescut si Luca ..exact ca Anastasia lui Roxy...11 cm...pai a mea cred ca nu mai mult de 5
siparca ni se parte ca nici nu a luat in greutate
asa ma abtin sa nu o cantaresc sa nu cad in extrema cealalta cu cantarul....
acum poate asta e ritmul ei de crestere , ca vad ca lapte papa intre 620ml-700/24h...eu zic ca-i ok
cu diversificarea daca ia bine in greutate il mai poti lasa pana pe la 5 l....
si se incepe cu suc de mere/morcov cate o lingurita pe zi pana la 10 zile
apoi bagi alt suc siu dupa le poti combina
chiar zilele trecut am citit un blog al unei pediatre si zicea ca e bine chiar si pe cei hraniti cu lp sa-i diversificam tot la 6 l..daca credc frumos cu formula
pup...
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 La ora 2.40 a venit pe lume Andrei. 3.700,apgar 10. nastere naturala fara epi. bb ff galagios .suntem bine amandoi. felicitari Nilufera!!!! bun venit bb Andrei!!! ce cadou frumos de Inviere ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bun venit pe lume bb andrei!
bb_yasmi spune:
deea sar'mana de raspuns.
mada sau voi mamicile nu aveti o carte electronica despre diversificare???