Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui antguess

mai fetelor eu sunt suparata pe al meu bbt
IAR A PLECAT de acasa....
mi-a zis toata saptamana ca vineri e liber...
am fost dimineata sa vedem proiectul de casa...si dupa aia a plecat iar...cica la banca ca are o treaba, dupa aia sa se intalneasca cu un curier..ca are de luat un telefon nou care i0-a venit...si dupa aia la cabinet la doua urgente....ma scoate din sarite...toata ziua e la cabinet..tot timpul pe graba..chiar si la telefon..daca vine sa manance la pranz are un bat in fund ca se grabeste tot timpul...ma repede daca ii cer da faca ceva...ca se grabeste.....seara vine la 9 jumate- 10....mananca....daca e sa fac baie fetei ma ajuta ca nu prea are de ales. ..si se tranteste in canapea si se uita la capatos...sau la agentul vip//...cand dau sa zic ceva..shhhh sa ascult un pic,....mie imi cad ochii in gura de somn deja pe la 11-12...trag de el sa mergem la culcare...cateodata vine odata cu mine in pat , imi intoarce fundu si in 2 secunde sforaie....cateodata zice dute ca eu mai stau putin...pe la 5 dimineata se trezeste si se duce si se culca pe canapea ca cica ii e cald...si uite asa...ce naiba viata de cuplu e asta
azi i-am reprosat si zice..pai cum..nu stau cu tine..nu iti propun eu mereu sa vedem un film...PAI DA,,,CA LA FILME TRE SA TAC... ..s-o fi saturat de mine..ca nu mai inteleg nimc
na ca mi-am varsat off-ul

nu te speria si al meu isi cauta de lucru... dar seara il bag la baie obligatoriu...dar viatza de cuplu sper sa incepem dupa pasti....
sari si tu pe el...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

neatza fetele. am venit si eu..citesc un pic din urma

unde sa sar pe el ca sunt lohioasa:)))) inca juma de luna:))

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

a

ce zodie e?

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

capricorn

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

[quote]citat din mesajul lui antguess
[

ce zodie e?

pot sa ghicesc ? e leu

antguess, glumesc am un prieten in zodia leu care corespunde perfect cu ce povestesti tu despre al tau la comportament si fire si nu s-a schimbat nici dupa casatorie si nici dupa ce a aparut bebe

mami de 2 prichindei
[/quote

n-ai ghicit:)) al meu are coarne

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

gabi , steriletul asta am inteles ca are o eliberare de hormoni care micsoreaza cantitatea si durata sangerarii pana la disparitie ... dr. mea a zis ca ea e la al doilea... si e slaba moarta..

mie dr mi-a explicat ca e vorba de fuziunea mai multor metale care distrug oul fecundat....steriletul e facut din metale...titan.si nu mai stiu ce....

dr meu mi-a spus ca nu e nimic hormonal, totul e mecanic, din cauza lui nu se poate implanta in uter ovulul fecundat.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

[quote]citat din mesajul lui antguess
[

ce zodie e?

pot sa ghicesc ? e leu

antguess, glumesc am un prieten in zodia leu care corespunde perfect cu ce povestesti tu despre al tau la comportament si fire si nu s-a schimbat nici dupa casatorie si nici dupa ce a aparut bebe

mami de 2 prichindei
[/quote

n-ai ghicit:)) al meu are coarne

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

si al meu ae coarne, dar e taur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

gabi, stai bland ca e baiat de casa...au si ei depresia lor postnatala care se manifesta prin evadare...cred ca si noi am fugi un pic de acasa... , de fapt tu poti... ii lasi bibe facut si fugi..

Mergi la inceput

ailed- capricornul e jale mare...taurul e ok..am avut doua relatii cu tauri..amandoi nascuti pe 11 mai si au fost amandoi ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

mada uite asta e steriletul indicat de dr mea... si scrie ca are eliberare de hormoni..http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1843

da, mie nu mi-a spus vre-o marca...
Mi-a mai spus ca e posibil sa il respinga organismul si daca voi avea dureri in primele 2-3 zile mi-l scoate

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

ailed pai sa-ti explic
aseara AM IESIT

M-a sunat prietena care in timpul zilei zisese ca are un randez vous ca se anulase asa ca m-a scos pe strasse:))
am ajuns de la cumparaturi de la auchan..l-am lasat pe el sa scoata cumparaturile si m-am dus sa ma pregatesc de iesire...cand am aparut la bucatarie...ma studia al meu bbt din cap pana in picioare..aveam o rochie decoltata, imi pusesem o biju frumoasa la gat, eram fardata...si a inceput- cu mine nu ai iesit asa frumoasa de cand ai nascut...pai unde sa ies dragule ca astea sunt haine de seara...se uita cu coada ochiului la mine si imi raspundea in doi peri cand ziceam ceva dar nu m-am lasat afectata, am zambit frumos pana am iesit din casa...si cand mi-a zis in final ca el e gelos, am zambit cald si i-am zis ' ma bucur' si am plecat dupa ce i-am dat un pupic

am fost cu prietena mea la turabo pe dorobanti ca o adevarata pitzipoanca si am stat 3 ore
l-am gasit pe domnul aproape de depresie...il zapacise fi-sa...fusese in crize...nu i-a permis sa ma sune pe mine prea mult pt ca trebuia sa se ocupe de ea....era terminat:)))

a inceput sa ma intrebe daca se uita cineva la mine...i-am zis ca se mai uitau ei asa dar nu ne-a deranjat nimeni...a turbat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Neata neata!

Vroiam sa va intreb ca tot vad ca scrieti: voi de ce le dati Babydrink? doar asa, ca supliment alimentar?
Azi noapte a mancat puiul ca spartul, ziceai ca-i zi, tot la 2-3 ore. In schimb azi are 3500 g!!! Nu mai avem probleme cu greutatea!
Azi ma bucur ca e frumos, ca ieri cu vantul ala am stat in casa, n-am mai iesit la plimbare.

Scrish, noi vrem sa facem botezul pe 3 iulie, si ca restaurant am vrea la Residence langa noi.
Lavi, ai vazut intrebarea mea de pe prima pagina?
Miki, cred ca ai un baietel perfect normal. Doar sa doarma

Noi azi facem drob si maine friptura, restul face mami tot si se duce sotul sa le ia diseara ca sa avem la noi masa maine cu totii impreuna.

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

eu ii dau pur si simplu pt calmare, hidratare si imi doarme extraordinar de bine

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput