Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 8
antguess spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
nu te speria si al meu isi cauta de lucru... dar seara il bag la baie obligatoriu sari si tu pe el mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
neatza fetele. am venit si eu..citesc un pic din urma
unde sa sar pe el ca sunt lohioasa:)))) inca juma de luna:))
antguess spune:
citat din mesajul lui ailed_dota
ce zodie e? mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
capricorn

antguess spune:
citat din mesajul lui miki1979
ce zodie e? mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
pot sa ghicesc ? e leu

antguess, glumesc

mami de 2 prichindei
[/quote
n-ai ghicit:)) al meu are coarne
antguess spune:
citat din mesajul lui madutza_bra
mie dr mi-a explicat ca e vorba de fuziunea mai multor metale care distrug oul fecundat....steriletul e facut din metale...titan.si nu mai stiu ce.... dr meu mi-a spus ca nu e nimic hormonal, totul e mecanic, din cauza lui nu se poate implanta in uter ovulul fecundat. Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
ailed_dota spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui antguess
pot sa ghicesc ? e leu ![]() ![]() ![]() antguess, glumesc ![]() mami de 2 prichindei [/quote n-ai ghicit:)) al meu are coarne Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
si al meu ae coarne
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
gabi, stai bland ca e baiat de casa...au si ei depresia lor postnatala care se manifesta prin evadare...cred ca si noi am fugi un pic de acasa... , de fapt tu poti... ii lasi bibe facut si fugi..![]()
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
antguess spune:
ailed- capricornul e jale mare...taurul e ok..am avut doua relatii cu tauri..amandoi nascuti pe 11 mai

si au fost amandoi ok...
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota mada uite asta e steriletul indicat de dr mea... si scrie ca are eliberare de hormoni..http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1843 mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
da, mie nu mi-a spus vre-o marca...
Mi-a mai spus ca e posibil sa il respinga organismul si daca voi avea dureri in primele 2-3 zile mi-l scoate

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
antguess spune:
ailed pai sa-ti explic
aseara AM IESIT 

M-a sunat prietena care in timpul zilei zisese ca are un randez vous ca se anulase asa ca m-a scos pe strasse:))
am ajuns de la cumparaturi de la auchan..l-am lasat pe el sa scoata cumparaturile si m-am dus sa ma pregatesc de iesire...cand am aparut la bucatarie...ma studia al meu bbt din cap pana in picioare..aveam o rochie decoltata, imi pusesem o biju frumoasa la gat, eram fardata...si a inceput- cu mine nu ai iesit asa frumoasa de cand ai nascut...pai unde sa ies dragule ca astea sunt haine de seara...se uita cu coada ochiului la mine si imi raspundea in doi peri cand ziceam ceva dar nu m-am lasat afectata, am zambit frumos pana am iesit din casa...si cand mi-a zis in final ca el e gelos, am zambit cald si i-am zis ' ma bucur' si am plecat dupa ce i-am dat un pupic
am fost cu prietena mea la turabo pe dorobanti ca o adevarata pitzipoanca si am stat 3 ore 

l-am gasit pe domnul aproape de depresie...il zapacise fi-sa...fusese in crize...nu i-a permis sa ma sune pe mine prea mult pt ca trebuia sa se ocupe de ea....era terminat:)))
a inceput sa ma intrebe daca se uita cineva la mine...i-am zis ca se mai uitau ei asa dar nu ne-a deranjat nimeni...a turbat:)
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Neata neata! Vroiam sa va intreb ca tot vad ca scrieti: voi de ce le dati Babydrink? doar asa, ca supliment alimentar? Azi noapte a mancat puiul ca spartul, ziceai ca-i zi, tot la 2-3 ore. In schimb azi are 3500 g!!! ![]() ![]() Nu mai avem probleme cu greutatea!Azi ma bucur ca e frumos, ca ieri cu vantul ala am stat in casa, n-am mai iesit la plimbare. Scrish, noi vrem sa facem botezul pe 3 iulie, si ca restaurant am vrea la Residence langa noi. ![]() Lavi, ai vazut intrebarea mea de pe prima pagina? ![]() Miki, cred ca ai un baietel perfect normal. Doar sa doarma Noi azi facem drob si maine friptura, restul face mami tot ![]() ![]() si se duce sotul sa le ia diseara ca sa avem la noi masa maine cu totii impreuna.Va pup pe toate ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
eu ii dau pur si simplu pt calmare, hidratare si imi doarme extraordinar de bine
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

dragalas Petru Constantin (02.04.2011)