Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

a facut cineva???ca am eu una mare, aburinda, cu laptic mult.

simis nu incerca cu cortizon din prima, noua niciodata nu ni s-a recomandat asa ceva si am avut muuulte pb cu ochii si cu Robert si cu Ana; uite, la Ana ne-a dat Tobrex, o picatura de 5 ori pe zi. Ai putea sa incerci asa inainte de kanamicina.

Tunde imi pare rau de urlete. Si Ana mi-a plans aseara, ce-i drept daca o luam in brate se consola, in rest nu voia nimic, nu papa, nu bouncer, nimic; si-era asa de sooomn (ca noi am avut program de parc d ela 7-9 seara) si i-am pasat-o lui tati care mi-a adus-o adormita.

Shine am patit si eu odata cu cilit bang...oribil - doar cu apa rece, clatire, altfel nu ai ce sa le faci.

Azi [sper] sa ne bagam la vopsit de oua. Anul asta e primul in care vreau sa-l implic pe Robert, sa-i povestesc, sa vorbim;

La multe lunite frumosilor Alexandra, David, Sara, Tudor, Anastasia si Alexandru!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Neata fetele!
Multumesc de cafea si pentru micul dejun...Cred ca se intampla ceva cu bebei ca si mie imi plange cum nu a facut-o niciodata, din suflet asa de mi se pare ca o sa ramana si fara aer , nici afara nu am mai reusit sa-l adorm si nici macar in masina, unde inainte adormea intr-un minut.
Mirela eu azi ma duc la banca sa depun banutii

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Neatza si de la noi!!!
Mirela2 ti-am trimis banutzii, ti-am trimis si PM unde ti-am scris ca renunt la cele 2 produse din lista pe care ai trimis-o aici cu produsele care nmu le are sau are alte marimi pe stoc.Astept sa vina si sa le trimiti.Iti multumesc mult.
Azi nu fac mai nimic , am auzit ca nu ai voie sa speli sa faci una , alta, o pun pe bona sa-mi dea cu aspiratorul, eu fac bagajele pt ca plec, si peste vreo juma de ora ma duc la cumparaturi, trebuie sa fac o lista!!!!!.neuronul lipsa isi spune cuvantul, acum trebuie sa scriu mai tot ce trebuie sa cumpar, de la sarcini mi se trage!!!!.
Acuma sa va zic si din perlele noastre:
ieri vine asta micu al meu de la gradi:
Mami fac pipi!!!
hai la olitz azic eu,
Nu mami nu la olitza la toaleta
Bine
El: nu mami nu la olitza la lighean
eu: nu mami la lighean punem rufele!!
Bine mami atunci fac pipi la tigaie!!!
Noi nu mai avem, pampersi, respectiv am scapat de ei si ziua si noaptea ca i-a furat Mos Craciun si a fugit cu ei!!!
Ma duc la lista mea de cumparaturi si apoi plec sa le si fac!!!
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare....
super haiosi copilasii, abia astept sa o aud si pe Clara debitand de tot felul...
noi suntem pe baricade de la 6 dimineata, ascultam cutiute muzicale, dansam, de ce sa dormim???..

aseara am fost si eu vreo 2 ore in oras si fara sa caut neaparat mi-am gasit o super rochita pe care o sa o imbrac la biserica, de botezul printesei, merge si de zi si de seara..e super finuta, pt seara am una lunga luata mai de mult...pantofi am 2 perechi noi cu tocuri de 12, de lac, negrii..

trebuie sa mergem si la biserica sa ne spovedim, maine dimineata sa ne impartasim si sa plecam la tara cu catel cu copil, cu dulciuri..ca biata mama nu a iesit din bucatarie...

spor la cumparaturi si la curatenie pentru cine nu a terminat...

ne auzim pe seara.....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor , calciu gluconic e acelasi lucru cu gluconat de calciu???
Ca eu asta am luat de la farmacie, in fiole de 10 ml , iar eu treb sa-i dau 5 ml/zi in 2 reprize, dar farmacista mi-a zis ca odata desfacuta fiola, nu o mai pot folosi. Si inca ceva, se poate pune in lapte??? farmacista a zis ca nu ,ca se branzeste laptele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Ca eu asta am luat de la farmacie, in fiole de 10 ml , iar eu treb sa-i dau 5 ml/zi in 2 reprize, dar farmacista mi-a zis ca odata desfacuta fiola, nu o mai pot folosi. Si inca ceva, se poate pune in lapte??? farmacista a zis ca nu ,ca se branzeste laptele!

Cea mai fericita mamica de Andrei

Da, e acelasi lucru. Eu l-am pus in lapte si nu s-a branzit.
Nu stiu daca isi pierde proprietatile dupa deschidere, insa eu am tinut fiola deschisa la frigider, invelita in folie de plastic si am folosit-o seara. A doua zi am inceput alta.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Cea mai fericita mamica de Andrei

Da, e acelasi lucru. Eu l-am pus in lapte si nu s-a branzit.
Nu stiu daca isi pierde proprietatile dupa deschidere, insa eu am tinut fiola deschisa la frigider, invelita in folie de plastic si am folosit-o seara. A doua zi am inceput alta.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

eu l-am trimis pe tati azi la prima ora la carrefour, treb sa mearga aseara dar ...am baga un parc mic. deci la prima ora a fost ok, liber, aprovizioanre buna, cand a plecat de acolo (pe la 9 si ceva) deja se imputzea treaba.

Acum mi-am curatat legumele de salata buf, sa spal outze pt colorare...maine fac un fel de cozonaci - saviecute cu mac si cu nuca (de la savalaura), drob de pui, stufat de pui (noi nu mancam miel)... cam astea...sambata de Sf. Gheorghe avem party de dezmotzare si nu vom fi acasa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata si de la noi
La multe lunite bebelusilor Alexandra Maria, David, Anastasia Maria, Tudor, Sara Maria si Alexandru
tunde imi pare rau ca fifica e suparici ! mi se mai intampla si mie sa imi urle asa 2-3 min si ma crizez, intru in panica, ce o avea , etc. dar il linistesc...imi imaginez ce e in sufletul tau sa o vezi ca plange atat si sa nu o poti linisti . fifica suparici si mamica din dotare
Cu calciu nu stiu ce sa va zic, noi am renuntat ca nu il accepta pe ala gluconic, am luat calciu kids , dar se stramba si la ala, ieri v-am zis ca a vomat imediat. vedem azi cum se comporta. si mie mi-a zis sa il tin la frigider. si fiolele alea cica si-ar pierde din proprietati dupa deschidere.
Eu doar vopsesc cateva oua sa avem in casa, ca oricum mergem la mama ! si o sa ne dea si acasa, si socrela la fel

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Aveti aici un filmulet dragut, acum l-am vazut si eu pe fb !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput