Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna seara
N-am mai intrat azi
AM AVUT PROGRAM NASOL.iNAINTE DE MASA AM TERMINAT CU CURATENIA.aM SCOS BUBA LA PLIMBARICI ..SI DE LA 3 PANA LA 9 SEARA MI-A URLAT NON-STOP..
iti vine s-o iei pe aratura frate
Nu stiam ce are..am incercat toate remediile pt colici..nimik..am crezut ca e urechea..am dat eferalgan..tot nimik..acuma s-a linistit..a tras cateva parturi si a fost in forma..
Deja am sunat si asistenta..eram epuizata..cum poate plange asa tare o copila asa mica?..tipa de tremur toata

Maine o scot la amiaza si nu vin numai seara acasa..ca sa nu isi faca program de plans dupamasa.
Nu v-am citit asca n-am nici o replica..ramane pe maine

noapte buna

La multe lunite bebelasi dragi
Tudor Cristian
Maia Rebecca
Razvan Petru

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Foarte tari textele lui Patrick si Flaviaperle

Despre stransul hainelor si jucariilor pentru cei amarati
Asta practic de multi ani..insa anul acesta am avut o experienta ff neplacuta..m-a pus pe ganduri
Avem in oras un orfelinat..in fiecare an la curatenia de Paste si de Craciun..selectez.Tot ce adun ,duc la copilasii astia..mi-s tare dragi si recunoscatori.
Acum 3 sapt iarasi am dus haine in doua ture..am strans is de pe la bunici.
Cunosc cateva asistente de acolo.Am adunat o gramada de perechi de blugi de a lui tati care nu erau peurtate in ultima vreme.Le-am adus din Ungaria..le-am modificat ..tivit pe unde trebuia.
Si..soarta dadu sa ma intalnesc prin oras cu una dintre asistentele de acolo..se plimba cu frate-su..stam la povesti si dintrodata observ ca baiatul poarta blugii lui tati nostru.asa cum le-am modificat..recunosc oriunde !..Am ramas masca..deci astea prima data isi aleg ele hainele si restul le arunca la copii.Nu i-am zis nimic dar am ramas ff trista..imi era mila de saracutii orfani...ce ma fac mai incolo?nu -mi mai vine sa ma duc cu haine in conditiile astea
Acum ce am strans am dus la un azil de copii cu handicap...sper sa fi ajuns la ei si nu la angajati.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

magnetism te am bagat in comanda

nenea aramis mi a dat un mail cu nist coduri pt care ori nu mai are produsele pe stoc ori nu mai are marimea ceruta
7974
7598 va putem sugera 7598' cere ste pe stoc
1473
7531''
7809

suma de plata comanzi ar fi de 990 lei
pt bani va dau un cont RO11BRDE441SV45933774410 deschid e numele meu, Aronovici Mirela

imi pica ochii de somn, sunt obosita, am tot impins caruciorul azi pe strada, ca sa doarma picii.
pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna seara fetele
Ce mai faceti?Pregatiri de pasti?
Noi am treminat curatenia de pasti,acum asteptam frumos seara de inviere.
Dupa cum stiti,eram in cautare de casa.In sfarsit am gasit ceva,o casuta cu gradina asa cum ne doream,doar ca nu am putut sa o vedem in interior deoarece este in santier.Acum o renoveaza,sa speram ca in 2,3 luni va fi gata sa o vedem si noi,sa stim daca mai cautam sau nu.
La noi vremea este suuuperrr de cald,zici ca-i vara,sunt 26 de grade afara.Mi-e si teama sa ies cu buburuza sa nu faca insolatie.
Astazi mia cam vomitat in jet saracuta.M-am speriat rau cand am gasit-o in patut plina de voma.Ceva nu ia priit ca a dat afara tot ce a mancat.Nu m-am dus cu ea la spital,ca se linistise la un moment dat si adormise.Acuma astept sa vad cum decurge seara,ca daca-mi vomita iar ma duc cu ea la spital.
Colicii ne-au mai trecut,am mai luat si in greutate,avem 5170gr.
Va pupic,si sper sa ne mai auzim
ps:cam pretios timpul

Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)

https://picasaweb.google.com/100089500739033024696/ALESSIATIMEEA?authkey=Gv1sRgCOCh7pDuiJPGDg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna dimineata,

ce draguti sunt copilasii mai mari, mi-au placut replicile lor, abia astept sa aud cate una si de la bebele meu.
Fetele care aveti doi copii cred ca sunteti cu adevarat implinite, e asa bine sa ai o surioara sau un fratior, o sa aiba toata viata un prieten pe care se pot baza.

Eu azi merg la endocrinolog sa vad daca mai fac tratament pentru tiroida, sper sa termin cu el. Apoi ma apuc de prajituri, maine e sarbatoare si nu se lucreaza, sambata mergem la Sibiu si petrecem acolo sarbatorile si mai raman o saptamana cu bebe la bunici. Tati are de invatat si daca suntem acasa nu prea reuseste.

Si apoi iesim la plimbare, am tot iesit zilele astea si ne placeeeeeee !

Alexandra-Maria, David, Sara Maria, Tudor, Anastasia Maria, Alexandru, sa cresteti mari si sanatosi !

Va trimit si o felicitare , am pus-o pe contul comun.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata la voi!!!
Noi suntem matinali, deja am facut ochisori!
Ieri am fost la dr pt vaccin, si ne-a prescris 7 zile calciu gluconic, numai ca bb nu vrea sa-l ia cu apa ( intradevar are un gust rau). Aveti idee cum sa-l pacalesc? O fi bine sa il pun in ceai?( baby drink)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
poftiti la
la multe lunite sarbatoritilor de ieri si astazi
n am mai apucat sa scriu ieri, am fost ocupata cu curatenie, am scos o pe Eva afara o ora si ceva,dar a cam batut vantul

nu stiu ce are, si ea plange, in special seara mai mult, nu mai vrea sa stea singurik, vrea tot timpul plimbata in brate prin toata casa, cum simte ca ma aplec sa o pun in patut incepe iar

nici noaptea nu doarme asa bine, cel putin alaltaseara s a foit TOATA noaptea, nush dc
avem 14 saptamani si ceva, dupa harta puseelor cerebrale se explica...probabil ca o sa avem 5 saptamani asa
azi s a trezit la 6, abia a adormit acum, sa vad pentru cat timp

fetelor se spala azi si maine??ca mai am cate ceva de spalat..

o zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

eu calciu glugonic il dau ori cu seringa ori in lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

neata neata la toata lumea; poftiti la o fierbinte;
micul dejun nu prea ma pricep sa il pregatesc si oricum suntem in post; imi amintesc de micul dejun pregatit de irinuka cand eram gravi, muream de pofta mai ales ca eram la serv;
am citit cat de destepti sunt suriorii si fratioarele mai mari; cred ca sunteti tare fericite mamicilor ; abia astept sa mai facem si noi unul;
toate mamicile si va doresc o zi buna;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

'Neata si de la noi!

Ca gluconic i l-am dat in LP. Trebuia sa-i dau 5 ml/zi si l-am administrat in 2 reprize.

Calciu Kids mi s-a parut mai oribil decat asta gluconic. Cam pe la o luna i l-am administrat si cu greu la baut (tot in biberon). La inceput il voma si el. Oricum, pediatra ne-a zis ca nu-l recomanda din cauza excipientilor; mai bine gluconic (eu i-l dadusem la sfatul neonatologului)

Va pup! O zi frumoasa!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput