Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)
Raspunsuri - Pagina 14
de_ea spune:
Cu mancatul este greu si la mine,bananele si dulciurile sunt la ordinea zilei (si incepe sa se cunoasca ),dar nu ma pot abtine,iar eu inainte de a ramane insarcinata nu mancam dulciuri.
Ziki-cum merge cu dieta Rina?Ai inceput-o?As vrea sa o tin si eu dar nu stiu cat este de ok pe perioada alaptarii.
Si 2 SZ:
Fifitza mea nu suge mai mult de 75 ml(i-am facut proba cantarului).
Aveti vreo idee cum sa o conving sa pape mai mult?
I-am facut un exudat nazal si a iesit stafilococul auriu.S-a mai confruntat cineva cu pb asta?
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
loutzy spune:
Neatza fetele. Ce planuri de gateala aveti azi?
Eu as fi vrut sa-mi fac pascutele(cu smantana si branza), dar dupa cum imi vad eu piciul nu vrea sa ma lase si una bucata sot al meu e la munci.
Azi tre sa ajung la Unirii sa-mi iau invitatiile de nunta. Spre sa nu am nici o surpriza, desi ala mi-a zis ca mi le printeaza pe loc.
Madalina Stef urla de fiecare data cand il ia cumnata in brate zici ca il taie. In rest zambeste la toata lumea. Sunt curioasa cum o sa rectioneze cand o sa-i vada pe sora si pe tatal meu.
Simo si piciul meu devien serios cand vede camera, f rar reusesc sa-l prin schitand un zambet, in nici un caz un raset.
Lavi dupa cum ti-a zis si Doloress incearca din fiecare pe rand. Eu mananc salata de rosii si castraveti si asta mic nu are nimic. Capsuni am mancat si eu la inceput, la Stef nu am vazut nici o reactie pana am schimbat firma de unde provin si atunci am avut ceva probleme care s-au rezolvat cu ceai de musetel. E clar ca nu e alergic la capsuni ci la substantele pe care le contin. Am mancat si fasole verde ca am luat un mix mexican congelat si nu a fost nimic.
Tunde multam' de cafeluta. Incearca sa bei ceai de fenicul/chimen si anason sau Galactogil(la mine nu si-a facut efectul). Pune fata cat mai des la san. sa treceti cat mai repede peste hopul asta.
Abramburika Un Pasti fericit si voua.
Legat de puseele de crestere mai naspa au fost primele, acum nu urlam dar avem chef sa stam cu mami si tati sa ne jucam si sa vb intruna, nu ne place singurel deloc.
Pupicei la toata lumea si spor la trebi.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
loutzy spune:
De_ea si eu i-am facut proba cantarului de nush cate ori si ma chinui sa-i schimb programul sa nu mai pape la 2 ore, dar el tot asa papa cat sa se sature si la 2 ore urla dupa mancare. Nu ar manca si el mai mult odata. Asa ma poate enerva. Sincer nu stiu ce se poate face.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
de_ea spune:
A mea mananca ziua la 2 ore jumatate-3,iar noaptea are 3 mese,dar la ea noaptea incepe la 23:30-00:00 chiar si mai tarziu.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
Lorich spune:
Neata... sunt un caaar de nervi, tati ma scoate din minti!!! Pt a 1000-a oara ma gandesc sa-miaiu copiii sa plec in lume!!! Bonus- Robert a gasit perforatorul si si-a prins un deget asa d erau ca are o gaura acolo - a fost ingrozitor de dureros, nu zic cat a plans.
roxx deeecii.cantarul meu nu era stricat; mi-a aratat 6290 g..al meu arata tot cam asa...pai ce sa cred atunci???? Ca acum 3 saptamani, la pediatra avea 6100g...m-a dat peste cap si faza asta; in fine, plus puseul, ca azi-noapte s-a trezit ca niciodata de 5 ori cred, nu s apalnga, ci s apape si atat!! Dimineata am cantarit-o si avea cu 200g mai mult!!! Deci..sunt confuzaaaa....200 g in 3 saptamani si apoi 200 g intr-o noapte?????? Ceva nu e in regula aici.
Mitshu notat, risotto. Eu pap orice si de toate, cu fructele nu prea, ca nu-s fan.
Tundedrob de pui
stufat d epui
am mentionat ca urlu ne nervi????????
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
fluturas2010 spune:
buna dimineata...
intru sa va urez un PASTE FERICIT!!!!!! alaturi de bebelusii vostrii si de restul familiei...va multumesc ca ati existat aproape de un an in viata mea si mi-ati fost alaturi de fiecare data cand am avut nevoie....
plecam la tara....
ne auzim de marti...
pupici din suflet
Lorich spune:
Fluturas te pupam cu drag si-ti doresc un PASTE FERICIT!!! O sa fie oricum cel mai frumos de pana acum!!
o noua cantarire - dupa un mega caca , ce i-a ajuns la subrat - 6350g, deci a luat de aseara 60g. O fi posibil? Ca eu nu le am cu astea cu cantaririle, nici la ea , nici la Robert nu i-am cantarit, doar pediatra la vaccin si controale de rutina.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
gabivalceanu spune:
LORICH, inspita - expira, inspira - expira... Asa! Cu gramele/kilogramele... repet: Ilincutza face fitze la tzitzi, adica e evident ca nu i-e foame copilului (desi trec si 4 ore de la ultima masa) si a luat 50 de grame intr-o saptamina... (100 in prima, 250 in a doua, 50 in a treia... sa vedem in a patra. Oricum, nu prea iese la calcul... dar, zic si eu ca-s ritmuri, na!).
MITSU-BISHU, eu la Ioana am nincat orice... nu m-am prins de nimic. La Ilinca prima luna orice, a doua injumatatit si acum FIX ce maninci tu. Cu legatura EVIDENTA intre ce maninc eu si ce face dupa Ilinca. Chiar MI-AM DEMONSTRAT STIINTIFIC. Deci, na, copii si copii, reguli si nonreguli. Fructe: banane (rar, ca le urasc), legume: cartogi prajiti si cam atit cred, zau. In rest, carne, cascaval, brinza, fainoase... si pun kile! Pup!
G
madalina_m spune:
Neata si de la mine! Piciu m-a lasat in dimineata asta sa fac dus, sa ma spal pe cap si sa imi tai unghiile. Ma declar multumita. mai am sa ma epilez dar nu vreau sa abuzez de bunatatea lui. O las pe diseara cand vine tati acasa.
Eu manac orice, mai putin varza, fasole si mazare. Mananc si portocale si ananas si ciocolata umpluta cu lichior, bomboane cu visine din visinata , pizza, fast-food (rar dar nu pot sa zic ca nu am mancat) si nu am observat schimbari de comportament la bebe. Singura la care a reactionat urat a fost berea fara alcool - a avut niste dureri de burtica cand am baut groaznice! Dr pediatru mi-a zis de la incepit ca maltul provoaca colici.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
luciact spune:
neata fetelor
multam de coffee
cu mancarea, la inceput..cam o luna am tinut cont ce mananc...dar acum mananc orice..din ceea ce mancam si inainte, iar ca fructe portocalele sunt preferatele mele, mananc si mere, banane, kiwi
fluturas, abramburika, Paste fericit si voua alaturi de cei dragi
Eva a dormit azi noapte, am avut o singura trezire, am fost si n parc ieri cam o ora si ceva...pt ca daca doarme,sta in carut,...daca nu vrem in brate, cum o pun jos, urla.....
cu mancatul n avem niciun program...la cerere, nici nu mi mai bat capul sa tin cont la ce ora a mancat...cand vrea...o pun la masa, pt ca am cantar, si cu proba...cateodata mananca 60, cateodata 120, cateodata 150...chiar n are rost sa o pun toata ziua pe cantar si sa stau cu ochii pe ceas, mai ales ca a luat bine in greutate pana
Lorich il batem pe tati??
spor la treburi fetelor