Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

fetele ..am citit ceva de vaccinuri...lui dani i-am pus intotdeauna o felie de cartof crud pe intepatura si nu a facut niciodata febra si nu a avut nici un fel de problema

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

exact asa ne-a spus si noua pediatra, plus supozitor Paracetamol

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pulpe fac si eu tot cu "catelusi"
iti mananca Dani?
ca domnisoara mea e mofturoasa, ea prefera orezul fiert asa cu bobul lung...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna seaara fetelor

mai rarut pe aici de cand cu vremea asta frumoasa... De cand e soare si frumos acasa am iesit si eu cu fetele la plimbare, iar cand e mai urat ne ducem pe la mama, adik ne trezim pe la 9-1o dimineata, asta pt ca Bryanna nu doarme mai mult si in jur de 11 iesim din casa si mai ajungem pe la 5-6 dupa masa, cand vine si tati acasa.

In general suntem bine, eu sunt refacuta, lape deocamdata am, dar parca as vrea mai mult, Ayanna a luat f bine in greutate, are deja 3400 si 54 cm si abia sambata face 4 saptamani. Noaptea se trezeste doar o data pe la 1 si abia la 6 dim mai mananca. Icterul cred ca inca nu i-a trecut, dar saptamana viitoare mergem la dr si vedem. Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca e cam fonfaita, mai ales noaptea. Se pare ca nu a fost aspirata prea bine la nastere si acu... am incercat si pompita si aspirator nazal si batista bebelusului...nmk sa ma satisfaca....astae.. cica tine cam 3-4 lun fonfaiala asta...
Bryanna este mai cuminte decat imi imaginam, se poarta f frumos cu surioara, are grija de ea, ii da suzi cand plange sau imi spune sa ii dau titi cand plange sau o leagana... e o scumpa, doar ca inca nu a invatat sa vorbeasca incet si sa nu mai tipe pe langa ea.

Dupa cum va spuneam, noi suntem bine.
INTREBARE PT MAMELE CU BEBEI DE 2 LUNI am vazut ca ati facut vaccinurile la bebei, dar de ce 2? Stiu ca Bryannei ii faceam 1 pe luna, si le-am facut si pe cele optionale.
Si ce vaccinuri ati facut. Bryannei le-am cumparat pe toate, nu le-am facut pe cele gratuite, dar parca citisem chiar aici ca ar fi f bun si vaccinul de la stat, asta de 2 luni, ma puteti ajuta?
Multumesc

am produse la Bazar

Mergi la inceput

ssabrya, vaccinul a fost din 2 intepaturi pt ca a fost cel gratuit. Daca il faceam pe cel cumparat o intepa doar odata, dar acum vaccinul gratuit este la fel de bun ca cel cumparat, singura diferenta ca o inteapa de 2 ori. Acum 2 ani la Cristi erau alte vaccinuri, si eu i le-am facut atunci pe cele cumparate.

pisucmis

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

ce fac fetele?

eu abia astept Pastele, azi am fost sa o ajut pe mama la curatenie. Maine ne-o da pe matusa acasa pt sarbatori...nu o poate opera pt ca are mari pb cu inima..functioneaza doar 45% din capacitate.. nu mai stiu daca v-am spus...

Am meniu special de Paste de la nutritionist si voi putea manca si pasca si cozonac si salata boeuf si miel si drob si chiar putin vin alb

sunt rupta de oboseala acum dar va pupic pe toate
somn usor!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deci sa pun cartof crud???

stefy, din pacate L nu a pus aproape deloc in primele 10 zile :( dar a recuperat cu multttt spor apoi din lp nu ai cantar sa faci proba suptului??

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

acum m-am lamurit si eu , mersi Madutza Bra

am produse la Bazar

Mergi la inceput

m-am uitat la toate pozele cu bebei in picasa si am vazut si unele noi si bebei noi, unul mai frumoas ca celalalt

am produse la Bazar

Mergi la inceput

antguess am si eu cadita la fel ca a ta, dar tu ii pui asa multa apa in ea? eu ii pun f putina. Ma gandeam sa ii pun mai multa si eu dar inca nu i-am pus. Si ma mai gandeam la varianta de a-i ace baie in cada din baie, am citit pe undeva, dar nu mai gasesc, despe o mamica, care de la o luna ii facea baie fetitei in cada si a invatat-o sa inoate. Ma batea si pe mine gandul asta, si statea si mamica cu ea in cada.

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

deci sa pun cartof crud???

stefy, din pacate L nu a pus aproape deloc in primele 10 zile :( dar a recuperat cu multttt spor apoi din lp nu ai cantar sa faci proba suptului??

mamica implinita de fetita si baietel

nu am cantar,ca desteapta din mine a zis ca nu imi trebuie un stres dupa fiecare masa a puiului...'ete' cum sta destepata acum pe ace pt ca nu l-am cumparat...

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

Mergi la inceput