Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 16
ailed_dota spune:
merge mai bine paracetamolul , lavinia, si compresele reci locale
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
bb_yasmi spune:
ailed
exact asa a spus si dr. dar eu ametita am doar novocalmin in casa 
mamica implinita de fetita si baietel
antguess spune:
ailed- nu am facut ouale inca..asteptam sa vina tatal fetitei sa stea de paza si noi ne bagam in bucatarie dar..s-a nimerit taman azi sa puna bb=-tul niste implanturi..alea dureaza..deh...acum e in drum spre casa..oricum baietii se culca tarziu azi..ne asezam la masa in curand , bagam vasele la masina sa eliberam bucataria si dupa aia ne apucam..oricum nu fac decat vreo 23 de oua....le-am pus acum la fiert...sa fie gata cand ne apucam de ele
suna bine culorile tale...eu fac auriu....si rosu, verde, albastru....sidefate...sa vedem ce o iesi:)
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess ailed- nu am facut ouale inca..asteptam sa vina tatal fetitei sa stea de paza si noi ne bagam in bucatarie dar..s-a nimerit taman azi sa puna bb=-tul niste implanturi..alea dureaza..deh...acum e in drum spre casa..oricum baietii se culca tarziu azi..ne asezam la masa in curand , bagam vasele la masina sa eliberam bucataria si dupa aia ne apucam..oricum nu fac decat vreo 23 de oua....le-am pus acum la fiert...sa fie gata cand ne apucam de ele suna bine culorile tale...eu fac auriu....si rosu, verde, albastru....sidefate...sa vedem ce o iesi:) Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
iti urez succes!
ce papati bun?
mami de fete frumoase
antguess spune:
multumesc:))
am facut niste pilaf din acela traditional facut cu supa de pui....si niste legume si am puiul la cuptor....pulpe de pui cu niste 'catelusi 'de usturoi...
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui antguess stefy- sunt sigura ca saptamana viitoare va lua mai bine. asa este cu copii alaptati la san...cateodata nu cresc o saptamana f bine dar recupereaza ei...nu te imbolnavi de nervi ca nu o ajuta pe nimeni. Bebe simte tensiunea, bebe simte cand mama sufera sau e ingrijorata si nu ii face nici un bine. bucura-te de bebe, pune-o la san cat de des poti si las-o pe ea sa faca restul..o sa creasca, o sa vezi tu paste fericit fete Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
stiu draga mea ca nu face bine puiutului,dar nu ma pot abtine...la ora 8 am avut-o la san vreo 20 de min si a tras cat a tras,apoi a luat-o somnul...am incercat sa ma mulg si an tras 60 ml pe care am sa ii dau la urmatoarea masa,dupa ce o tin la piept.... te pupacesc dulce

cea mai fericita
de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia 9.03.2011
antguess spune:
fetele ..am citit ceva de vaccinuri...lui dani i-am pus intotdeauna o felie de cartof crud pe intepatura si nu a facut niciodata febra si nu a avut nici un fel de problema
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi am ajuns de la vaccin ,control...bb are 5700 gr si 62cm ![]() fontanela 2 ...in caz de temperatura de la vaccin se da paracetamol 125, nu?? novocalmin nu e bun? pisuc, mai spuneam odata ca acel aparatde mas bilirubina fara a lua sange nu da valori reale.stefy intr-adevar papa cam mult completare dupa san....dar eu nu sunt in masura sa dau sfaturi.![]() mamica implinita de fetita si baietel |
yasmi,primesc sfaturi si pareri de la oricine si din ce imi aduc aminte tu ai trecut cam prin aceasi faza la inceput cu puiutul tau...
cea mai fericita
de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia 9.03.2011
antguess spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
stiu draga mea ca nu face bine puiutului,dar nu ma pot abtine...la ora 8 am avut-o la san vreo 20 de min si a tras cat a tras,apoi a luat-o somnul...am incercat sa ma mulg si an tras 60 ml pe care am sa ii dau la urmatoarea masa,dupa ce o tin la piept.... te pupacesc dulce ![]() ![]() ![]() ![]() cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia 9.03.2011 |
ii tin pumnii sa se faca mare si va trimit niste

ca poate ajuta:)
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui antguess multumesc:)) am facut niste pilaf din acela traditional facut cu supa de pui....si niste legume si am puiul la cuptor....pulpe de pui cu niste 'catelusi 'de usturoi... Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |

ce buun, n-am mai papat de mult pilaf...ca carbohidratii cu grasimi asa la mine sunt cam forbitten
mami de fete frumoase
Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de