Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

puiutul a luat 270 g in 19 zile...dr mi-a zis ca trebuia sa ia CEL PUTIN 400....si din moment ce a tras la piept si apoi a baut 120 ml inseamna ca nu s-a saturat..nu??!! saptamana asta am sa fac cum mi-a spus dr sa vedem daca ia in greutate...si apoi vedem ce si cum...sper sa fie sanul meu de vina si nu altceva...asa sunt de ingrijorata

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

sut unii copii care au curbe de crestere diferite
Maria mea a fost sub curba unitara adica indicele ei de crestere e 0,8 de 8 ani si slava domnului e sanatoasa
singura chestie ca ea dormea toata noaptea de la trei saptamani

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

puiutul a luat 270 g in 19 zile...dr mi-a zis ca trebuia sa ia CEL PUTIN 400....si din moment ce a tras la piept si apoi a baut 120 ml inseamna ca nu s-a saturat..nu??!! saptamana asta am sa fac cum mi-a spus dr sa vedem daca ia in greutate...si apoi vedem ce si cum...sper sa fie sanul meu de vina si nu altceva...asa sunt de ingrijorata

sut unii copii care au curbe de crestere diferite
Maria mea a fost sub curba unitara adica indicele ei de crestere e 0,8 de 8 ani si slava domnului e sanatoasa
singura chestie ca ea dormea toata noaptea de la trei saptamani

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

sper sa fie bine totul....pana vinerea viitoare cand ne ducem la dr am sa imi pierd mintile

9.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

pisucmic- cred ca aici d
directia Stare Civila
Descriere
Director Directia Stare Civila
Toma Adrian
Telefon 3191032
Adresa: Bdul Banu Manta nr. 9 Sector 1

Program de lucru cu publicul
Luni #65533; Joi orele 09.00 - 15.30
Vineri orele 09.00 - 13.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara mamici si pitici !

Am ajuns is noi acasa de la plimbari, am fost in parc tare bine a mai fost, cald si soare si frumos ne-m plimbat multttt, 4 ore si ceva si am facut basici in talpi mai multe decat ieri cand ne-am plimbat vreo 7 ore tare bine face la moral sa iesi, sa respiri aer curat, sa vezi lumea ... plus ca azi am cumparat seminte speciale si am hranit ratele si gastele pe lac Nu va spun cat de simpatice sunt ratustele si bobocii de gasca, mici si frumosi am vazut mai mici si mai mari, de cateva zile abia iesiti din ou sau de cateva saptamani, tare simpatici mi-s asa de dragi, imi aduc aminte de copilarie , de vacanta de paste cand ajungeam la bunica si avea closte cu pui, ratuste , gaste, curcute... eheee vremuri, amintiri... oricum, tare bine a mai fost si piscoata mea a dormit tare bine , ca si ieri, ii place tare afara la aer, nu spune nimic, intoarce capul intr-o parte de cum iesim pe usa si somn de voie ieri am schimbat-o si hranit-o in parc , azi pentru ca am mers intr-un parc mai aproape de casa nu a fost nevoie desi eu eram pregatita, si cu papa si cu pampaersu de era nevoie dar am ajuns acasa si am papat si schimbat scutecelul

Ma bag si eu acum in pat langa ea putin sa trag un pui de nani ca acum a adormit, i-am facut baitza si sper sa doarma mai mult si mai bine si sa ma lase si pe mine sa dorm un pic, mai am inca de recuperat ceva somn din saptamanile trecute

Am citit tot dar nu mai apuc sa raspund la fiecare in parte, ca tre` sa ma laud eu cu ce am mai facut dar ma scuzati, sunt asa de incantata ca am inceput sa ies din casa si face asa bine la moral de nu va inchipuiti Poate mai la noapte o sa revin cand oi sta de paza la suzeta sau sa astept sa adoarma si o sa scriu mai multe

Va pup pe toate, o seara buna va doresc

La nani cu mine

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

somn usor strumphy- uite ca a iesit si pe strada ta soarele..ia uite ce bine stai cu moralul... BRAVO!! asa sa te auzim ca ne plac frumoasele tale povestiri...

Mergi la inceput

strumph la VOI E 7 , NU?
NU E DEVREME SA O SPELI DE ACUM?

Mergi la inceput

stefy- sunt sigura ca saptamana viitoare va lua mai bine. asa este cu copii alaptati la san...cateodata nu cresc o saptamana f bine dar recupereaza ei...nu te imbolnavi de nervi ca nu o ajuta pe nimeni. Bebe simte tensiunea, bebe simte cand mama sufera sau e ingrijorata si nu ii face nici un bine. bucura-te de bebe, pune-o la san cat de des poti si las-o pe ea sa faca restul..o sa creasca, o sa vezi tu

paste fericit fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

strumph la VOI E 7 , NU?
NU E DEVREME SA O SPELI DE ACUM?

da cam devreme dar a facut caca multttt dupa ce a papat si a trebuit sa o schimb si sa o spal ca ii ajunsese pana aproape de buric plus ca de fiecare data cand o deschid la pampers imi face pishu si imi uda si hainutele si paturica absorbanta nu va spun ca ieri dupa ce a faut caca am spus ca gata a terminat , desi eu o tot stersesem si ea tot facea, asa mi-a facut de vreo 5-6 ori, sters, iar kk, sters iar kk... pana am spus ca gata si numa am intors putin capu nu stiu ce sa fac si mi-a facut in viteza kk si mi-a murdarit si patul si pe jos pe mocheta a ajuns un pic am avut ce spala si sterge si schimba de acum stiu cum face si stau de panda sa nu ma mai fericeasca iar asa de obicei ii fac baita pe la 8 jumate - 9 , dar azi s-a nimerit mai devreme pentru ca facuse kk mult si era toata murdara si am spus sa o spal acum ca dupa aia sa o las sa doarma

gata , am plecat acum, ca stau aici si nu mai apuc sa fac nani si imi lipseste

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

somn usor , strumph fericit!
gabi , cum ti-au iesit ouale?
mie mi-au iesit frumoase, mai putin cele portocalii( ca astia aici n-au decat oua cu coaja maro), care zici ca-s de abia ouate.am rosu, turuaz(asa a iesit albastru), mov, verzi si galbene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns de la vaccin ,control...bb are 5700 gr si 62cm fontanela 2 ...
in caz de temperatura de la vaccin se da paracetamol 125, nu?? novocalmin nu e bun?

pisuc, mai spuneam odata ca acel aparatde mas bilirubina fara a lua sange nu da valori reale.

stefy intr-adevar papa cam mult completare dupa san....dar eu nu sunt in masura sa dau sfaturi.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput