Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 18
pisucmic spune:
Lavi draga stiu dar din experienta noastra se coreleaza bine si Bilicheck arata mai mult decat cel luat din sange. Are pe piele cam 10 si in sange 6. La voi a fost altfel?
Stefy proba suptului e un pic strresanta ptr mama, se face pe 24 ore si apoi media, dar merita sa ai cantar ca sa vezi cum evolueaza. De cate ori papa pe zi? Daca doarmenu o poti stimula pe obrajor sau talpit, saumiscand-o un pic?
Ssabrya bine ai revenit, sa cresteti mari!!!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefyapost ce fac frumoasele mamici si puiutii lor???? eu sunt tareeeeeee suparata ![]() ...am fost la pediatru si puiutul meu nu a luat bine in greutate![]() ....m-a pus sa ii dau de 2 ori pe zi formula si peste o sapt sa ne ducem la cantarit din nou.....sunt atat de ingrijorata.... acum am tinut-o cam 20 de min la san si apoi i-am dat formula si a baut 120 ml formula...asta inseamna ca laptele meu nu e bun![]() ...se pare ca puiutul meu nu plangea doar de colici ci si de foame![]() ![]() ...si eu eram atat de sigura pe mine![]() ![]() ![]() ![]() cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia |
Ooof stii ca te intrebasem eu dc a luat bne in greutate. Mi-a dat de gandt plansul ei continuu...asa am patit eu la david.intr-o luna luase doar 150 gr...Nu e ca nu e bun laptele, dar n-ai suficient.Las ca nu-i o tragedie...Si eu ii dau acum lui Arsenie un bibe pe zi..sau la 2 zile..depinde cum e nevoie...
Anaxena, Ina sanatate puilor.
Strumpfi, Ailed..o inghetata as manca si eu, dar dupa Paste ma apuc serios de regim sa scap de tot surplusul...Abia cand voi fi in regula cu kgmele imi voi permite...

Ally, sarbatori fericite in familie!
Lavi, suna tare bine fraza cu nu ma mai opresc din slabit...
Cami, las ca acum vine mai si da si peste voi caldura!!!

Madutza, e super ca te-ai incumetat cu toti 3...eu nu inca, doar cu al meu am iesit formula completa, altfel nu am cum...baietii sunt baieti...dau si eu vina pe ei
simonacip spune:
Pisuc, am citit ce-i raspundeai lui Scrish despre prietena ei, eu am ratat mesajul, dar iti dau dreptate orice ar fi, oricum ar fi un copil /propriul copil nu trebuie omorat..Fiecare cu crucea sa..trebuie sa le ducem cum putem.
Scrish,
sunt convinsa ca acum, ca proaspata mamica...stii ce raspuns sa-i dai prietenei tale.
Sabrya si eu la MAtei am facut cele cumparate, dar acum chiar pediatra mi le-a recomandat pe acestea. Sunt introduse recent, Pentaximul.acum 3 ani se cumparau si acestea. pacat ca necesita 2 intepaturi.
roxy_s spune:
neata fetele
dupa cum vedeti sunt foarte matinala si odihnita pe deasupra
bebelina s-a trezit doar la 2.30 si apoi la 7.30.
fetele, daca n-a facut temperatura pana acum mai poate face de acum? eu i-am pus comprese la picioruse doar ieri si aseara putin, atat. nu cred ca mai trebuie, nu?
cami, magnolia multumesc de sfaturi si raspunsuri.

magnolia deci zici ca nici a ta n-a avut nimic dupa vaccin. ce bine

bb_yasmi lucas a plans mult la vaccin? vreun semn ceva dupa vaccin?

simona tu de fapt la cate kg vrei sa ajungi. ca din poze pari slaba si tu.... eu vreau sa ma mai ingras vreo 3 kg si nu stiu cum.

strumphitza ce frumos ca te-ai plimbat. la voi este cald tare afara? de zici ca ai schimbat-o in parc. vreau si eu caldura.
sa stii ca si a mea a facut caca asa pe neasteptate si a murdarit tot![]()
si mai patesc si eu ca tine , face in pampers si da si pe afara dar nu stiu cum ca doar i-l pun bine. dar face mult si cred ca de aia, se mai foieste si-l turteste si iese si pe langa![]()
![]()

ssabrya ce va mai plimbati, foarte bine. 

pisuc ce face bebe tau scump? gata, ti-ai intrat in mana, nu?![]()

stefy sa stii ca eu o mai cantaresc asa inainte de supt si dupa sa vad cat mananca. si este bine pentru mine sa stiu![]()
poate ca ar fi bun un cantar si la tine. oricum, eu daca nu-l primeam nici nu-mi cumparam tocmai pentru chestia asta, ca devine un stres, dar nu este deloc stres pentru ca o cantaresc rar ca ba uit, ba nu sta ea pe cantar si se misca, ba n-am chef. eu zic ca lapticul este bun sigur, poate nu este de ajuns cum a zis si simona

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
neata fetele!
azi ar tb sa pun la punct casa dar nu stiu daca voi reusi...
Sunt f suparata ca sapt asta nu am tinut regimul cum tb si nu am slabit deloc..bine ca nici nu am pus...si cu toate astea nu ma gandesc decat la cozonac cu mac si pasca
.. si mai sunt si groaznic de constipata
madutza, tu ai zis ca vrei sa-i bagi cate un bibe de lp. sa-
mi spui si mie cum ai facut , ai bagat cate 30 ml sau tot biberonul direct? Cand voi merge sa-mi caut rochie si la botez bebita mea va avea nevoie de biberon ca nu ma pot mulge asa de mult. Eu ma gandeam ca tb cate 30 ml dar eu nnu am timp si nici nu vreau sa-i dau tot timpul..doar in astea 2 zile. Oare va accepta lapticul?
fetele, tb sa vb cum va arata prima pagina la "Primele 365 de zile". Tb sa adunam din nou datele de nastere ale mamicilor.
si mai tbsa vb de intalnirea noastra cu bebelusii. mai tineti minte ca spuneam asta-vara sa mergem cu bebelusii la Sibiu?
Eventual chiar cand va veni si Strumph in tara 
eu una sigur verg la Sibiu in orice perioada. Cred ca e o locatie f buna pt toate, doar e in mijlocul tarii. Abia astept sa ies pe undeva ca am inceput sa simt ca ma sufoc acasa...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
roxy, daca nu a facut pana acum febra nu mai face. E vorba doar de primele 24 de ore.

Povestea nasterii
Poze
roxy_s spune:
irinuca eu stiu ca nu-i musai sa ai sanii tari ca sa ai lapte. poti sa ai lapte destul si daca sunt mai moi.

roxy_s spune:
madutza 

si daca nu va accepta lp ce faci? a mea greu ia biberonul cu ceai, il molfaie, il scoate afara, abia i-l dau. la inceput asa usor manca din el![]()
![]()
madutza_bra spune:
ma uitam la poze..
Happiness, cate de frumoasa si dulce e M 

Stefana, bebe Tudor iti seamana f bine. E mortala poza cand pare ca vrea sa muste degetul ![]()
mandreeac, Rares e din ce in ce mai frumos 
yasmi, Lucas e un ranjit iar tu arati superb mamico
, zici ca esti o pustoaica ![]()
pisuc , ai un baiat pletos si frumos 

persi, ce grasan frumos !!! 

irinuca, fata seamana cu tati ![]()
stefy, piticele noastre au bentita roz la fel 
mai vreau poze si cu ceilalti bebelusi ![]()
![]()
Povestea nasterii
Poze
madutza spune:
'neata
,
simo, ne-am plimbat asa mult ca aseara mi-am dat seama ca mezinul s-a bronzat cu caciulita si suzeta
.
dragelor, piticul meu nu prea are un prgram de somn bun noaptea. ca sa dorm si eu dupa ora 2-3, cand se trezeste dupa somnul lui mai lung de 3-4 ore, trebuie sa il iau langa mine in pat la tzitzi. Il doare burtica, se matzaie, se caraie pana face basinele sau caca. si atunci iar trebuie sa il iau langa mine, in pat, ca sa il tin in brate sa il calmez cu burtica. eu stiu ca au probleme cu digestia, dar stiu si ca astia nu sunt colici. colicile se definesc prin perioade de plans violent, in special seara, pentru 2-3 ore, in care copilul nu poate fi linistit cu nimic. eu ii dau debridat dimineata si seara si am inceput sa ii dau si infacol, dar nu reusesc chiar inainte de fiecare masa. la fete nu am avut problemele astea, au dormit bine noaptea, chiar daca se trezeau pentru masa. voi ce ziceti sa mai fac?

de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia