Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 11
miki1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Miki asa patim si noi, Naty face mult zgomot si il deranjeaza pe bb, de multe ori ii dau sa pape in alta camera atunci cand pot. Naty a devenit f rasfatata, cand nu-i dau ceva sa o cert se pune in genunchi si plange, ba mai rau se si tavaleste...asa ma supara, am inceput sa o ignor ca sa vada ca nu o iau in brate si ca nu e bine ce face dar parca nu am rezultate. La voi sunt faze dinastea? mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
da, la greu..le ignor ca am observat ca e cea mai buna varianta..le-am incercat pe toate..
scrish spune:
miki nu raman treaza de la ora aia, ma culc eu la loc, doar ca uneori adorm mai greu si din pat imi gasesc activitate, de obicei online![]()
roxy daaa, mi-am facut un obicei deja
am o viata nocturna palpitanta nu?
si eu eram chiauna la inceput cand ma trezeam asa noaptea dar de la o vreme vad ca am inceput sa ma trezesc fix cu un minut inaintea lui luca si sar asa de vioaie din pat, ceva de speriat...problema e sa adorm la loc. si evident cand ma trezesc de tot, moment necunoscut pentru ca sotul se ocupa de masa de la ora 9 asa ca pot sa lenevesc in pat pana la o ora mai tarzie, dar tot obosita ma trezesc...pauza asta de somn noaptea cred ca ma cam da peste cap...
mada am inteles, deci ceai inainte de ultima masa. cand o sa faca luca 2 luni o sa incerc si eu varianta asta, sper sa functioneze si la noi. dar nu prea imi explic cum functioneaza, se presupune ca daca se trezesc le e foame nu? se lasa "pacaliti" de ceai?

noi am avut vizite azi, au venit niste prieteni care s au intins la noi pana acum...si imi e asa somn...de abia astept sa iau perna in brate si sa visez la trezirea de la ora 5 ![]()
ina.click spune:
Neatza tuturor :)
Noi suntem bine ca ritm de crestere, am luat 2kg in 7 sapt. Deci acum are 5kg jumatate la aproape 2 luni.
Alex este doar alaptat exclusiv, m-am ferit de LP si ma bucur pt decizia facuta.
In primele 2-3 sapt a fost destul de haotic si de dificil, manca din ora in ora si noaptea cel putin era greu sa ma tot trezesc la fiecare 60 mins. Se trezea la fix 60, tin si acum minte: 10:40, 11:40, 12:40, 01:40...
Acum vad ca doarme bine, noaptea a inceput sa ceara doar 1 masa maxim si aia spre dimineata.
Ma bucur si ca am avut inspiratia sa nu il menajam deloc de zgomote (exceptand fireste cele violent de tari) si acu mananca sau doarme in orice conditii, cu musafiri, TV, muzica, ce-o fi.
Am decis sa facem asta pt ca avem o garsoniera la Bucuresti si chiar daca am vrea sa ii oferim liniste deplina ar fi cam dificil.
Partea tare proasta e ca a racit la botez si acum are otita :( Bine ca popa ala a avut bani sa isi tranteasca ditai vila langa biserica, dar nu si de o centrala acolo...i se vedeau aburii iesind din gura in timpul slujbei. Luam niste picaturi si speram sa fie totul ok cat mai repede.
cel mai frumos martisor: Alex
1 Martie 2011
simonacip spune:
neata.
Lavi, Roxy
si succes la vaccin.
Strumpfi si eu sunt ok cu eepiziotomia acum, dupa ce mi-a ars cheloidul ala...Mai am o zona mai tare care mi-a spus ca e de la firul din interior, se va resorbi si va fi ok...dar deja nu-i mai dau imporantza.
Madutza slabisem 3 kg sapt trecuta cu regimul meu si acum sapt asta am fost mai putin vigilenta si am pus jumatate de kilogram inapoi...Uuuf
lalely si eu ii dau amandoi sanii, ii goleste rapid...asa am fost la toti 3, n-am avut niciodata din abundentza...
Alina, oof, sanatate lui Naty...nu prea avem cum sa-i protejam din pacate...noroc ca vine vara, abia astept. EU nu-i mai duc decat mai la gradi si apoi stam toti acasa...sigur nu se vor mai imbolnavi...e testat ca peste vara cind sunt in vacanta nu au nimic...
Miki, putere iti doresc cu Vlad..si la mine Matei e cel naravas ...dar macar are un an in plus si conteaza mult la varsta asta...plus ca-l are pe David cu care se mai joaca, nu e singur...
lalely07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
este fff bine cum iti recomanda doctorul. Apropos, sa ma tragi de maneca sa-ti trimit continuarea de la dieta. Azi am fost si mi-a schimbat meniul. Cum stai cu kg? bebe David e un dulce ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Mada...mai am 7 kg in plus...pana acum..
Momentan sa stii ca am mancat si eu ficatei...dar pt ca aveam pofta...Astept sa treaca cam o luna de la operatie si ma bag la dieta..VREAU CONTINUAREAAAAAA la REGIM!!!
Il aplic imediat ce ma simt in stare!!
Mami de
David Andrei 15.04.2011Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
Va ziceam de bubitele cu capat alb..ei aseara am aplicat neopreol si ii mai dau peste 2 zile..Va spun daca are efct..La mine sunt multe pe corp nu le pot lasa...
Pana acum bebe doarme foarte bine dupa masaj si baie..3-4 ore...nu stiu cat il va tine...DAr as fi asa fericita sa il tina...Caci m-am odihnit si eu un pic...si s-a trezit azi-noapte doar de doua ori..dar cred ca a fost o exceptie...o fi simtit copilul ca sunt la gara cu somnul..![]()
Pt sughit la mine faza cu titzi nu tine si recunoasc ca i-am dat si o picatura de lamaie si nu a tinut nici aia..deci nu ii mai dau..Inca nu mi-am facut curaj sa-i pun ser in nas..dar azi obligatoriu trebuie....Maine vine pediatra sa-l cantarim iarasi...Am asa o teama sa ia in greutate mai ales ca el suge haotic si nu are completare...
Acm i-am pus cutiiuta muzicala si este fascinat....
Mami de
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
anaxena spune:
nu am disparut,doar ca e agitatie la salon
alex cred ca e racit,azi ma duc la medic
tusheshte de parca s-ar ineca si am pus pe seama asta dar acum mi se pare ca plange ragushit...l-a vazut medicul cand tushea si a zis ca nu e nimik..luam fenobarbital de 7 zile ca ne-a ieshit bilirubina indirecta 6 si doarme toata ziua
uff sper sa nu aibe nimic,dar nu cred ca scapam fara diagnostic
i-am dat homeovox...mi se pare prea mic sa se imbolnaveasca,dar dc eu sunt cu capul si tin copilul la salon, cum sa nu se pricopseasca cu ceva..ufff!!
anaxena spune:
alex are 5250gr azi,a evoluat altfel decat maria,ea lua constant 700gr/luna pana in luna a 6a..el vad ca depasheshte
cami_antonia spune:
ana sanatate multa lui alex
e greu cu ei micuti asa si bolnaviori
si eu cred ca nu e bine sa il mai iei la salon
macar pana in mai cand se mai incalzeste
si cand dispar virozele
ina sanatate si voua
dar sa stii ca otita se face de la apa
nu de la frig
trebuia sa fi avut niste betisoare de urechi
sa stergi pe bebe imediat dupa scaldare
foarte rare sunt cazurile de raceli la botez