Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

off mai fetele cu 2 bb- micuti...
eu cu dani nu am probleme deloc..e asa dragut,..intelege cand papa fetita ca tre sa fie liniste...sa ii priasca si ei papa...
banuiesc ca asa e cu primul copil pana in 3 -4 ani
imi zicea sora-mea azi ca si fi-su de 2 ani jumate l-a altoit pe fratiorul de 3 luni in timp ce papa....era tare suparata pe el si l-a pedepsit in camera lui..ca poate poate intelege...ma indoiesc totusi....

Mergi la inceput

aoleo mai fetelor..tocmai am aflat de la prietena mea care sta cu o scara mai incolo ca i-au spart hotii casa....au fortat geamul de la bucatarie..ca ea sta la parter....cat tupeu...in timpul zilei..si cica nu au furat nimic dar au rascolit tot...ce or fi vrut??

Mergi la inceput

m-am cam panicat acum...adevarul e ca a inebunit lumea...mie mi-au spart masina si mi-au luat casetofonul acum vreo luna si ceva.....in toamna am gasit usa la casa deschisa...bine ca pusesem lantul....a incercat cineva sa intre si nefiind profesionisti probabil, au renuntat cand au dat de lant........la sc 5 au incercat uni sa intre tot pe geam la un apartament de la parter....dar i=au surprins niste vecini si au fugit.....si eu care credeam ca stau intr-o zona buna...
partea buna este ca acum s-au mutat niste oameni la ultimul etaj la mine pe scara care au niste masini cam fitzoase si c au montat camere de supraveghere pe geam si filmeaza fata blocului...prietena mea tocmai se ducea sa ii intrebe acum daca acele camere bat si la scara cealalta si poate afla ceva de hoti....

hai ca v-am plictisit cu prostiile mele....ce e cu linistea asta pe aici mamici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mada merci de desfasurator voi cum ati renuntat la masa de noapte? ma refer intre 10 seara cand adoarme si 6/7 cand se trezeste...cu ceai? sau pur si simplu nu a mai vrut ea? ca luca al meu parca e ceas, la 5 fix, nici mai devreme nici mai tarziu incepe sa chitaie!! si vreau sa aflu si eu o metoda care functioneaza pentru cand vine momentul si la noi

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Masa de la ora 12 nu a avut-o decat in spital, iar de cand am ajuns acasa se trezea sa manance la 2-3 noaptea. Am scapat de masa asta acum 1 sapt si un pic cand am inceput sa-i dau ceai in jur de ora 7-8 seara. Ii fac babydrink si bea cat are chef, intre 20 si 100 ml. Nu o fortez. Mesele raman aceleasi si din prima seara cand i-am dat a dormit neintoarsa

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Fetelor, voi cum procedati cu tinutul in brate al puiutilor?
Eu o tin cam 1h dupa fiecare supt, cat timp se tot strange de burtica si de cate ori plange. Mi-e mila sa o las sa planga...

Vineri face 2 saptamani si vreau sa plecam cu ea la socri de Paste.
A mai folosit cineva scoica pt 1 ora de mers cu masina cu puiutul la 2 sapt?
Leaganul l-ati folosit la varsta asa mica?

Azi vad ca e frumos si la noi si o scot 10 min pe balcon

mami fericita de Daria (8.04.2011)

am folosit si leagan si scoica, mergi linistita. O sa vezi ce bine o sa doarma pe drum

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Fata mea de cand s-a trezit la 13, a vrut sa mamance din ora in ora. I-am dat la 13, 14.30, 15.30. Stiam ca alaptatul este ok la cerere. Voi ce spuneti? Dar ma stiu ca ar trebui ca mesele sa fie la cel putin 2h ca sa nu apara colici.
Dar nu o pot lasa sa planga de foame... Acum a adormit.

mami fericita de Daria (8.04.2011)

poti sa-i dai linistita la 1 ora, laptele matern se digera repede. ore este pt lp

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Cu alaptatul mi-a zis ca imi recomanda sa il pun la ambii sani la un supt si la suptul urmator sa incep cu sanul la care a supt ultima data...Voi ce ziceti???Eu stiam ca la supt tb sa fie doar la un san..asa ziceau prin maternitate..

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR:1 zi

este fff bine cum iti recomanda doctorul.
Apropos, sa ma tragi de maneca sa-ti trimit continuarea de la dieta. Azi am fost si mi-a schimbat meniul. Cum stai cu kg?
bebe David e un dulce

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

cu petra voi vedea
ca ea e altfel
acu au napadit si pe ea colic ii mai puternici
eu ma rog sa nu o tina mult
sa ma pot descurca singura cu ele
ca e cam greu fara mama

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

cami, pt colici puternici incearca sa alternezi solutia pe care i-o dai de ex Infacol cu Bonisan, sa nu se obisnuiasca stomacelul cu una si sa nu mai aiba efect.
pup sa treaca durerea la fata

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

eu nu stiu ce sa ma mai fac cu vlad cand alaptez..asa o chinuie pe asta mica ca a ajuns sa o deranjeze si zgomotul din jur ..adica tipetele si jucarii trantite si din astea..si asa rau se enerveaza si ea de astazi si ieri de vreo 2 ori mi-a refuzat sanul si n-a mai papat..are personalitate si pitica
off si n-am ce sa fac ca n-am solutie, vlad nu intelege..
eu nu stiu cum va descurcati voi..alina, la tine cum merge cu naty?

mami de 2 prichindei

miki, cam asta am inceput s apatesc si eu cu fata. Cred ca e din cauza ca s-au mai marit, a inceput sa fie deranjata de zgomotele lui Cristi. A inceput sa se si trezeasca din somn mai usor , sa tresara cand e la san..nu avem ce face...

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

antguess, si mie a inceput sa-mi fie mai teama de hoti. Cu criza asta generala s-au intors hotii in tara

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput