Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
cami ce bine ca te-ai vindecat repede.

viss ai doi puiuti scumpi
mi se pare mie sau fetita este asa mai relaxata, mai zambitoare, mai jucausa.... nu? numai zambind o vad, baiatul este asa mai serios, doar este barbat, nu?![]()
![]()
tu arati tare bine sper ca n-ai mai slabit

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ailed_dota spune:
merci fetele, deci concluzia e sa nu o dau cu nimic pe bubitze, nu?
roxy si bubulina mea tine capul sus cand o tin sa regurgiteze nu mult dar si-l ridica... si la baie cand o pun pe burta
, cu berea aia ai si tu rabdare pana ii dai sa pape
si eu am baut o juamte de pahar de vin de Florii, dar dupa ce a papat....![]()
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 Am reusit sa va pun si eu poze cu gaza mea pe picassa!!!... Vad ca vorbiti de alaptat la cerere dar totusi si la o ora si ceva..pai al meu suge 5 minute,il ia somnul..se trezeste in juma de ora si vrea iar...ii dau ce sa fac!!Azi a fost la mine medicul pediatru si a zis ca este ok sa-i dau cum cere momentan pana isi face el un program..Plus ca daca plange nu stiu ce sa-i fac... Noaptea doarme dupa baie cateva ore (3-4),apoi se trezeste la o ora,oora si jumatate..iar la 4..deja vrea discutii si nu il mai ia somnul vreo ora doua...Este normal??? Cu alaptatul mi-a zis ca imi recomanda sa il pun la ambii sani la un supt si la suptul urmator sa incep cu sanul la care a supt ultima data...Voi ce ziceti???Eu stiam ca la supt tb sa fie doar la un san..asa ziceau prin maternitate.. 38+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR:1 zi ![]() |
nu sunt de acord cu pusul la ambii sani, pbbl e mai de moda veche. stii de ce nu sunt de acord? pt ca la inceput e laptele " de sete", mai putin consistent si cu care nu ii tine de foame. incearca sa tii lumina inchisa (cu o lumina mica de veghe) si cat mai putine zgomote la trezitul din timpul noptii.
ailed_dota spune:
eu am gasit la dm o lampa de veghe mica rotunda care merge cu baterii si e suficienta sa te invarti in camera si sa gaseasca tata
si sa gasesc telecomanda![]()
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s miki mergi in alta camera cand alaptezi sa fiti numai voi doua si sa-l tina cineva ocupat pe Vlad fetelor dar cum sa punem bebeii la ambii sani? pai daca mananca dintr-unul si se satura ce s-o mai pun si la celalalt? ca nu mai vrea clar. si daca o intrerup si o pun la celalalt nu isi umple burtica cu lapticul care tine de sete si nu se satura? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, pai tot parterul e spatiu deschis, ar insemna sa urc la etaj..dar vine dupa mine si o rage de manute, de urechi, de cercei, de picioruse..azi andra era la un san si s-a asezat si el la celalalt sa suga
plus ca n-am cu cine sa-l las..

si nici singur nu pot ca a descoperit cum deschide usile spre exterior spre terasa si sus la balcoane..si mi-e o frica

cu sanii ai si tu dreptate, pare corect ce zici..nici nu stiu ca eu daca ii dau pe amandoi nu prea mi-am batut capul cu asta..
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s bebelina mea doarme de la 16. atata am zis ca nu doarme si ca nu stiu ce si uite-o ce bine doarme. mi-a luat sotul o bere, mi-era pofta. are ceva daca o beau inainte de alaptare? ca nu mai pot ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
eu beau frecvent fara alcool

a ta are alcool ?
antguess spune:
am revenit si eu...imi taiasera astia netu

pe motiv de neplata..am sunat repede fata care imi face mie curat sa o rog sa imi plateasca ca ea sta langa auchan si ..ii dau maine banii
am fost la primarie sa depun actele pt alocatie si am ajuns cu un sfert de ora dupa inchidere 

da nu-i nimic.,..macar am tot ce imi trebuie si acum stiu si unde e...era la capatul strazi mele si eu nu stiam 
maine ma duc cu caruciorul cu fetita...
acum fi-miu e cu un prieten..fata doarme..si eu am bagat niste paste la cuptor...am improvizat un sos..sa vedem ce o iesi....
ma duc sa ii trimit lui dani prietenul acasa ca-l da maica-sa disparut:))
maine doarme la noi pt ca vrea sa participe la vopsitul de oua..lui dani ii place tare mult sa le vopsim imp[reuna si acu vad ca l-a invitat si pe prietenul lui....sa vedem ce o iesi si daca ne-o lasa fata sa vopsim in liniste:))
ma duc ..dar revin

toate fetele
alina.n spune:
| citat din mesajul lui miki1979 eu nu stiu ce sa ma mai fac cu vlad cand alaptez..asa o chinuie pe asta mica ca a ajuns sa o deranjeze si zgomotul din jur ..adica tipetele si jucarii trantite si din astea..si asa rau se enerveaza si ea de astazi si ieri de vreo 2 ori mi-a refuzat sanul si n-a mai papat..are personalitate si pitica off si n-am ce sa fac ca n-am solutie, vlad nu intelege.. eu nu stiu cum va descurcati voi..alina, la tine cum merge cu naty? mami de 2 prichindei |
Miki asa patim si noi, Naty face mult zgomot si il deranjeaza pe bb, de multe ori ii dau sa pape in alta camera atunci cand pot.
Naty a devenit f rasfatata, cand nu-i dau ceva sa o cert se pune in genunchi si plange, ba mai rau se si tavaleste...asa ma supara, am inceput sa o ignor ca sa vada ca nu o iau in brate si ca nu e bine ce face dar parca nu am rezultate. La voi sunt faze dinastea?
alina.n spune:
Naty a mea tuseste o fi racit
si maine plecam la parintii mei, off ce ma enerveaza faza asta...cum il protejez eu pe Alex?

cami_antonia spune:
da mai alina.n si mikisi noi patim la fel
antonia e calare pe noi
dioar capana acum
ne-a ajutat mama
care o tine pe antonia departe cand alaptez
nu va mai fi la fel
dupa ce pleaca
vom vedea ce si cum
si antonia e mai razgaiata de cand am venit cu bebe acasa
vrea in brate
ea care nu cerea in brate niociodata