Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

salutari si de la noi!
vorbeati de sughit mai devreme...la noi e nasoala treaba
chiar daca scoate aerul bb meu tot sughite...iar atunci cand o face si regurgiteaza sau... vomita?!
astazi de exemplu,dupa fiecare masa a scos laptic ,iar la ultima a scos cu jet...
asa rau imi pare de el...
bubele de pe fata nu ne-au trecut,din contra parca apar din ce in ce mai multe...
am vb cu pediatrul si mi-a zis ca ar fi normal...si sa nu-i dau cu nimic.
cu somnul stam cat se poate de prost...
ziua dormim destul de bine dar,seara e dezastruuuu
are baita pe la 9.30 iar dupa nu doarme deloc pana la 12, doarme la 12 si se trezeste la 2 papa si doarme iar pana la 4 cand papa si doarme iar pana la 6...greu taica greu...
lapte avem garla...
era sa uit..lalely sa-ti traiasca feciorul, e un frumusel.
toate fetele!!

Mamicuta fericita de Radu Andrei

bubitele alea au un varfulet alb?

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor
eu despre programul bebelusilor atat de mici
cred ca si-l fac ei
modelati si ajutati de noi
de exemplu antonia mea
a fost total haotica
pana la 4 luni
cand a scapat de colici
apoi singurica si-a format anumite ritualuri

cu petra voi vedea
ca ea e altfel
acu au napadit si pe ea colic ii mai puternici
eu ma rog sa nu o tina mult
sa ma pot descurca singura cu ele
ca e cam greu fara mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lalely bine ai venit acasa
sa stii ca si neopreolul este f f bun
noi il folosim la pasarica
pt antonia
si e f bun
uneori ne-a trecut o iritatie care nu a trecut cu bepanthene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ailed..la mine au vsrf alb...

Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Ailed,da bubitele au varf alb parca ar fi niste cosulete mici.

Mamicuta fericita de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Ailed..la mine au vsrf alb...

Mami de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

pai daca sunt doar ca niste cosulete mici mici cu varf alb pot fi de la grasimea lapetlui si trec de la sine..
daca e si zona rosie..atunci nu stiu..eu n-o dau cu nimic desi mai face si a mea dar trec..de la transpiratie cand sta pe mana mea, de la laptele regurgitat, etc..dar cremele astea contin si ele o gramada de prostii..mai bine nimic daca tot trec..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Am reusit sa va pun si eu poze cu gaza mea pe picassa!!!...

Vad ca vorbiti de alaptat la cerere dar totusi si la o ora si ceva..pai al meu suge 5 minute,il ia somnul..se trezeste in juma de ora si vrea iar...ii dau ce sa fac!!Azi a fost la mine medicul pediatru si a zis ca este ok sa-i dau cum cere momentan pana isi face el un program..Plus ca daca plange nu stiu ce sa-i fac...

Noaptea doarme dupa baie cateva ore (3-4),apoi se trezeste la o ora,oora si jumatate..iar la 4..deja vrea discutii si nu il mai ia somnul vreo ora doua...Este normal???

Cu alaptatul mi-a zis ca imi recomanda sa il pun la ambii sani la un supt si la suptul urmator sa incep cu sanul la care a supt ultima data...Voi ce ziceti???Eu stiam ca la supt tb sa fie doar la un san..asa ziceau prin maternitate..

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR:1 zi

cu programul asa haotic a mea a fost doar primele 2 saptamani pe urma si-a facut ea singura un program cat de cat..ai rabdare..
cu alaptatul si eu stiam varianta asta cu pus la ambii sani si incepi cu acelasi la urmatorul supt..cred ca eviti asa sa se mai tensioneze sanii si sa fie prea plini la urmatorul supt si bebe sa nu-l vrea..
eu n-am experimentat asta ca a mea papa tot la o masa

Mergi la inceput

eu nu stiu ce sa ma mai fac cu vlad cand alaptez..asa o chinuie pe asta mica ca a ajuns sa o deranjeze si zgomotul din jur ..adica tipetele si jucarii trantite si din astea..si asa rau se enerveaza si ea de astazi si ieri de vreo 2 ori mi-a refuzat sanul si n-a mai papat..are personalitate si pitica
off si n-am ce sa fac ca n-am solutie, vlad nu intelege..
eu nu stiu cum va descurcati voi..alina, la tine cum merge cu naty?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
am venit si noi de la plimbarica, tare frumos a fost azi. bebelina n-a mai dormit tot drumul ca de obicei, a mai stat si treaza cu ochii atintiti la mine
gata, eu am facut si baie si sunt deja in pijamale. astept bebelina sa se trezeasca sa-i facem si ei baita

madutza da, am masurat-o bine, cum sa nu. noi suntem destul de inalti. sotul are 1,78 si eu 1,70, deci nu suntem chiar mici
Anastasia isi tine caputul si cand o tin pe umar si cand o las pe burtica. dar oboseste si il mai lasa jos, iar il ridica....

bb_yasmi si noi mergem maine la vaccin. ce ne-am nimerit sa-i intepam pe amandoi odata

irinuca decat sa te plimbi o ora cu bebelina in brate mai bine aseaza-te in pat si tine-o pe burtica ta si se linisteste imediat si adorame. noi asa facem cand are colici, sotul mai mult o tine pana mai fac eu cate ceva. si stii ce doarme si ce linistita sta.

scrish tu mai deschizi si tv si calculator noaptea? eu nici nu vad bine pe unde merg apai sa mai deschid ceva
activitatea mea nocturna este mulsul. noaptea se aduna atata lapte ca bebelina nu papa tot si am de muls.

persi pentru bubite incearca cu laptic sa vezi ce se vindeca. dar in cateva zile o saptamana dispar nu te astepta sa dispara pe loc.

lalely sa va traiasca puiutul, este asa dulce

miki mergi in alta camera cand alaptezi sa fiti numai voi doua si sa-l tina cineva ocupat pe Vlad

fetelor dar cum sa punem bebeii la ambii sani? pai daca mananca dintr-unul si se satura ce s-o mai pun si la celalalt? ca nu mai vrea clar. si daca o intrerup si o pun la celalalt nu isi umple burtica cu lapticul care tine de sete si nu se satura?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelina mea doarme de la 16. atata am zis ca nu doarme si ca nu stiu ce si uite-o ce bine doarme.
mi-a luat sotul o bere, mi-era pofta. are ceva daca o beau inainte de alaptare? ca nu mai pot

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput