Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 12
cami_antonia spune:
lalely da de ce nu dai pe bebe zilnic cu neopreol?
eu dau o zi cu neopreol
o zi cu bepanthene
o zi cu crema de galbenele
ina.click spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia ina sanatate si voua dar sa stii ca otita se face de la apa nu de la frig trebuia sa fi avut niste betisoare de urechi sa stergi pe bebe imediat dupa scaldare foarte rare sunt cazurile de raceli la botez sotul meu a fost botezat la minus 15 grade afara si in biserica la fel ca acu n ani nu era nici urma de caldura in biserici si nu a mai racit nimeni deci depinde si de sensibilitatea fiecaruia de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
e foarte posibil, sau sa fi fost un cumul de cauze. pana s-au mosmodit nasa si moasa sa mi-l dezbrace a durat ceva timp. iar noi dardaiam cu haina pe noi in timpul asta.
apoi acasa, a doua zi la scaldat, a fost un balamuc general...asa e, au sarit peste uscatul urechilor, insa deja se umpluse de muci in noaptea precedenta.
Cel mai frumos martisor: Alex
1 Martie 2011
bb_yasmi spune:
heelloo
am intrat scurt sa fac prezenta ![]()
azi am fost la vopsit 

simo
las ca 500 gr e variatia. 
cami, pai tu de ce o dai cu asa multe creme??
noi nu folosim nimic inafara de ulei de masline natural facut dupa baita.
ina, anaxena sanatate la puiuti. noi am scapat ff bine pana acum, desi buburuza mare a tot luat raceala de la gradi si si eu am fost cobza .cum spunea cami, tine de sensibilitatea copilului...
anaxena tu ce masaj faci?? eu anticelulitic+terapeutic.
eu nu ma mai pot opri din slabit 

nu stiu unde vreau sa ajung asa 
mada, juniorul meu isi tine bine caputul drept, doar ca se mai tranteste cu el cand oboseste de pieptul neu....aaaa si nu mai vrea culcat..doar ridicat in sus ![]()
voi cum mai imbracati bebeii?? eu trening sau blugi+roling si doar dc bate vantul tare folosim caciulita de bumbac subtire.
mamica implinita de fetita si baietel
strumphitza spune:

Ce faceti fetelor?
Cam liniste pe aici, ati iesit toate la plimbare sau vopsiti ouale? 
Aici e frumos si soare si iar o sa fie o zi superba
, cred ca 20-25 grade, ca ieri si celelalte zile saptamana asta
Ieri am fost in prima noastra plimbare mai lunga , nu numai prin cartier pe langa casa. Am fost in capatul celalalt de Londra la o inghetata de aia buna ca imi era o poftaaaaaa
nu mai mancasem de mult , de dinainte sa nasc cu vreo 2 sapt
tare buna a mai fost, o sa ma mai duc, dar naspa e ca o sa iau autobuzul , trebuie sa schimb 2 si fac cam o ora jumate
ar fi mai simplu la metrou dar nu toate statiile au acces, lifturi, pentru carucioare, cel putin pe liniile pe care am eu nevoie, si mi-e greu sa car eu in brate carutul... ieri cand am plecat la inghetata am fost cu autobuzul cu tati si cand ne-am intors , am venit cu metroul si eu cu tati ne-am descurcat dar cand o sa fiu singura o sa fiu consemnata sa ma plimb mai mult cu autobuzul. Nu-i rau nici cu autobuzul, vad cartiere si locuri pe care din metrou nu le vad
asa am vazut ieri partea de nord vest a Londrei pe care nu o stiam, si inca, cate alte locuri faine nu mai sunt de vazut, multe tare... deci o sa am ce explora, mai ales toate parcurile din zona si apoi mergem mai spre centru 
Dupa inghetata de ieri am luat autobuzul si ne-am dus in Hyde Park, superb
Copii o gramada in pielea goala si numai in chilotei se jucau in apa in fantana care e facuta in memoria printesei Diana. Nu va spun cat de rece era apa ca mi-a stat si inima in loc, dar ei nu aveau o treaba , zburdau si se balaceau de parca erau pe plaja la 40 grade
Am si poze sa va arat daca nu credeti
lumea era imbracata care mai subtire, care mai gros, acolo langa lac unde e fantana batea si vantu si era destul de recisor , dar pustii astia nu aveau o treaba, balaceala in apa rece ca gheata
si pustii nu erau toti de la 5-6 ani in sus, nuuuu... chiar si de 1 an si un pic am vazut , de aia de abia au invatat sa mearga, erau in scutecel de ala special pentru innot si cu mami sau tati de manuta care erau desculti si bebeii in pielea goala numai cu pampersul ala pe ei
numai nu mi-am facut cruce cand i-am vazut ![]()
![]()
Azi a fost in vizita "the health visitor" , mi-a stat o ora pe cap si mi-a pus o mie de intrebari , abia asteptam sa plece. Au astia aici mania intrebarilor si a explicatiilor, te intreaba de la Adam si Eva si iti explica si iti fac capul calendar cu tot felul de informatii; nu mai spun cate brosuri si carticele am ca fiecare care vine , moasa sau consultant, tot ii lasa cate cel putin 4-5
o sa am maculatura
tot felul de brosuri despre alimentatie, bebe, sanatate, vaccinuri, imunizari, alaptare si cate si mai cate, ca nici eu nu mai stiu 

Fug ca s-a trezit , a dormit 20 min
, cred ca a facut ceva in pampers si vrea schimbata ca se tot foieste 
Revin mai tarziu , o zi buna si cu soare va doresc!![]()
![]()

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
ailed_dota spune:
strumph, chiar ma gandeam cand te duci la o inghetata
, eu am papat cand a facut Dodo o luna si am fost la dr ortoped si ne-a spus ca e perfecta!
yasmy si eu o dau pe fata doar cu ulei de masline extravirgin presat la rece, dar acum are bubitele ale pe fata.. cred ca diseara o dau cu galbenus inainte de baie si sa vezi ce fata frumoasa face..., si in alta ordine de idei, normal ca ai slabit daca faci masaj anticelulitic...
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
AllyLaur spune:
Buna ziua fetelor
!!!
Am intrat si noi dupa o absenta de 1 sapt
.....scuze dar, a plecat mama si am ramas singura cu bebe cat este sotul la munca. Despre noi ce sa sp asa in mare
....suntem tot mai mari si mai frumosi, moare mami de dragul lui
. Eddy are 4.300 kg si este la fel de cumintel si mancacios
...mai nou doarme ziua putin sau mai deloc iar noaptea rupe patutul
...se trezeste de 2 ori pt papa ,asta la un interval de 4 ore si apoi iarasi somn de voie...ca sa nu mai sp ca mitittelul mananca si il schimb ca prin somn.
Eu ma simt cam obosita...recunosc dar, sentimentul care-l simt este divin...am crezut ca pana sa vina eram cea mai fericita...dar, abia acum pot sa sp ca sunt maxim de fricita si implinita, am o familie minunata.
Maine plecam la Milano la surori sa facem sarbatorile pascale impreuna
...
Imi cer scuze dar, nu am citit absolut nimic din urma...sper sa am timp sa recuperez
!
Va pup pe fiecare in parte si felicit din suflet proaspetele mamaci
!!
P.S: Yoni, iarta-ma ca nu am apucat sa vb la tel...te sun imediat cum am putin mai mult timp
!!!
Sarbatori fericite dragele mele!!!
Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei
ailed_dota spune:
fetele care alapteaza si care aveti hemoroizi, ati incercat carpicon supozitoare?
la mine s-a imbunatatit situatia..![]()
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
bb_yasmi spune:
ailed masajul anticelulitic nu e pt slabit
si ieri a fost abia a 2-a sedinta de masaj.
mamica implinita de fetita si baietel
cami_antonia spune:
ce liniste pe aici
yasmi e normal sa imbraci as subtirel pe bebe
e atat de cald la voi
20-21 grade
la noi doar 13
pai nu se compara
offfffffffffff
vrteau si eu calduraaaaaaaaaaa
dar la noi tine marea mai rece
pana in mai
cand se va incalzi brusc
ca de obicei
ahahahahaha
madutza spune:
lalely, e foarte frumosel David. Si voinic! In legatura cu bubitele cu capat alb, si noi am avut aceeasi problema si a trecut cu nidoflor pe picioare, unde erau multe si cu baneocin pudra pe fata. dar cel mai mult a contat schimbarea cosmeticelor si a detergentului.
anaxena, sanatate lui Alex. Hai ca tu esti calita si nu te face o raceala de primavara.
ina, offf, ce pacat si cu otita asta de la botez...lasa ca se face bine repejor.
am fost cu cei 3 iezi in parc si a fost tare bine, m-am descurcat de minune. la 17:30 am programare cu fetele la doctor si apoi iesim iar pe seara, in formula completa. Raducu doarme de rupe afara, abia mi se mai umple si mie bidoanele. Ahhh, ce-mi place! A venit primavara cu adevarat!

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)