Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)
Raspunsuri - Pagina 6
shubulina spune:
Noi ne distram,ei nici nu viseaza Ma rog,al meu doarme acu,deci probabil si viseaza
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Andryii...frumusete de fata ai tu acolo,cu niste ochi superbi. hmm..io nu ma mai bag la petit daca se baga bogdanel, sa nu iasa scandal ramanem la brunetica lui Lori..sper sa isi lase parul lung pentru ca al meu flacau e innebunit dupa parul lung si negru |
hihihih... abia astept si eu sa-i creasca, sunt curioasa cum va fi, pt ca pare sa se cretuleasca si eu mor dupa bucle!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
adryiii spune:
citat din mesajul lui Lorich Andry stai linistita, fifi a crescut, asa fac, important e sa ia in greutate, sa aiba stare buna, masele se pot rari, mai ales cele de noapte (a se vedea la unii bubi). RSZ -ceai nu stie ce e ala - l-a gustat si i-a placut cel de fenicul, dar a trecut d emult momentul ala. -alt sondaj - am uitat (cred ca raspunsul asta e potrivit pt SZ de mayane ) pozele vin diseara. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
Lori draga, noi masa de noapte nu mai avem de vreo 2 saptamani. Doar daca masa de la 22 si 6 dimineata se considera de noapte. o fi bine, o fi rau?
deea_sav85 spune:
Pai ei au zis ca vor sigur sa boteze, dar pe langa faptul ca deja am fost amanati pana acum de 2 ori cu vizita la noi, ramasese in baza lui sa se ocupe de vorbitul la biserica. Ne-a zis ca a vorbit cu parintele si ca a rezervat pentru 21 mai la ora 13.30,pana aici toate bune, numai ca nu stiu ce mi a trecut mie azi prin minte si m-am dus pana la biserica sa vad care e treaba si surpriza ca pentru data de 21 mai nu vorbise nimeni...ma doare capul de azi dimineata de nervi
Tunde
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
catal_ina10 spune:
tunde, , rabdare mamica incercata! Tu esti un om puternic si energic, plangi tare sa-ti treaca stresul si apoi ia-o de la capat, noi aici stim bine ca poti .
Biata micuta! Poate are mucisori in gat si de aia nu papa!
Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011
adryiii spune:
citat din mesajul lui deea_sav85 Pai ei au zis ca vor sigur sa boteze, dar pe langa faptul ca deja am fost amanati pana acum de 2 ori cu vizita la noi, ramasese in baza lui sa se ocupe de vorbitul la biserica. Ne-a zis ca a vorbit cu parintele si ca a rezervat pentru 21 mai la ora 13.30,pana aici toate bune, numai ca nu stiu ce mi a trecut mie azi prin minte si m-am dus pana la biserica sa vad care e treaba si surpriza ca pentru data de 21 mai nu vorbise nimeni...ma doare capul de azi dimineata de nervi Tunde Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011) |
Deea ma bag si eu in seama. Dar dc au vb la alta biserica? Mai bine ii suni si intrebi exact. Le spui ca tb sa scri pe invitatii si gata.
Shines spune:
citat din mesajul lui deea_sav85 Pai ei au zis ca vor sigur sa boteze, dar pe langa faptul ca deja am fost amanati pana acum de 2 ori cu vizita la noi, ramasese in baza lui sa se ocupe de vorbitul la biserica. Ne-a zis ca a vorbit cu parintele si ca a rezervat pentru 21 mai la ora 13.30,pana aici toate bune, numai ca nu stiu ce mi a trecut mie azi prin minte si m-am dus pana la biserica sa vad care e treaba si surpriza ca pentru data de 21 mai nu vorbise nimeni...ma doare capul de azi dimineata de nervi Tunde Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011) |
hmmm..
poate n-a avut timp sa treaca..intentioneaza sa se duca dar a zis sa te linisteasca ca e data stabilita...ciudat
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Lorich spune:
Inca una si am duc - sa strang din jucarii, ca vine tipa cu pozele
Cata ce semnatura ai, nebunatico!
Deea sav eu zic ca la fazele astea, nunti, botezuri si nu mai continui lista, e foarte mult loc de certuri, orgolii ranite, prostii, asa ca ...nu o face fara nasi (pt invitati nu conteaza, ei nici nu s euita atent, dar pt personajele principale conteaza), trece-i si pe ei, insa inainte pune mana si vorbeste clar, zi-le si cu biserica, lamuriti tot si daca vor , vor, daca nu nu ...altii la rand, nasi d eboetz se gasesc repede din cate stiu eu. dar poate nu va fi cazul, numai vorbeste cu ei, ca altfel va iesi cu lezari de orgolii.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011