Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Salutari fetili!!!
Bai,ieri a fost prima oara cand mi-a urlat copilu!!!Asa ceva n-am mai vazut.Saracu plangea cu suspine,cu lacrimi.Am fost la curte cu el,sa fi fost de la schimbare?Desi M-am dus si pe la mama,a mai fost si la curte,dar niciodata n-a urlat.N-am stiut ce-nseamna sa=ti planga copilu pana ieri.Pffff,acasa a fost ok,cand am intrat era numa un ras cu tac-su
Ce-mi mai aduc aminte...Anka,bafta multa cu inceperea serviciului.Si incearca sa te obisnuiesti cu mami tau,e bine ca ai pe cineva cu care sa o lasi.
Tunde...tare rau imi pare...nush ce sa zic,asta mic n-a fost bolnav pana acu deloc...numa niste muci a avut.
Despre mese...180 de fiecare data??Nu cred ca e cazu sa manance la fel la toate mesele.Bogica al meu oscileaza de fiecare data...ba 180,ba 120,ba 100 si tot asa.Ideea e ca are aproximativ 700 ml pe zi si sta excelent la greutate (cam gras dupa parerea mea,da in fine..)
Despre slabit...io mai am 2 kile,ma incap toate hainele,darrrrr mi se pare ca-s lata rau in bazin.S-o mai retrage...Dumnezeu stie.Am slabit cu putin "ajutor",dar care nu functioneaza fara miscare.
Ce mai era...a,cu sforaitu...al meu doarme cand sforaie tac-su de zici ca-i canta cantece de leagan.Da,stiu,iar am copil Gica Contra.Mai mult ma deranjeaza pe mine ca sforie,ma chinui sa=l conving sa mearga la dr sa se opereze,da i-e frica.Ditai culturistu i=e frica de o operatie pitica.
Mnoa,cam asta-mi amintesc.Daca mai e ceva,mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

TUNDE, nu maninca probabil de la antibiotic, de la viroza... Nu te speria (usor de zis!), ai tu grija: ia-i febra, urmareste scaunele, vezi cum respira, uitat-te la culorea fetei (ai vazut, cind i-a fost rau, era alba), vezi sa nu fi facut vreo ciuperca in gurita, plimb-o in brate, calmeaz-o... si da-i putin cu seringuta lapte, apa, ceai... cite putin, n-o forta! Va minca, dar nu imediat! Las-o usor, daca in rest e bine, nu face febra etc., etc., las-o incetisor, isi va relua ritmul... Nu insista si nu face depresie... Stiu ca ti-a fost f greu cu Mario si nu mai vrei... dar eu am ajuns la concluzia ca un copil=griji, frici, probleme, doi copii=griji, frici, probleme x 2!
Eu cred ca s-a combinat si cu vaccinul ila... of!
Daca totusi (NU CRED CA-I CAZUL, DAR ZIC), ti se pare ca ii e mai rau, du-te cu fata la Mures, la un pediatru bun, intereseaza-te pe de acum de unul, sa stii o treaba. Evita sa faci experimenete pe Soniuta mica... OF, Doamne-ajuta sa treaca repede...

Repet, n-o sa mamince din prima... las-o usurel, cit vrea ea, organismul ei stie mai bine...

Sanatate,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Eu am mai crescut una numa dupa sfatul medicilor . M-am certat cu toata lumea si pana la 5 luni jumate nu a vazut altceva decat tzatza si acum e o sclifosita.....

Cu Rebecca mi-am propus sa nu mai fac asa si se vede o mare diferenta. Cand a vazut dr ca ii dau si ceai chiar daca e povestea ca tb exclusiv la san, a inceput sa rada. Mi-a si zis bine ca ii dati ca are nevoie de lichide pana la urma si bunicii nostri au baut din prima zi si au avut alt sistem imunitar decat noi acum cu atatea invataturi....

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Moammmmaaaaa!!!!Andryiiiii!!!Frumos copchil mai ai.Fata,chiar daca nu mi-o dai tu de nora,il trimit pe fi-miu s-o fure!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Multumesc Shubu, de apreciere. E tare frumusica.
Sa-mi spui si mie cand il trimiti s-o fure sa-l pun in garda pe taica-so

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..saracele de voi nu stiu ce sa-ti zic mai mult decat au spus fetele..si au spus bine,trebuie insistat sa pape cumva..cu bibe,cu seringa..cu lingurita. doamne ajuta sa fie bine. tare incercata mai esti mai mamico,dar eu stiu ca esti puternica si vei transmite asta si lui Sonia..si va fi bine. va pup

Tierry..decizia de suspendare nu se mai stampileaza la itm..ti-o da direct angajatorul cu un nr de inregistrare de pe site-ul itm. toate modificarile la contractul de munca,suspendarile si alte alea se fac online..si primesti doar un nr de inreg.

Andreea..eu zic ca poti face invitatiile si fara nasi..na,asta e pana la urma. dar ce te faci pe urma daca isi revin si se supara mai rau ? adica tu nu esti sigura de ei..pe urma ei vor sigur, dar nu-s trecuti acolo. e cam groasa treaba si trebe sa te gandesti bine.
auzi..da nu ii poti intreba direct : vreti sau nu ? sa stii o treaba

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde m-am cutremurat!!!!! Tot ce am vrut sa-ti zic s-a zis deja, mai ales gabiv a zis tot-tot ce voiam sa zic eu!! Putere iti doresc, e greu, dar va trece (stiuuuuu...stiuuuu, usor de zis, greu de facut), da-i LM cu seringa, cu pipeta chiar, important e sa nu se deshidrateze.
Eu acuma am o nedumerire, daca a fost doar viroza si nu pneumo, de ce starea atat de rea??? Adica, eu pe Robert l-am avut o singura data cu un pneumo mic si era asa cum zici tu, carpa, leguma, febra..la viroze nu, doar noaptea era rau cand se infunda...nu stiu ce s amai cred. va trece, asta stiu!

Cu Mario - tusea..of, virus peste virus d ela gradi asta, iar nemancarea - marea mea problema cu Robert, saptamana asta imi fac curaj si-l trimit la analize de sange cu tati...voi muri si invia de acasa, dar asta e, trebuie, pt ca papa doar lapte+iaurt+faionoase si amidonoase. Deci, s-a decretat kk+sange.

Magne da, la Del Ponte, dar sa stii ca au avut lipsuri, nu am fost f incantata de ei - mancarea f buna, multa, ins ala servire au stat prost. Au intarziat si cu primul fel si cu felul 2 (noroc ca era masa plina de saleuri, fructe etc), dar tot nu e ok. M-am relaxat, ca nah...tre s aaccepti ce nu MAI poti schimba. Lumea a fost multumita ca papa a fost gustoasa.

Andry stai linistita, fifi a crescut, asa fac, important e sa ia in greutate, sa aiba stare buna, masele se pot rari, mai ales cele de noapte (a se vedea la unii bubi).

RSZ
-ceai nu stie ce e ala - l-a gustat si i-a placut cel de fenicul, dar a trecut d emult momentul ala.
-alt sondaj - am uitat (cred ca raspunsul asta e potrivit pt SZ de mayane )

pozele vin diseara.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Hahaha.Pai ce crezi,ca-l trimit asa singur?Cu tata lui,sa fie treaba treaba.
Bon acu,suntem si prietene feisbuchiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Andryii...frumusete de fata ai tu acolo,cu niste ochi superbi.
hmm..io nu ma mai bag la petit daca se baga bogdanel, sa nu iasa scandal
ramanem la brunetica lui Lori..sper sa isi lase parul lung pentru ca al meu flacau e innebunit dupa parul lung si negru

una peste alta..am un copil super marait azi,nu papa,nu doarme..nu face nimic..decat urla. daca ii dai atentie tace,dar nu pentru mult timp.
daca ii dau cu gel pe gingii..tace cam 15 min si incepe iar. cu mancarea m-a nenorocit,deja nu mai stiu ce sa fac si ce sa spun. de ce oare papa atat de putin ? cum de nu ii se face foame dupa atatea ore de lins numa cate 50 ? racit nu e,febra nu are..nu are nimic. dar nu vrea si pace.ce sa-i fac ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Hahaha.Pai ce crezi,ca-l trimit asa singur?Cu tata lui,sa fie treaba treaba.
Bon acu,suntem si prietene feisbuchiste

Ana,mami de bebe cel mai frumos

Shubu, dc vine insotit de tata...cum ziceai, ca e culturist? Exemplare o sa fim. Ii asteptam. Asa pe cand face si fetita 18 ani!!!!!!!

Ce ne distram noi pe seama copiilor!!!

Mergi la inceput