Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)
Raspunsuri - Pagina 4
roxx26 spune:
TUNDE, imi pare tare rau pt micuta ta! Da, Cefotax e un antibiotic foarte puternic..idiotii de doctori i-au administrat din asta fiica-mii in prima sapt de viata, pt proteina C reactiva
Daca nu vrea sa pape, cel mai la indemana iti este sa insisti cu seringa, ca astfel ea nu depune nici un efort. Chiar daca refuza, stai acolo calare pe ea si da-i, altfel se deshidrateaza, face iar febra, ajungeti la perfuzii si nu cred ca isi doreste nimeni asta. Antitermic nu i-a dat nimic?
Ce cretini, antibiotic repede, pai daca pana la urma e viroza degeaba ii dau antibiotic!!!
Sunt cu gandul la voi, sa veniti repejor cu vesti bune!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
angieangie spune:
offff...Tundemamica curajoasa..pupici sa se faca fifita bine
iar despre Mario..ti-as recomanda un alergolog..s-ar putea tusea sa fie pe fond alergic ..eu am tusit 6 luni pana m-a trimis un dr la alergolog si am scapat cu ceva tratament
pup cu mult drag
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
Magnetism79 spune:
Tunde , imi pare asa de rau de micutza ta...........dar nu te descuraja, uite asa sunt doctorii la noi, nu toti.
Uite ce te-as saftui eu, eu lucrez in pharma de multi ani,sunt impotriva antibioticelor de cand ma stiu , cel mare al meu a avut o singura data de luat in vita lui antibiotice si cam atat in rest ne tratam mai cu naturiste , ii dau si antitermice bineanteles dar numai cand e cazul.Uite ce zic eu, dupa o tura de antibiotice, care oricum is f. tari ce a primit asta mica a ta, sigur , garantat va avea pofta de mancare insa organismul trebuie sa isi revina intai, asa ca nu renunta, poti incerca sa-i dai lapte praf macar sa manance de ala , insa sa te sfatuiesti cui pediatrul ce ii dai, ca sa nu stea copilul nemancat
Sanatate maxima iti doresc!!!
Maimutzica ti-am trimis mesaj!!
Lory sa va fie de bine crestinarea celei mici!! Botezul a fost cumva la rest. Del Ponte? stiu ca e aproape de voi si e unul din favoritele mele.
Mami de Bogdanici Pogonici
adryiii spune:
Tunde nu dispera ca se face bine micuta Sonia!
Incearca sa o hranesti cu seringa sau cu lingurita. Sau tine-o in brate pana se linisteste, stoarce putin lapte din san si umezeste-i buzitele. Daca urla, ridic-o iar la verticala si incearca din nou dupa ce se linisteste. Multa rabdare si insistenta. Sigur ii e foame si la un moment dat va ceda si va papa.
Astept vesti bune mamicuta ca sunt sigura ca asa sperietura ai tras.
Magnetism79 spune:
Tunde , la Mario parerea mea este ca trebuie ascultat f. bine la plamani de un doctor Bun , si cand zic bun ar fi bine sa fie un pneumolog bun. Tusea continua nu e buna mai ales la copii, poate fi o brosita care s-a cronicizat, si doamne fere dar duce la bronhopneumonie sau alte commplicatii.um sta cu temperatura? Face febra? intreb pt ca o temp de 37.2 pana la 37.5 poate fi o.k , zici ca e in regula ca bu are nik insa indica o bronsita sau bronhopneumonie ce s-a cronicizat.
sanatate
Mami de Bogdanici Pogonici
florintunde spune:
facea urat atunci dimineata..avea muulta secretie in gura si in nas..am crezut ca e laringita..si doctorita s-a speriat.Ne-a spus ca sunt simptome de pneumonie. Si cum au interpretat filmul..habar n-am..
Ne-a internat si a zis ca ne da preventiv pana luni dimi antibioticsa nu se agraveze..pana vine medicul primar radiolog,sa dea verdictul. Ne tine sub observatie..nici nu ne-a bagat in seama nimeni..Eu ii dadeam supozitoare..ii luam temperatura..Si ala cand a venit azi dimineata a zis ca nu se vede nimic la plamani.....Simptomele cu care am fost internati in ziua aceea au disparut spre seara
Oricum imi bag picioarele in vaccinurile astea...mi-e groza de ele!.
Am zis la handicapata de asistenta..cand am dus-o la vaccin';[b] e fornaita...nu cumva sa fie racita!{/b]..Au zis e ok..n-are rosu in gat..nici nu stiu ce sa cred...niste incompetenti,handicapati!..i-asi spanzura pe rand!
Acum de ce nu mananca..habar n-am..
Asa din senin i-a pierit pofta
Atata am plans deja..de nu mai pot!nu foloseau branula..cicca nu-s bune..ii dadea in poponet..asa urla!
De atunci se trezeste plangand de fiecare data..Ceea ce nu facea inainte.
Multumesc de raspunsuri oricum
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
danina spune:
Tunde te cred ca nu mai stii de tine cu problemele astea. Eu as impusca vreo cativa medici din tara asta si nu cred ca m-ar condamna nimeni.
De mancat nu mananca din cauza antibioticului stiu ca asa am patit si noi cu Diana cand era ai mica. E o problema cu deshidratarea, poate un ceai din asta Baby Drink?? Un pic cu seringa ceva....
Eu ii dau Rebeccai de la 2 sapt. ceai si acum imi papa fix pe ceas la tzatzi la 2 ore iar noaptea face pauza de la 22:00 pana pe la 5:30 cu mici exceptii cand isi mai schimba programul.
Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)
Poze DIANA SI REBECCA - POZE
Mimo spune:
Tunde, da-i si niste probiotice sa-i refaca flora intestinala.
Azi am fost si noi la dr. ca de joi face kk f. des, de multe ori si mai lichid. Si nici in greutate n-a mai luat din cauza asta. Am lasat probe pentru coprocultura si testare infectie cu rotavisrus (sper sa nu aiba nimic!). Mie tot asa, mi-e frica sa nu se deshidrateze. Mi-a dat sa-i dau Hidrasec si probiotice.
Eu ceai i-am dat doar Baby Calm sau de musetel. Doctorul nostru a zis sa nu-i dam ceai (oricum nu dulce) pentru ca nu-i aduce niciun aport caloric, asa ca i-am dat doar cand erau colicii mai vanjosi. Acum i-as da ceai doar daca as vedea ca-i deshidatat.
Luca Alexandru, mica mea comoara
adryiii spune:
Un pic sunt si eu ingrijorata. Elena doarme destul de mult si papa din ce in ce mai rar. De ex aseara a papat pe la 22.30. La 24 a adormit. S-a trezit dimineata la 9.00 Mi se pare f mult. A mai mancat azi la 1 si ceva si acum astept sa se trezeasca sa-i dau iar. Acum are 5300 g la 3 luni. Un pic mi se pare sub greutate, nu stiu dc am dreptate. Dar ar putea dormi asa bine daca i-ar fi foame?
Cand e treaza e vesela, gangureste, rade, da din maini si din picioare, vorbeste cu animalutele etc Caca face cam de 2 ori pe zi. Daca mananca prea des nu e bine, daca mananca rar nu e bine. Ce gandeste bebelusul? Nimic nu-i convine la mami asta.
fragrant8 spune:
buna dimineata si de la noi,
TUNDE - off ce experienta; sanatate multa copilasilor si tie un , mamica incercata;
LAURA-LUIZA - si noi am avut candida, iar in paralel cu tratamentul lui Sophic, eu imi aplicam pe sani, intre alaptari, o crema pe baza de clotrimazol; aici ii zice canesten; sa urmaresti si la fundulet, multi bebelusi cu candida in gurita fac mai apoi la fundulet.
ROXX - da, eu intrebasem, multam; pana la urma am cumparat fondant; i-am facut Sophiei la 3 luni primul tort de fondant; pun poze dupa ce le descarc;
bafta la biopsie;
ZIKI- bafta cu dieta; si buni tot pe asta o tine; pana acum ea a slabit 7 kg cu abateri la greu. si ma bate gandul sa ma apuc si eu de ea dupa alaptare;
DOLORESS - pacat ca n-ai dat un semn, daca tot ai fost in zona; si eu aceeasi problema cu hainele; la capitolul topuri nu-i asa rau, intru in multe dinainte de sarcina, dar la pantaloni e jale; numai 3 perechi imi vin;
eu ma ambitionez sa nu cumpar nimic nou pt botez; reciclez ceva de prin garderoba; ca nu vreau sa-mi cumpar haine pt dimensiunile astea; eu tot mai sper sa slabesc...
noi descarcam tot de pe isohunt.com.
ANKA - bubu va fi primul buburuz al odiseei care incepe cresa; primul care ia viata in piept adaptare usoara si lui, si tie
si noi raciti; pe mine m-a luat sambata seara cu frisoane, dureri de gat si de cap; de duminica sophic mofturoasa si cu nasucul infundat; ea e pe coryzalia si oscilo, eu oscilo, ceaiuri si vit c. am luat si niste supozitoare cu eucalipt, dar pe ele scrie ca-s pt 6 luni +; farmacistul a zis ca la nevoie punem 1/2 supozitor; mai astept, sa vad cum evolueaza, ca pare coryzalia sa-si faca efectul deocamdata;
ma duc sa mai citesc din urma si revin
ps - am scris mesajul asta cu o mana, cu sophic in brate; am vrut sa bag si-un link dar nu merge, prea complicat