Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

neata si de noi

stie cineva unde e sediul Euroclinic Muncii? Ca nu reusesc sa gasesc adresa pe net. Am facut o programare la dermatologie pediatrica pt ca iritatiile lui s-au transformat intr-un fel de rani (ca niste julituri asa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

neata si de noi

stie cineva unde e sediul Euroclinic Muncii? Ca nu reusesc sa gasesc adresa pe net. Am facut o programare la dermatologie pediatrica pt ca iritatiile lui s-au transformat intr-un fel de rani (ca niste julituri asa)

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

Bulevardul Decebal, nr. 25-29, sector 3
021 9268

aici www.salutbucuresti.ro/planoras/" target="_blank">HARTA
scrie acolo DECEBAL si alege bd. si iti arata unde e.
ca si reper de la unirii in fata catre pta alba iulia ,din rond mergi usor spre stanga.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

ziki, am citit si eu "perlele" Flaviei, ce scumpete

Mergi la inceput

shines

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

shines

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

sa treaca repede piciului frumos

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multe lunite RAZVAN, MAIA si TUDOR!!!! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!

ziki ne-a fost dooooorrrr!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Deea_sav si el meu de ceva vreme a mai bagat vreo 2 mese noaptea, numai ca noi tocmai ce am scapat de un puseu de crestere. Astep sa-si revina la vechile lui 2 treziri pe noapte.
Madalina pt indemnizatie a trebuit sa trec copilul in livret. In rets nu mi-a trebuit deloc livretul.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Oare cat de uituca pot fi?
LA MULTI ANI!!!!!
RAZVAN-PETRU, MAIA-REBECA, TUDOR-CRISTIAN

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza

Am teoretic un chef de treaba... Practic n-am chef sa ma ridic de pe scaun

Zumzu, si Darius al meu are pielea ceva mai aspra pe bulanase decat pe burtica (gen smirghel fin). Nu stiu de la ce e. Nu pare sa aiba vre-un efect asupra lui... Pe ceafa are uneori pete rosii. Eu m-am gandit ca sunt de la caldura sau ca acolo se inchid salopetele... Dispar repede. Pediatra la care am fost sa ne faca vaccinul l-a intors pe toate partile si nu a comentat nimic nici de pielea de pe picioare, nici de roseata de pe ceafa. Dar, cum eu nu vad ce are Darius al tau, mai bine ceri si parerea pediatrului.

Shines, ultima data (acum nu stiu cate secole) cand am facut oua umplute am bagat in ele carne tocata calita in tigaie cu ciuperci si amestecate cu galbenusurile de la oua. Eu visez la clatite umplute cu piept de pui si ciuperci...

fragrant8, al meu astepta supozitorul la iesire, inarmat cu un betisor de urechi, sa impiedice evadarea

madalina_m, Am "gasit" la primarie livretul pierdut. Cand a depus al meu actele pentru certificatul de mastere, a lasat si livretul. Acum ne-a eliberat certificatul si ne-a trecut copilul in livretul de familie. Cu copie dupa livret trebuie sa ma duc cand depun actele pentru alocatie. Nu stiu daca si la indemnizatie. Dar, asa cum ziceau fetele, poate sa difere de la o primarie la alta. Concluzia e ca se completeaza livretul acolo de unde ridici certificatul de nastere.

Si fac o paranteza, ca tot m-am plans eu ca pe mine m-au chemat pe 19 aprilie sa ridic certificatul de nastere, pentru copil nascut pe 5 februarie... Stiti ce scrie la data eliberarii? 23 martie.
Deci banuiesc ca o duduie de la primarie nu stia in ce luna e cand ne-a dat numarul de inregistrare. Si pentru asta am pierdut o luna degeaba.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata si de la noi !
M-am trezit cu niste dureri groaznice de burta, asa ca la menstruatie. vad ca m-au lasat de tot, ma speriasem , credeam ca vine uratul.
E a doua luna in care ii dau calciu la baiat. de data asta i-am luat siropel, ca la ala gluconic se stramba rau. problema e ca imediat dupa ce i l-am dat, a vomat si calciu, si vigantolul, tot. sa ii mai dau o data mai tarziu?
La multe lunite Maia Rebecca, Tudor Cristian si Razvan Petru

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput