Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna, fetele!!

O intrebare mare la mamele de fete:
fetita mea are de vreo cateva zile asa, ca un nisip alb, cam aspru, la fundulet si la "doamna"...Pe ea n-o deranjeaza...oare e vreo infectie ceva? Eu o mai dau cu ulei de masline...o fi de la el? sau de la pameprs...cam asta am schimbat in ultimul timp: bepanthenul cu uleiul si Pampers cu happy...

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Irinukaa, eu stiu un baietel bebelas care a luat 100 gr intr-o luna si e sanatos si vioi. A luat mult in inaltime, asta e, nu sunt toate lunile la fel. Pe urma si-a revenit si luna viitoare a crescut in greutate normal. Cred ca poti sa stai linistita, sa mai astepti una-doua saptamani sa vezi cum evolueaza.

Lorich, ce frumosi ati fost, e asa dulcica Ana , si tortul a fost foarte frumos!

Am fost si noi la pediatru pentru fontanela inchisa.
L-a controlat, l-a cantarit, l-a masurat in toate partile si a spus ca e ok. Mi-a dat un grafic pe care trebuie sa-l completez lunar, scriu acolo greutatea, lungimea si circumferinta craniana iar daca ramane in urma cu ceva vedem ce facem, deocamdata nu avem de ce sa ne ingrijoram si sa punem raul inainte.
Deci faptul ca se inchide fontanela devreme nu inseamna neaparat ca o sa-i faca operatie. Capul nu creste doar prin fontanele, creste prin suturile craniene iar daca acestea nu sunt osificate capul creste ok. O sa-i facem peste o luna o ecografie, sa vedem cum se prezinta suturile.

M-am mai linistit, deja e al doilea doctor care-mi spune ca nu am de ce sa ma ingrijorez.

A iesit si aici soarele vreo jumatate de ora, deja iar au aparut norii. Iesim si noi la plimbare pe la 4 si ne ia tati din drum sa mergem la bunica.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Irinukaa, din a patra luna copilasii cresc mai putin.

Cresterea ponderala medie, a unui sugar sanatos:

- In primele 4 luni va creste cu 750-800 de grame pe luna sau 175-200 de grame pe saptamana;

- intre 4 si 8 luni va creste cu 500-600 de grame pe luna sau 100-125 de grame pe saptamana;

- din luna a 8-a pana la 1 an creste cu 250-300 de grame pe luna sau 60-75 de grame pe saptamana.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

intrebare repede - pentru certificatul de nastere, cand se depun actele, se depune si livretul de familie?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MAYANE, da, depui si livretul

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Mercic. L-am cautat o ora prin casa si m-am umplut de un milion de nervi...
Ziceam si eu ca luam certificatul de nastere si depun si actele pentru alocatie. Asta e, o sa le depun cand oi mai putea...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hahaha..Mayane voiam sa te intreb daca-l pierdusi, ca exact asa am patit noi si tot Roxx "ni l-a gasit"

Doloress mie mi-a facut si molifta si treaba aia de 7 zile toate o data la botez, inainte de botez.

Multumesc fetelor, mi-ati facut inima cat...casa poporului!!!

Tunde!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Mercic. L-am cautat o ora prin casa si m-am umplut de un milion de nervi...
Ziceam si eu ca luam certificatul de nastere si depun si actele pentru alocatie. Asta e, o sa le depun cand oi mai putea...

Sa stii ca noi am depus fara livret, ca noi nu avem... n-am primit cand ne-am casatorit. Prin urmare poti sa depuui si fara livret, nu e obligatoriu, nici la alocatie, nici la indemnizatie.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Sar'mana, dar e prea tarziu acum. Isi luase al meu o zi de concediu sa ridice certificatul de nasteresi ziceam ca profit de el. Acum trebuie sa vad cum fac sa profit de tata.
Si pentru ca al meu nu m-a crezut ca livretul e la primarie, drept pedeapsa nu ma duc nici saptamana asta la controlul de 6 saptamani (din care au trecut 10 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Va multumesc frumos si voua Roxx, Dedicut, Vasilasanita!
Chiar aveam nevoie si de alte pareri care sa-mi intareasca ceea ce gandeam si eu.
Asa zic si eu de cereale... ca nu mi se pare normal sa trebuiasca suplimentat cu ele doar pentru a lua in greutate. Dar ma gandeam ca nu sunt eu documentata... Bine ca nu m-a pus sa-i dau LP cand eu stiu ca am destul LM - doar pentru a-l ingrasa... Nu ma mira nici asta. El oricum e pe plus cu greutatea fata de varsta care o are, deci problema probabil ca nu e asa mare.

Ma streseaza ca o sa plecam maine la Breaza si nu o sa-mi pot da seama daca e intr-adevar o problema - daca sa o pun sau nu pe seama plecarii in cazul in care nu mai creste in greutate ca data trecuta cand am fost.

Roxx chiar ma gandeam putin mai devreme la tine - cum s-a comportat Caralina azi-noapte, azi? Cum v-ati descurcat? Cum te simti tu?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput