Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

neata!!!

Roxx bine ca ai scapat!! Tinem pumnii stransi-stransi sa nu fie nimic .

Mai, Ana sta in bouncer si se ridica in fund, aproape reuseste! Sta asa cu spatele ridicat, nu chiar in fund, dar sta ridicata asa, tzutzuroi.

La multe lunite ANDREI, AMALIA si LUCAS!!!

si POZE BOTEZ ANA ISABELA

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Ce frumosii ati fost.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Lorich, sunteti o familie foarte frumoasa. Robert e tare scump cum o tine de manuta protectiv pe fetita nasilor (presupun). Cu siguranta o sa fie un frate mai mare foarte bun pentru Ana. Ana e superbisima

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Lorich, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Lori, super fifi, super botez.
Mi se pare ca Ana se face cretulina, sau doar mi se pare?
Ce mamica tanara si frumi esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Saru'mana mult Simo si Laura!

Am sunat si pediatrul si i-am zis... la inceput a zis ca sa asteptam pana la sfarsitul lunii (asa cum zici si tu Simo), dar apoi a zis ca sa-i bag o masa de cereale seara. Dar din ce am vazut pe ele scrie ca se recomanda dupa ce s-a inceput diversificarea, ceea cea P nu a facut-o. Ce sa fac? Cineva zicea ca e ca si cum as incepe cu paine... asa e?

Nu cred ca sa fie de la lipsa de laptic ca nu pare a-i fi foame dupa. Dar o sa verific. Mananca 10-15 minute, iar apoi singur intoarce capul ca nu mai vrea. O sa incerc sa ma si mulg dupa sa vad daca mai iese ceva. Si poate chiar si proba cantarului sa vad cam cat papa pe zi.
Si mananca o data la 3 ore, 3 ore jumatate. Noaptea face pauza de 6 ore (o singura trezire) si apoi papa 5 minute si doarme bomba pana dimineata.

Lori... ce sa mai zic --- mumosi, mumosi, mumosi!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata fetelor.Avem o mamica noua la capitolul trecut care intreba ceva.
Ramona,ii dai ceva pt dureri de burtica?Scrie repede 10 mesaje cu ce vrei tu pentru a te putea vedea in timp real.
Lori,felicitari.Mai e loc pe contul nostru de Picassa?Mi-au venit si mie pozele de la fotograf si as vrea sa pun cateva,tare sunt incantata de cum a lucrat tipul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, fetele. Am scapat de febra si de dureri de cap, a venit acum doua zile socrul pe la noi mucios tot (cica nuuuu se ia, ca i-a fost frig, nu-i viroza) si, da, acum sunt mucioasa, ma dor sinusii etc., etc. Cred ca ajung la nebuni!

LORICH, te stiu d eundeva, nu-mi dau seama de unde! Frumosi toti si botez si tot!

IRINUKA, ILINCA A LUAT 50 DR GRAMRE SAPTAMINA ASTA... Nu inseamna sa nu te panichezi, ci macar sa stii ca mai sunt si altii asijderea... Eu zic ca are ritmuri, vedem pe-o luna intreaga ce ne da, ca de fapt, ei trebuie cintariti lunar, nu saptaminal...

Revin,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Gabiv te inteleg f bine cum e cu raceala. Eu am avut un sistem imunitar f bun(raceam maxim o dat ape an si atunci iarna), dar de cand alaptez am racit deja de 3 ori.Si ma oftic de mor, ca de fiecare data i-am dat si la asta mic.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Gabi sa treaca odata toate simptomele astea de raceala, ca ai tras-o si tu...
Multu' de incurajari - nu ma bucur ca mai aud si de alte cazuri... Sa speram ca vor recupera pana la finalul lunii.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

IRINUKA, eu zic asa: Patrick e foarte bine, nu te stresa. Copilul iti arata daca e ok, daca e satul, e vesel, deci lapticul tau este tot ce ii trebuie.Atata timp cat ia in greutate si nu stagneaza sau scade,e foarte bine. Mai ales ca incepand cu luna a patra, va incepe sa ia mai putin decat inainte. Lasa graficele, copiii nu sunt toti facuti dupa acelasi calapod. Nu pot creste la fel in fiecare saptamana. Nu mi-a placut deloc treaba cu cerealele, doar pt ca nu a luat acum in greutate mai mult sa ii dai deja cereale? Tu faci cum simti ca e bine pt copilul tau, tu il cunosti cel mai bine, nu pediatrul.
Uite, Catalina a luat in luna a treia 620 g (si 5 cm in lungime) - evident, pediatrul a sarit pe noi ca trebuie sa ii dam completare. Nici nu ma gandesc. Pai de ce sa ii dau copilului LP daca eu am lapte destul, ea se satura, e fericita, doarme mult noaptea, e vioaie etc. Cica sa-i dau completare inainte, ca dup-aia nu mai vrea. Ar fi culmea. Isi revine. Noi suntem ca pe vremea foametei (vorba lui DOLORESS), copilul tre sa fie gras. Nu, frate, nu tre sa fie gras, tre sa fie sanatos. Si daca mama are lapte destul, e culmea sa ii suplimentezi "meniul" cu altceva, gen LP sau cereale. Iar faza cu laptele de mama care nu e bun ma scoate din sarite, nu exista LM slab calitativ, laptele se adapteaza nevoilor copilului.
Eu sunt putin cam fanatica pe tema alaptare, dar ti-am zis, linisteste-te deocamdata si vei sti sa faci ce e cel mai bine pt puiul tau.
Mesajul se adreseaza Irinei, sper sa nu se simta nimeni lezat, ca sa-mi para rau ca nu l-am trimis pe PM...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput