Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Am gasit pe un alt forum raspunsul producatorilor de Vigantol referitor la perioada de utilizare:

Dear Mrs Ana,
You can use the Vigantol Oil per one drop per day until the bottle is empty
without losing any quality. The product is due to the median chained
triglycerides extremely stable. Best regards Dieter Bonke
Dr. Dieter Bonke
COMM U CMC&O/Local Specialties
Phone: +49(0)6151 72 7238
Fax: +49(0)6151 72 3137
Email: Dieter.Bonke@merck.de

Merck KGaA
Frankfurter Str. 250
D 64293 Darmstadt
Home: www.merck.de

Oricum eu o sa-l folosesc tot o luna, asta daca o sa ne mai dea medicul voie sa-l folosim, sa vedem...

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

La multe lunite Andrei, Amalia, Lucas Eduard

multumim de mic dejun si coffe Irinuka,si un la mamica ingrijorata, nush ce sa zic, suna pediatrul si intreaba, dar daca zici ca e vioi, papa, cred ca e ok

Tunde incet incet trebuie sa si revina , sa i dai asa in somn ai incercat?

Zumzu, cum se mai simte Darius?

Dolores te admir

aici e innorat, nu cred ca iesim azi

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

Buna

TUNDE
ce groaznic a fost prin ce ai trecut tu. Imi pare rau. Cat despre Mario iti spun ca si eu am trecut asa printr-o tuse a baiatului meu cel mare 4 ani a tusit si nu glumesc deloc tot asa era cu expectoratie si tusea nopti intregi fara intrerupere pana vomita a fost cosmarul vietii mele. Am ajuns la Bucuresti de l-am operat de polipi si dupa aceea tot tusea nu stiam incotro s-o apuc ca se chinuia groaznic mititelul Am fost si la alergolog si mi-a zis vezi doamne ca este alergic dar ma intrebam de ce pe perioada verii se ameliora chiar se oprea tusea pt 2 luni. tOTUL a inceput cand l-am dus la gradi deci pana la 4 ani nu a tusit deloc pai cum are alergie numai in anumite perioade? Si nu tuseste mai ales vara cand sunt atati factori alergeni?Ori e alergic ori nu mai e. Asa ca n-am fost de acord sa-i fac tratament pt alergie ca ar fi insemnat sa-l injectej lunar pana la 18 ani.Nu am contenit sa schimb doctorii si pana la urma am dat peste una pe care mi-a recomandat-o cineva si i-a dat de cap. I-am facut analize la sange si avea ceva carente de minerale, Calciu ,Mg,Fe.Dr mi-a zis ca bine ca l-am operat de polipi pt ca am rezolvat problema 20% iar restul rezolvam cu medicamente.Ca tratament mi-a dat o schema de minerale asa foarte personalizata si EURESPAL SI CLARITINE.Pe langa astea mi-a dat ceva de imunitate care merge bine pe ORL dar nu mai stiu cum se numeste.In fine eu ti-am relatat asta ca pe o experienta dar tu sa nu incerci singura sa-l tratezi ci tb sa cauti medicul (asta e problema la noi).Nu-ti mai spun ca mi-am radiat copilul ca m-au pus sa-i fac si radiografie la plamani si zeci de alte tratamente pana la asta ultimul care a fost super de atunci copilul n-a mai tusit si chiar daca racea putin si tusea asa putin imediat ii dadeam Eurtespal cu Claritin si-n cateva zile trecea.Sper ca din ce ti-am scris ti-am dat cateva idei du-l sa-l vada si un ORL-ist apoi cauta un pediatru bun.Aici in Cta ti-as recomnda dr mea dar numai daca vii la mare cred ca poti ajunge la ea.
Cat despre printesa ce sa-ti zic fii tare si n-o scapa din ochi.
Sanatate va doresc si mai vorbim
pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si de la noi

ieri am stat numai afara in curte la mamaie
azi in schimb nu se stie, ca sta sa ploua
n am apucat sa va citesc prea mult
urez si eu multe lunite sarbatoritilor de azi si sanatate bolnaviorilor

pupi fetelor fug sa posta sa pun niste colacei la fete, apoi o sa aranjej comanda de hainute si o trimit lui nenea Aramis

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata
.
Irina,eu zic sa astepti sa treaca luna..sa faci bilantul pe o luna intreaga si vezi raportul greutate-lungime. nu te ingrijora mai ales ca Patrick e ok . dupa ce trece luna iei o decizie impreuna cu pediatrul. o sa fie bine

fetele..imi dati si mie o reteta de oua umplute? s-a schimbat putin meniul de paste ca are soata pofte.

noi plecam la cumparaturi.
sper sa nu fie aglomerat.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza mamici scumpe.
AM primit azi dimineata colacelul de la Mirela diseara ii facem inaugurarea.Abia astept sa avad daca ii place sau nu.
Irinukaa daca ai schimbat aerul s-ar putea sa fie si de la asta. Hai ca te mai intreb ceva, dupa ce papa nu incepe sa planga ca ar mai vrea sau dupa vreo juma de ora nu cere iar? Asa face al meu cand cel putin. Eu ii mai dau seara supliment, ca sa doarma mai bine, plus ca lactatia la mine pe seara e varza. Asa m-am speriat eu cand avea Stef 2 luni ca nu luase intr-o sapt decat 100g din ceele peste 200 cat lua deobicei, iar de atunci sunt zen. Atata timp cat imi ia in greutate si creste nu ma mai stresez.
Ce o fi cu atata optimism pe mine.
Roxx bine ca ai rezolvat cu alunita. Sa dea Domnul sa primesti rezultate f bune.
Tunde multa sanatatea lui Mario si micutei Sonia.

Speram sa iasa soarele si azi, daca de maine sigur iese. Vrem afara.
Pupicei la toata lumea si....
MULTI ANI TRAIASCA, MULI ANI TRAIASCA< LA MULTI ANI. CINE SA TRAIASCA? CINE SA TRAIASCA?
ANDREI, AMALIA, LUCAS-EDUARD!!!

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

bebect, ti am scris, nush daca ai vazut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

maimutzica, am vazut ca se duce Mirela2 sa dea comanda la Aramis asa ca nu le mai comanda pe ale mele , vezi ca ti-am trimis pe PM o lista caci o sa le am la dublu, ramane pe data viitoare,sper ca nu te-am incurcat.
Mirela2 daca le comanzi tu da-mi comanda de la tine. Merci mult
Tunde cum sunteti? Sper ca mai bine.
Vad ca tu esti din Gheorghieni.Cand eram prin clasa a 9 sia a 10-a am fost la voi in piata , eram cu niste rude ale mele, vindeam fructe si legume pe care le aduceam de la Focsani, imi placea cand se strangeau multi bani la sf zilei, stateam cate 2-3 zile in piata si apoi plecam. baietii erau simpatici caci vb ardeleneste. Mi-a placut acolo, cred ca am cam petrecut 2 veri pe la voi pe la Gheorghieni( 2-3 zile la o saptamana), restu;l sapt culegeam legumele si fructele pt vanzare. La sf verii ma trimiteam singura in vacanta, faceam suficienti bani sa plec si afara.Prima mea vacanta a fost din acesti bani, am plecat atunci intr-un circuit in Italia.

Va pup fetelor si spor la treburi inainte de Paste

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

luciact am vazut mesajul.
merci de raspuns.Poate ne vedem prin parc.acum sunt pregatirile de Paste si nu prea ies eu cu bebe.fac curatenie si urmeaza piata si mancarea.
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata!!!

Roxx bine ca ai scapat!! Tinem pumnii stransi-stransi sa nu fie nimic .

Mai, Ana sta in bouncer si se ridica in fund, aproape reuseste! Sta asa cu spatele ridicat, nu chiar in fund, dar sta ridicata asa, tzutzuroi.

La multe lunite ANDREI, AMALIA si LUCAS!!!

si POZE BOTEZ ANA ISABELA

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput