Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumphule, nu-ti face probleme cu alaptatul, mai bine ai grija sa iaba sophie o mamica odihnita si linistita , conteaza f mult pt ea asta... si mai bine sa fie copilul satul, nu?
barbata-miu a urlat de foame vreo trei saptamani cat incerca soacra-mea sa-i dea lapte de la ea... dupa lapte praf cat vroia el...( nu cat scria pe cutie...)a fost cel mai cuminte copil...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

http://medlive.hotnews.ro/de-ce-infofolim-copiii-supraincalzire.html

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza 3x:Mariuca(17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu(31.03.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

bun link-ul...poate asa inceteaza mamele sa isi mai infofoleasca copii...la mine se uita lumea ca la nebuni ieri ca nu avea fetita caciula in cap...mie termometrul imi spunea ca sunt 22 de grae asa ca..nu am vazut de ce sa chinui copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

antguess ce lp ii dai? eu lui luca ii dau nan1 si pe cutie pe spate e graficul ala unde spune ca la 3/4 saptamani tb sa manance 5 mese pe zi de 120 ml, deci e ok. eu am inceput sa ii dau 120 la 3 saptamani fara o zi pentru ca am vazut ca nu se satura, acum e tare linistit, mai avem un pic si de vineri, cand implineste o luna, mergem pe 150, ca il vad ca deja da semne ca e pregatit sa manance mai mult dar il mai tin asa un pic...

Mami fericita de Luca Andrei

tot nan1 asa ca eu cred ca e ok....deja mergeti pe 150? vai vai ce baietel mare:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti mamicilor si burticutelor?

Sa vedeti ce mama paranoia sunt ca mi-a dormit copilul de la 12 pana la 7 dimineata si atunci tot dormea si m-am speriat cum de doarme el atat de mult, fara nicio trezire si ce credeti>/? evident ca l-am trezit sa ii dau sa pape, ca imi era teama ca imi moare copilul de foame. Sunt tare fericita ca a dormit atat, sper si in noaptea asta sa faca la fel. Acum doarme de aceea pot sa va scriu.

Dorinuta am vazut poze cu Edutu, e un dulce si seamana leit cu mami. Asa zic si eu de baiatul meu, ca seamana cu mine si ceilalti imi spun si sunt asa de mandra ca nu ma mai incap in piele.

Strumphy eu zic sa nu disperi, vb aceea si laptele praf e bun, insa cere-le surorilor sa iti trimita ceai de chimen si anason , sa iti faca repede un pachet si sa il trimita si sa te mulgi, dar cu o pompa , nu cu mana ca asa te ranesti, parerea mea, sper sa nu te supere. Si ii vei da sa pape, atat cat ai tu lapte, chiar daca la biberon si apoi completare. Nu fi trista mamico, fii tare , ca fetita ta are nevoie de o mamica voioasa, nu stresata si plansa.

Ally ce faci mamico? Ce face bebe Edi? Pupici si salutari de la noi.

Nilufera dar scrie-ne, ca si noi am fost ca tine cu burtica si iti intelegem temerile si nerabdarea.

Sunt fericita ca a facut bebe al meu caca singurel azi uraaaaaaaaaaaaaaaa, uraaaaaaaaaaaa, uraaaaaaaaaa. Si eu ii dau Debridat si Colief si nu mai are probleme.

Miki ce faci mamico? Ai mai recuperat somnul pierdut? Vlad ce face? Ai fost cu el la dr, asa spuneai ca ti-a fost recomandat ca e foarte agitat?

tuturor Yasmi, Maduta, Madutza bra, Roxy, ANtguess, Delia careia ii urez multa sanatate, imi pare tare rau ca te-a luat raceala, Pisuc,Scrish, Ioana pe care o asteptam cu vesti grozave de la dr

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Andreea, bb_yasmy, pisuc, anteguess, strumphy, ioana, madutza, delia va ofer cate o foricica pentru ca sunteti active de dimineata

Ce faci mamico? Azi-noapte pana am adormit chiar ma gandeam la tine, ca nu ti-am lasat niciun mesaj

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Andreea eu ma pregatesc de botez, azi -maine comand invitatiile, am vb la biserica, nasii sunt stabiliti, restaurantul e stabilit, mai tb comanda de tort si sa ne luam hainute..eu vreau cam cu o sapt inainte sa-mi iau rochie..deh sper sa mai slabesc... Voi cum stati cu pregatirile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pupici fetele!

multumesc pentru urari la adresa sotului
Urez si eu La multi ani, Cami!!!

Ieri am fost la manastire la Ghighiu (langa Ploiesti) asa cum mergem de multi ani de Florii si Cristinel iar nu a vrut sa ia impartasanie , a incercat si sotul , si eu, si mama..degeaba. Vedea cum luau ceilati copilasi dar el ..nimic ..ne-a trimis preotul la duhovnicul nostru ..poate reuseste el...
Apoi am gratarit prin curte cu prietenii pana noaptea tarziu.
Parca sunt ceva mai bine cu ochii..adik in diminieata asta vad bine dar am o grama de strans pe aici si spalat ...dupa atatia prieteni, 5 copilasi , 2 randuri de gratare
Sapt asta nu am mai tinut regimul ca la carte dar am reusit sa slabesc 800 gr, total in 3 sapt 5,9 kg, in total de la nastere am dat jos aproape 10 kg si mai am vre-o 8-9 de dat jos si gata Ieri am calcat stramb cu Pepsi si Tarta cu fructe si ciocolata
Tb sa merg joi la nutritionist sa schimb regimul dar nu am ajuns, voi merge miercuri..

matusa tot in spital..tb sa ia tratament pt tensiune si apoi operatie..si ne-a spus dr clar ca abia dupa 1 mai, ca acum urmeaza conceiu de Paste si de 1 mai

In rest toate bune..

Felicitari Xeo !!!

A mai ramas doar ioanna de nascut?

yasmi, multi ca te gandesti la mine!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Pup si eu fetele si burticile ramase :) mai pove si voi ca nu am uitat asa repede cum e cu burtica :)

Ioana din cate am inteles dopul nu contine mereu urme de sange, deci cine stie?!

Noi am fost de dimineata la plimbare la spital (mi-au scos atele, maine am liber la dus ) si la primarie sa declaram copilul - deci ptr cei necasatoriti e obligatorie si prezenta mamei

Acum am pus la spalat ca e o zi superba si am inceput sa adun prin casa ca eun haos complet :))

Ah si azi am facut prima manichiura la bebe! eu am ales sa ii rod unghiile in timp ce alaptam.

Apropo, de alaptare - voi cum faceti programul: cand se trezeste bebe sau il treziti voi?

Noua in spital ne aduceau bebeii doar cand se trezeau, la fel am procedat si acasa dar am vazut ca asa e nervoasa si ia greu sanul. De ieri dupa-amiaza am inceput cu program si o trezesc eu la 3-3.30 ore si merge treaba de minune. Azi noapte a dormit dusa, am alaptat in 30 de minute (nu 2 ore!). Plus daca pana acum la schimbat de pampers urla, azi noapte la cele 3 alaptari (12 - 3.30 si 7) nu a scos un sunet!

PS Aseara i-am dat masa de la 9 cu biberonul (lapte proaspat muls) si a baut 170 ml

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

ssalutare fetele dragi!
am mai citit de prin urma ce am apucat sa vad ce mai faceti,ma bucur ca sunteti bine si voi is bebeii...nu mai prea intru ca sunt cu problemele mele is ma intristz destul cand vad cum traiti fiecare moment din viata puiului cu bucurie ,iar eu nu mi pot ridica fruntea de necaz...eu am hotarat sa divortez si azi am intalnire cu avocatul sa vb despre tot...mi e greu tare si inerc sa ma mentin la linia de plutire pentru sebastian si incerc cat de mult sa nu l neglijez si sa i ofer dragostea de care are nevoie,desi ma simt foarte vinovata ca nu pot sa rad cu el si sa mma apropii de el cum ar trebui
in legatura cu laptele de abia reusesc sa l mentin,cu ceaiuri,pastile si o gramada de lapte baut,dar tot trebuie sa i dau completare de lp

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ama eu: am alaptat cand s-a trezit fata. Am stabilit eu doar ora de baita la 8:30-9:00 si m-am tinut de ea, chiar daca am trezit-o din somn. De aprox 1 sapt ii dau si ceai baby drink inainte de ultima masa..si imi doarme aprox 8-9 ore legate pe noapte.

si nilufera mai e de nascut

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

antguess da, in cateva zile trecem la 150! dar sunt hotarata sa ii scot o masa, al meu mananca 6 mese pe zi si pe cutie scrie ca trebuie sa fie 5...daca tot ii maresc portia, sa ramana si la numarul de mese indicate. oricum o sa ma consult cu pediatrul inainte ca sa vad daca e ok, ca nu vreau nici sa il obisnuiesc prea haplea si pe urma sa ajunga un grasan.

andreea 7 ore?? wow, e motiv zdravan de sarbatoare

lauriciu mult curaj si putere iti doresc, imi dau seama ce moment greu este...el ce zice referitor la tot?

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Mergi la inceput