Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

el nu zice nimic si nici nu face nimic,s a indragostit ce cealalta femei cred eu sau si an pierdut mintile cu totul,oricum am hotarat sa dvortez deoarece mi am dat seama ca am trait cu altcineva,e un om fals si mincinos care nu poate raspunde pentru faptele sale si eu nu l vreau in viata mea asa...consider ca nu meritam sa trec prin ce am trecut,daca era om putea sa faca lucrurile intr un alt mod,chiar daca e gresit ca si a cautat pe altcineva exact in perioada asta,dar am inteles din tot ce a facut si cum s a comportat cu mine ca a vrut sa mi faca rau cu tot dinadinsul...acum ma rog la bunul dumnezeu sa ma ajute sa trec peste asta si sa mi revin ca e foarte greu,foarte...mai ales cand stiu ca lui nu i paa is nici nu sufera deloc,isi traieste fain frumos iubirea cu cealalta

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

lauriciu in cazul asta ai luat cea mai buna hotarare. imi pare tare tare rau ca trebuie sa treci prin asta dar mai bine acum decat peste "n" ani, esti tanara, o sa iti refaci viata, n-am nici o indoiala. nu pot decat sa imi imaginez ce simti dar nu uita ca langa tine e sebastian, si pentru el trebuie sa iti gasesti puterea de a merge mai departe! te si iti doresc sa se aseze toate cat mai repede si cat mai bine!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mada de la ce varsta a inceput catalina sa doarma asa mult legat? ca asta e si obiectivul meu si cum ai reusit? zi-ne si noua rutina completa, sunt convinsa ca nu sunt singura interesata

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

lauriciu - esti o curajoasa, bravo!! deja cred ca ai facut un mare pas, deja te simt altfel din cea ce scrii, nu mai are nici o legatura cu lauriciu de acum cateva zile cand ne-ai zis prima oara ce se intampla.
acest barbat nu te merita, nu a meritat iubirea ta. el ar fi trebuit sa fie trup si suflet alaturi de tine macar din respect pentru minunea pe care o aveai in burtica daca nu pt alte motive....s-a indragostit!!! ce usor e ..nu are ce sa mai faca.....un om nu se indragosteste pur si simplu, el s-a aruncat cu capul inainte si te-a inselat pana sa se indragosteasca..si-a permis sa se indragosteasca de alta femeie pt ca nu cred ca a fost dragoste la prima vedere

mergi mai departe pentru tine si pt bebe, sunt convinsa ca viata voastra va fi frumoasa pt ca tu ai o gramada de motive sa mergi inainte, sa fi fericita, sa iti faci copilul fericit si la un moment dat sa gasesti o noua iubire....un om care sa te merite cu adevarat si mai ales sa te respecte.....eu cred ca si atunci cand trece dragostea intr-un cuplu..ar trebui sa ramana respectul, sa nu vrei sa il faci pe celalalt sa sufere macar de dragul trecutului, de dragul perioadei in care ai iubit intens si ai fost iubit....

capul sus si sa ne mai scrii, sa ne zici cum esti si stii ca suntem aici cu un sfat, o vorba buna, o gluma :) noi te sustinem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna,
Am reusit sa intru si eu. Dimineata e perioada cea mai aglomerata. Bebe se trezeste in general pe la 9.30-10 (dupa ultima masa de la 7 ), papa, il schimb, il spal, mai stam de vorba, iara papa etc. Greu adoarme iara. Acum lam lasat singur n patut si mi-am vazut de treaba. A marait vreo jumate de ora usor, dar acum vad ca a atipit. Astept sa se trezeasca si sa iesim la plimbare

Voiam sa va intreb cate ceva:
- bebele vostru a facut criza genitala? adica daca are sanii umflati si tari si ce ati facut. dr meu a zis ca pot sa-i un iod sau sa nu-i fac nimic. am pus si iod uneori dar vad ca nu mai trece

- fetele care dati cu glicerina cu nistatina la bebe in gurita cum faceti? am azt ca puneti pe sani, dar, la cat e de amara chestia aia, cred ca n-o sa mai pape in veci de la san. In plus, bebeii au dar ceva alb pe limbuta sau au si pe obrajori, pecerl gurii? Ca am inteles ca daca e doar pe limbuta e de la lapte si nu se face nimic. pana acum l-au vazut 2 dr de 4 ori si nici unul nu mi-a zis ca ar avea ceva in gurita si sa-l tratez. si el are limbuta alba de la nastere

- si, nu in ultmul and, cum ii imbracati acum pe bebei, la 15-17 grade? n-as vrea sa-l infofolesc, dar nici sa nu rsc o raceala. eu ieri eram in pulover subtirel si fusta, am vazut oameni si in tricou, iar el avea asa: bod subtirel cu maneca lunga, sosetele, pantalonasi cu picior, botosei, bluzita flausata si un costumas cu totul, flausat, mai grosut si caciulita grosuta. L-am imbracat asa pt ca era prima zi mai calda si n-am stiut. afara l-am deschieat la costumas. astazi cum il imbrac? ela fel de cald...

Multumesc pt raspunsuri!

Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Acum am citit din urma... Lauriciu, imi pare nespus de rau, dar ma bucur ca ai avut crajul sa tai raul din radacina. Lipsa lui de reactie arata clar ce fel de om este, daca poate parasi un bebe scump si nevinovat de doua saptamani si pe femeia care i l-a daruit din dragoste. Nu va merita si clar, dupa o perioada de refacere, va va fi muuult mai bine. Capul sus si cu mandrie inainte!

Ama, nu e prea mult 170 ml la o saptamana? Sa nu i se mareasca stomaceul fortat... Zic si eu din ce-am mai citit. Dar fiecare copil e unic. E posibil sa fie ok asa.

Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stefana chestia cu criza genitala o avem si noi si la sani si la putulica unde ne curge ceva albicios
a facut si antonia
nu am dat importanta
a trecut de la sine

la chestiunea cu imbracatul
eu sunt mai precauta
pt ca acum
vremea e foarte inselatoare
de aceeas si sunt f multe viroze in acest anotimp
plus ca bebelusii nostrii sunt inca mici si fara imunitate

Mergi la inceput

fetele mercic mult de urarile de ieri
,ma simt magulita ca v-ati amintit de mine
pana acum cativa ani
abia daca imi zicea cineva LA MULTI ANI
Qmulti nestiind ca exista flori minunate si scumpe
precum CAMELIILE
sincer imi doresc sio eu macar una
dar nu am apucat sa achizitionez inca

Mergi la inceput

scrish legat de somnul legat al bebelusilor
acu fiind la al doilea bebe
pot zice asa
fiecare copil e diferit
antonia mi-a dormit legate 4 ore
abia dupa 4 luni
dupa ce au trecut definitiv colicii
ea facea f urat la colici
dar apoi nu am avut treaba
a dormit f bine ziua mai ales

petra
de cand s=-a nascut
baga cate 2-3 reprize de somn
de 4-5 ore legate
cu cativa colici intre
dar fara sa se trezeasca
si noaptea doarme legat
ceea ce la antonia nici aacxum la 2 ani
nu se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata fetele

bb_yasmi dar n-ai cum sa primesti indemnizatia asa repede. primesti mai intai decizia apoi primesti retroactiv indemnizatia peste 2-3 luni. eu asa am tot auzit ca s-a primit. pe nimeni n-am auzit s-o primeasca asa repede.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

asa a fost si la mine prima data. am primit banii dupa 2-3 luni. acum am vb direct cu cei de acolo. in 10 mai vin banii prin mandat postal. decizie nu am primit nici prima data asa ca poate o astepti degeaba

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput