Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dorinuta ce iti seamana edutu mie mi se pare fff mult 400gr/sapt.

noi azi am facut prima plimbarica fara caciulita!!!!!!!! doar gluga de la roling,.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

mada ma bucur sa aud ca esti bine!

andreea,

lauriciu, poti oricand sa iti descarci sufletul aici. suntem alaturi de tine. nu o sa iti fie usor,dar timpul le aranjeaza pe toate.

Mergi la inceput

ati plecat la nani???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

intru scurt, ca sunt la mama si nu prea merge netul
au ajuns colaceii, azi i a ridicat al meu sot
va las o adresa de mail (mirelaaronovici@yahoo.com) si mi scrieti adresele unde sa i trimit si cati doriti fiecare.
pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi e sunt pe aici
mamam o adoarme pe antonia
petra a adormit deja
sunt si eu prima zi putin mai relaxata
cred ca am inceput sa ne intram in mana
dar sa vad cum voi face sapt viitoare
cand va pleca mama
cred ca voi plange o saptamana
offffffffffff

Mergi la inceput

ee cami, o sa fie bine. mai grele sunt primele sapt. apoi veti avea un program organizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumph, ti- am dat PM. vezi ca am pus poze cu M pe picasa

Yasmi, azi M face 2 lunite si a luat 740 gr luna asta, adica are 5.210 . Ca tu intrebai cum sunt bb de varsta cu Lucas.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

lauriciu, acum cred ca e cumplit dar sunt sigura ca peste 1 an o sa-ti privesti baietelul cu mandrie si cu multa iubire si toata inima ta va fi plina de dragoste..ai o minune langa tine care iti va alina durerea si iti va da putere sa mergi mai departe..acum e normal sa simti ceea ce simti dar mai tarziu, poate chiar in viitorul apropiat situatia se va schimba si inca un pt curaj

Mergi la inceput

mandreac, ma bucur ca sunteti bine si ca ai timp de cateva vrobe aici cu noi
eu la baita nu cred ca i-am facut vreodata baie astfel incat bebe sa fie complet acoperit de apa..nu cred ca ii e frig, ca altfel ar riposta...si ea e asa calma si linistita la baita..
cu vlad n-am ajuns la doctor atunci ca sotul avea nu stiu ce conferinta si n-a putut sa vina si eu cu amnadoi copii dupa mine si cu taxiul n-aveam cum sa merg..asta e, a scapat atunci dar l-am reprogramat pe vinerea asta..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Buna,
Am reusit sa intru si eu. Dimineata e perioada cea mai aglomerata. Bebe se trezeste in general pe la 9.30-10 (dupa ultima masa de la 7 ), papa, il schimb, il spal, mai stam de vorba, iara papa etc. Greu adoarme iara. Acum lam lasat singur n patut si mi-am vazut de treaba. A marait vreo jumate de ora usor, dar acum vad ca a atipit. Astept sa se trezeasca si sa iesim la plimbare

Voiam sa va intreb cate ceva:
- bebele vostru a facut criza genitala? adica daca are sanii umflati si tari si ce ati facut. dr meu a zis ca pot sa-i un iod sau sa nu-i fac nimic. am pus si iod uneori dar vad ca nu mai trece

- fetele care dati cu glicerina cu nistatina la bebe in gurita cum faceti? am azt ca puneti pe sani, dar, la cat e de amara chestia aia, cred ca n-o sa mai pape in veci de la san. In plus, bebeii au dar ceva alb pe limbuta sau au si pe obrajori, pecerl gurii? Ca am inteles ca daca e doar pe limbuta e de la lapte si nu se face nimic. pana acum l-au vazut 2 dr de 4 ori si nici unul nu mi-a zis ca ar avea ceva in gurita si sa-l tratez. si el are limbuta alba de la nastere

- si, nu in ultmul and, cum ii imbracati acum pe bebei, la 15-17 grade? n-as vrea sa-l infofolesc, dar nici sa nu rsc o raceala. eu ieri eram in pulover subtirel si fusta, am vazut oameni si in tricou, iar el avea asa: bod subtirel cu maneca lunga, sosetele, pantalonasi cu picior, botosei, bluzita flausata si un costumas cu totul, flausat, mai grosut si caciulita grosuta. L-am imbracat asa pt ca era prima zi mai calda si n-am stiut. afara l-am deschieat la costumas. astazi cum il imbrac? ela fel de cald...

Multumesc pt raspunsuri!

Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

stefana, vlad al meu a avut criza genitala..nu i-am facut nimic si a trecut cu timpul..e de la hormonii care se transmit prin laptic.
cu imbracatul, eu ieri am renuntat la combinezonul gros si i-am dat unul mai subtire, plusat dar mai de primavara

Mergi la inceput