Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 10
miki1979 spune:
strumph, un pupic mare si pt tine ca esti o mamica puternica si curajoasa

ma bucur ca te-ai mai linistit, asta e cel mai important acum..bebe creste oricum iar ce poti sa-i dai de la tine ii face f bine..
wmagnolia spune:
Strumphi incearca sa mergi cu fata la un Breastfeeding Support Group :
http://www.breastfeedingcommunity.co.uk/interactivemap/london.htm
Ca poate te pot ajuta ei.
La mine nu fata mea desi a fost prematura nu a avut probleme cu suptul ca e ca o ventuza de la inceput. Daca ii dai lp si lapte matern combinat incearca sa amesteci jumate lp si jumate laptele tau. Ca asa faceau asistentele de la terapie intensiva cand fata mea a stat in incubator si nu aveam lapte suficient.
Si eu dimineata am mai mult lapte si ma mulg ca sa am sa ii dau seara cand nu prea produc.
Ca sa maresti productia de lapte cel mai bine e sa dormi. Ca odihna ajuta la producera laptelui. Asa ca da-le incolo de treburi casnice si dormi.
Lauriciu imi pare rau ca trebuie sa treci printr-un divort. Sunt barbati care fug de responsabilitati. Trebuie sa fii tare si nu uita ca suntem alaturi de tine :)
ailed_dota spune:
Lauriciu
, sa dea Dumnezeu sa ai de acum incolo numai zile senine si numai dragoste si fericire in viatza ta! Mai bine ca tai raul de la radacina si pleci cu fruntea sus.Am eu o prietena care are un baiat de 8 ani si de abia acum a luat decizia sa divorteze.. desi pe ea o trimisese la maica-sa la Valeni si el statea cu pitzipoanca in Buc...Si asta de cand era baiatul bb ... Acum a aflat ca ii face pitzi copil...

mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Strumph, ti- am dat PM. vezi ca am pus poze cu M pe picasa![]() Yasmi, azi M face 2 lunite si a luat 740 gr luna asta, adica are 5.210 . Ca tu intrebai cum sunt bb de varsta cu Lucas .Mamica de Andrei si Maria |
happy multumesc de raspuns. prima oara cand am citit raspunsul tau am facut ochii cat cepele....citisem 740gr/sapt

la cat mai multe lunite inainte!!!!

noi maine avem 2 luni si L are 5600-5700 gr

mamica implinita de fetita si baietel
cami_antonia spune:
yasmi felicitari pt grasunellllll
noi tot nu facem parturi
cred ca va innebunesc
cu problerma mea
da nu stiu ce sa ii mai dau
cred ca voi face ca la antonia
voi incerca toate cele de colici
sa vedem ce o va putea ajuta
offfffffffff
ama22 spune:
Stefana nu stiu daca largeste sau nu stomacelul. Eu stiu ca la bebeii hraniti la san nu exista limita la cantitate. In spital, la 3 zile de viata si prima zi de supt de la san, bebe a tras 50 ml lapte. Alaptand la san eu nu stiu sa poti controla cantitatea :)
Lauriciu imi pare rau ca trebuie sa treci prin astfel de incercari tocmai acum. Dar priveste copilul ca pe un motiv de a fi puternica si iti vei da seama ca te poti descurca foarte bine si fara a avea langa tine pe cineva care nu iti este de fapt alaturi!

Noi suntem in continuare bine, eu am avut azi prima mea durere de cap din ultimele 10 luni
dar important e ca bebelina mananca si doarme bine si oricat de rau ma simt, cand ma trezesc si o iau in brate ma topesc de drag!
numai cand ii miros parul sau intoarce ea gurita (in reflexul de supt) si cauta sanul pe obrazul meu sunt momente absolut magice.
sunt ca in spital: cand mi-o aduceau in salon nu ma mai durea nimic, nu mai simteam nici taietura, nici durerea! :)
Fetelor voi ce gama de produse mai folositi ptr bebe?
si mai ales ce creme de fundulet? foloseste cineva balsam de peru? (amestec proaspat facut in farmacii)
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
ama22 spune:
Am intrat si eu in sfarsit in albumul comun si nu mai pot de drag ce bebei frumosi am vazut eu pe acolo. Unul si unul 

Am sters si eu pozele din sarcina si am pus cateva cu Natalia.
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
happy multumesc de raspuns. prima oara cand am citit raspunsul tau am facut ochii cat cepele....citisem 740gr/sapt ![]() ![]() la cat mai multe lunite inainte!!!! ![]() ![]() noi maine avem 2 luni si L are 5600-5700 gr ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
Pai de- aia ti- am scris cat are, ca stiam ca maine faceti voi 2 lunitze
.La multe lunitze. E un dolofan bb Lucas.

Mamica de Andrei si Maria
mandreeac spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dorinut@
Andreea eu ma pregatesc de botez, azi -maine comand invitatiile, am vb la biserica, nasii sunt stabiliti, restaurantul e stabilit, mai tb comanda de tort si sa ne luam hainute..eu vreau cam cu o sapt inainte sa-mi iau rochie..deh sper sa mai slabesc.. ------------------------------------------------------------------------------------------ Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011Ana-Maria |
Dorinuta si noi ne pregatim de botez. Ma gandeam sa luam si ursitoare , dar trebuie sa ma apuc sa caut pe net, sa vad si eu tarifele. Invitatii nu am mai facut, mi s-a parut mare bataie de cap si consider ca o persoana daca vrea sa vina, vine . Plus ca nu aveam timp sa le impartim si la nunta imi aduc aminte ce bataie de cap a fost.
Eu am slabit enorm de la nastere, fara sa fac nimic, dar absolut nimic, doar noptile nedormite , cred ca astea si-au spus cuvantul.Nu am 47 ca in momentul in care am ramas insarcinata, dar nici nu mai voiam sa ajung aici, am zis sa mai ramana putina carnita pe mine.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauriciu_25 ssalutare fetele dragi! am mai citit de prin urma ce am apucat sa vad ce mai faceti,ma bucur ca sunteti bine si voi is bebeii...nu mai prea intru ca sunt cu problemele mele is ma intristz destul cand vad cum traiti fiecare moment din viata puiului cu bucurie ,iar eu nu mi pot ridica fruntea de necaz...eu am hotarat sa divortez si azi am intalnire cu avocatul sa vb despre tot...mi e greu tare si inerc sa ma mentin la linia de plutire pentru sebastian si incerc cat de mult sa nu l neglijez si sa i ofer dragostea de care are nevoie,desi ma simt foarte vinovata ca nu pot sa rad cu el si sa mma apropii de el cum ar trebui in legatura cu laptele de abia reusesc sa l mentin,cu ceaiuri,pastile si o gramada de lapte baut,dar tot trebuie sa i dau completare de lp ![]() ![]() 38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag AMR- 2 SAPTAMANI |
IMi pare tare rau ca treci printr-un moment atat de delicat, mai ales acum cand totul trebuia sa fie plin de bucurie, dar sunt sigura ca vei deveni si mai puternica si bebe merita tot efortul.Iti tin pumnii sa fii tare!

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011