Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

ioana
nulifera cum sa nu mai scrii? Asa ne aduceti si noua aminte de perioada de sarcina ...devenim si noi melancolice . Oricumm mai aveti putin de tot si voi.

yasmy si al meu tot 400 a luat sapt trecuta de s-a mirat dr ca doar din titi, iti dai seama ce mandrie pe capul meu . Eu sper sa nu ia asa mereu ca se face prea grasan...

Ama ce chnezoaica dragalasa ai!! Legat de bibe eu ii dau in fiecare zi vigantolul in bibe cu 10 ml..nici nu prea mai stie sa suga la bibe, dar sanul oricum nu mi-l refuza.

Si pentru ca m-am uitat si am vazut bebeii frumosi, m-am hotarat sa va dau link si cu Edutu ca n-am mai pus demult.

Deci Edutu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

antguess ce lp ii dai? eu lui luca ii dau nan1 si pe cutie pe spate e graficul ala unde spune ca la 3/4 saptamani tb sa manance 5 mese pe zi de 120 ml, deci e ok. eu am inceput sa ii dau 120 la 3 saptamani fara o zi pentru ca am vazut ca nu se satura, acum e tare linistit, mai avem un pic si de vineri, cand implineste o luna, mergem pe 150, ca il vad ca deja da semne ca e pregatit sa manance mai mult dar il mai tin asa un pic...

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

5 apr

mamica implinita de fetita si baietel

Deci in aprox o luna de la depunerea dosarului se primeste prima indemnizatie..bun asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Gata, am trtimis fetele la mama 2 zile. Pentru ca maine vreau sa vin la Bucuresti sa scot si firele. Asa ca o sa ies doar cu Radu in parc si cu fetele o sa iasa bunicii. Toata casa e o harababura, am de facut ordine, cumparaturi...

antguess, wow! 120ml la nici 3 saptamani! mi se pare mult, formula sau san? daca e san e ok, poate papa oricat. daca e formula, scrie pe cutie cat tb sa pape la 24h. cu botezul nu cred ca e tarziu, mai ales la catolici, acolo nu scufunda copilul in baie. si la catolici de obicei botezurile se fac atunci cand copiii sunt mai mari.

Radu(31.03.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

hello madutza....pe cutia de lapte scrie ca de la 3-4 sapt doza e de 120 ml....ea abia face 3 saptamani miercuri dar..pana la urma fiecare copil e unic nu?:) eu ii dau lp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gabi,...da poti...eu asa l-am cantarit azi dimi...ca imi parea cam greut .. eu nu vreau sa trec datele de nastere, nu va suparati.

mamica implinita de fetita si baietel

nu ne suparam:) stai lin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

pisuc mercic de rasp
ma cam ingrijorez
da nu am cum sa ajung la buc
la un cardiolog bun
sa faca fata macar 40 de zile
si voi veni
ma voi baza
tot pe info de la tine

mai fetelor noi chiar nu facem parturi
offfffff
am inceput si cu debridat de ieri
si am tras 2 si gata
de atunci nici unul
offfffffffffff
nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

pisuc mercic de rasp
ma cam ingrijorez
da nu am cum sa ajung la buc
la un cardiolog bun
sa faca fata macar 40 de zile
si voi veni
ma voi baza
tot pe info de la tine

mai fetelor noi chiar nu facem parturi
offfffff
am inceput si cu debridat de ieri
si am tras 2 si gata
de atunci nici unul
offfffffffffff
nu stiu ce sa fac

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

pup

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am dormit tare bine, vad ca noaptea dormim bine de tot cate 5-6 ore fara colici. in schimb ziua...colicii dau tarcoale. pana cum apareau seara. ieri a mancat bebelina tot la 2 ore, azi de dimineata vad ca la fel

ioanna te asteptam cu vesti bune de la doctor.

bb_yasmi dar n-ai cum sa primesti indemnizatia asa repede. primesti mai intai decizia apoi primesti retroactiv indemnizatia peste 2-3 luni. eu asa am tot auzit ca s-a primit. pe nimeni n-am auzit s-o primeasca asa repede.

dorinut si bebelina mea ia tot asa in greutate dar nu mereu ia asa. de exemplu a luat 380 gr apoi saptamana urmatoare a luat 250gr, deci variaza. nici eu nu vrea sa se faca prea grasana.

strumphitza te rog sa nu te simti deloc in plus ca mai vorbim de alaptat si titi si din astea. nu trebuie sa fi suparata, ai incercat tot ce se putea dar daca nu vrea titi asta este. sa fie ea sanatoasa ca de crescut creste ea mare. eu asa am zis de la inceput, daca am lapte bine daca nu nu ma stresez ca n-are rost, mai mult rau imi fac. mulge-te cat poti, incearca la 3 ore sa te mulgi sa stimulezi mai tare lactatia si ii dai din biberon. daca zici ca ai scos 100 ml, ai scos ceva

antguess, ailed ce matinale la cafea sunteti

scrish azi noapte la 4 cand m-am trezit sa dau papa la bebelina eram rupta de somn, abia vedeam pe unde merg si abia m-am dat jos din pat si m-am gandit fix la tine cum ai zis ieri cu trezitul noaptea si sentimentul ala de vinovatie. la bebelina ii este fomica si eu nu stiu cum sa ajung mai repede inapoi in pat

pisuc, cami, madutza, nilufera

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

antguess si mie mi se pare cam mult 120 ml la 3 sapt. bebelina mea mamnanca acum 130-150 ml.
de fapt, o prietena care a nascut inaintea mea cu 3 sapt a zis ca buburuza ei a mancat de la cateva sapt 100-120 si acum mananca tot atat deci cred ca se poate.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Andreea, bb_yasmy, pisuc, anteguess, strumphy, ioana, madutza, delia va ofer cate o foricica pentru ca sunteti active de dimineata

Ce faci mamico? Azi-noapte pana am adormit chiar ma gandeam la tine, ca nu ti-am lasat niciun mesaj

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput