Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 5
ioanna16 spune:
neata fetele,
ieri am chiulit de la apel, am fost la plimbarica pe la mama si apoi pe la veri si nu am mai apucat sa intru aseara...
ma bucur sa va gasesc active, am citit ce ati discutat, insa eu nu am ajuns la capitolele lapte, bibe, pampersi, kk... asa ca am zis sa nu ma bag unde habar n-am![]()
astazi ma duc la doctor, sper sa vin cu vesti bune si poate - poate saptamana asta imi tin si eu printesa in brate

am si eu o intrebare intrebatoare
se poate sa pierd din dop, dar sa nu aiba nici un firicel de sange?
de dimi cand m-am trezit si m-am ridicat din pat, am simtit ca curge ceva pe pijama, o pata cam cat o jumatate de palma, insa fara pic de sange...
Felicitari Xeo! si rafacere usoara
strumph - chiar ma gandeam la tine cand citeam din urma, ma uitam ca nu ne-ai mai dat vesti; te pup
antguess - esti o mamica norocoasa cu atata odihna noaptea
yasmi - spor la treaba, la cate ti-ai propus ai energie nu gluma
madutza, pisuc 
cam atat mi-am aduc aminte acum, daca neuronul mai recupereaza ceva va mai scriu
aaaaa...
la multi tuturor florilor pentru ziua de ieri!!!
gata....
v-am pupat pe toate
38 +
AMR MAXIM 10 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
am schimbat si amr-ul...![]()
asta mi-am adus repede aminte, parca numar si secundele![]()
38 +
AMR MAXIM 8 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
dorinut@ spune:
Andreea, bb_yasmy, pisuc, anteguess, strumphy, ioana, madutza, delia va ofer cate o foricica pentru ca sunteti active de dimineata
bb_yasmi spune:
ioana te asteptam azi cu vesti bune de la dr!!
am vb cu cei de la indemnizatii,....dosarul imi e aprobat!!!!!
peste 3 sapt vine indemnizatia!!

mamica implinita de fetita si baietel
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ioana te asteptam azi cu vesti bune de la dr!! ![]() am vb cu cei de la indemnizatii,....dosarul imi e aprobat!!!!! ![]() peste 3 sapt vine indemnizatia!!![]() ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
.
Felicitari
. Eu pe 1 Mai depun dosarul. Tu cand l-ai depus?
ioanna16 spune:
dorinutz@ - eu iti ofer un mare buchet de 

, pentru ca nu te-ai lasat batuta si acum bebe suge cu spor la tzitzi

38 +
AMR MAXIM 8 ZILE !!!
nilufera spune:
@ioana, si eu le citesc pe fete dar nu mai scriu ca ma simt in plus cu burta mea,ele toate vb de bebei iar eu de abia astept sa arunc hainele de gravida,nu la mai suport, la theo am fost gravida in aceeasi perioada deci chiar mi s-a luat de ele..mai ales acum cand se incalzeste!
nu e dop ce ti se scurge, probabil ai pierdut putin lichid, dopul poate sa nu fie cu sange dar sigur e ca un mucus; si eu ma tot uit dupa el, azi mi s-a parut ceva pe acolo, mai astept...a coborat si bb ca ma doare intre picioare de mor si am numai junghiuri.
Sa nu te prind ca nasti inaintea mea ca te alerg!!![]()
I-am zis dr ca vb cu bb sa nu-ideranjeze gratarul de Florii si Paste, vad ca pana acum m-a ascultat![]()
38+ Mami de Theo, 12.04.2009
ioanna16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nilufera @ioana, si eu le citesc pe fete dar nu mai scriu ca ma simt in plus cu burta mea,ele toate vb de bebei iar eu de abia astept sa arunc hainele de gravida,nu la mai suport, la theo am fost gravida in aceeasi perioada deci chiar mi s-a luat de ele..mai ales acum cand se incalzeste! nu e dop ce ti se scurge, probabil ai pierdut putin lichid, dopul poate sa nu fie cu sange dar sigur e ca un mucus; si eu ma tot uit dupa el, azi mi s-a parut ceva pe acolo, mai astept...a coborat si bb ca ma doare intre picioare de mor si am numai junghiuri. Sa nu te prind ca nasti inaintea mea ca te alerg!! I-am zis dr ca vb cu bb sa nu-ideranjeze gratarul de Florii si Paste, vad ca pana acum m-a ascultat 38+ Mami de Theo, 12.04.2009 |
nilufera
; daca e sa nasc inaintea ta, nu ma alerga pe mine... ci pe fi-mea; ea este cea curioasa sa vina pe lumepoate nastem amandoua in aceeasi zi... asa sa nu fie cu suparare

38 +AMR MAXIM 8 ZILE !!!
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dorinut@
. Felicitari . Eu pe 1 Mai depun dosarul. Tu cand l-ai depus?------------------------------------------------------------------------------------------ Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011Ana-Maria |
5 apr
mamica implinita de fetita si baietel

Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011