Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gabi -700 sa ajung la suma rotunda ca nu am nimic in plus am venit din spital cu 2 kg in plus...

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hmmmm..te invidiez ..rau de tot:(

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

las ca ajung si eu acolo unde vreau...dar mai greu.....:))
acum ca a venit vremea frumoasa, o sa fac plimbari lungi cu copii si corpul meu nefiind obisnuit cu miscarea..o sa topeasca kg in plus...sper

Mergi la inceput

gabi la cat esti de hotarata sunt sigura ca vei da jos rpd kg de care spui.

fetele, bble meu iarasi a pus 400 gr intr-o sapt

Mergi la inceput

wow...ce baietel mare ai tu acolo :))
sunt curiasa cat o fi pus si fi-mea...dar n-am cantar de bebe...sa ma sui pe cantarul meu cu ea in brate sa vad...o merge asa?

Mergi la inceput

yasmi- pune si tu datele de nastere ale copiilor la semnatura..ne-ar fi la toate mult mai usor atunci cand scrii ceva despre ei sa comparam cu ai nostri....daca vedem ce varsta are....sa nu ne mai uitam pe prima pagina ca eu imi cam pierd urechile pe acolo pana gasesc pe cine caut

Mergi la inceput

ma duc sa ma spal pe cap pt ca am un tub de fixativ in par de ieri si nu il mai suport..ma duc sa profit ca doarme zana si dupa aia ma apuc de curatenie prin casa..dar mai trec pe aici la o pauza...

Mergi la inceput

gabi,...da poti...eu asa l-am cantarit azi dimi...ca imi parea cam greut .. eu nu vreau sa trec datele de nastere, nu va suparati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Gata, am trtimis fetele la mama 2 zile. Pentru ca maine vreau sa vin la Bucuresti sa scot si firele. Asa ca o sa ies doar cu Radu in parc si cu fetele o sa iasa bunicii. Toata casa e o harababura, am de facut ordine, cumparaturi...

antguess, wow! 120ml la nici 3 saptamani! mi se pare mult, formula sau san? daca e san e ok, poate papa oricat. daca e formula, scrie pe cutie cat tb sa pape la 24h. cu botezul nu cred ca e tarziu, mai ales la catolici, acolo nu scufunda copilul in baie. si la catolici de obicei botezurile se fac atunci cand copiii sunt mai mari.

strumph, nu stiu daca te incalzeste....dar iti spun un lucru. eu pe Ana am alaptat-o 1 an si a fost foarte bolnavicioasa, acum are astm si mi-a facut 4-5 pneumonii so far...la 2-3 saptamani se imbolnavea, am tras tare cu ea. Andreea a fost pe lp de la 3 luni si e foarte zdravana, raceste normal, dar fara episoade grave si este foarte rezistenta. asa ca, daca e copilul sensibil poti sa ii dai si mama tzatelor, tot bolnavicios va fi. iar daca e zdravan, la fel...

yazmi
, spor la treaba! ai planuri marete pt inceputul saptamanii vad

Mergi la inceput

madutza, noi il botezam la ortodoxi dar nu il scufundam in apa.
gabi, uitasem, si mie mi se pare mult 120 ml. lucas atat papa si acum la 2 luni 120-150ml.

Mergi la inceput