Mar-Apr (207) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
strumfitzo 
de la mine. te inteleg perfect prin ce treci. daca iti aduci aminte, cand am trecut si noi pe lp o perioada nu am intrat aici pt ca majoritatea mamicilor alaptau si eu ma simteam ca un intrus :( . tot ce pot sa iti spun e ca un bb crescut cu lp nu e cu nimic mai prejos decat un bb crescut cu lm. fetita a crescut cu lp are o imunitate exceptionala, ff bine dezvoltata, frumoasa si desteapta!!
conteaza cel mai mult dragostea oferita iar mai tarziu educatia data. 
mamica implinita de fetita si baietel
antguess spune:
bb-yasmi- mersi frumos....vreau sa fiu mireasa frumoasa in septembrie:)
strumphy- nu e mama de la cafea..eu chiar ma odihnesc noaptea slava Domnului...sper sa ramana asa
fetita se culca la 10, se trezeste o singura data pe la 4 si dupa aia se trezeste iar la 9...asa ca eu dorm destul de bine....o singura trezire pe noapte, chiar nu o simt si imi face placere pt ca oricum mi se face dor de micuta si imi place sa avem un moment al nostru in care ne uitam una in ochii celeilalte cat suge ea din bibe....e asa de frumos si e asa de scumpa si dulce...miroase atat de frumos...e asa de relaxata noaptea..incat am o mare bucurie sa ma uit la ea si sa o pup pe frunte......ahh,,ce pofta mi s-a facut si ea doarme acum...
somn usor strumphy, sper sa te lase micuta sa dormi
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
bb_yasmi spune:
gabi, ce frumos ai spus!! asa si la noi....e o placerea trezirea de dimi de la ora 5
la primul bb parca eram mai obosita, imi era mai greu....acum 

apropo intrebam zilele trecute o prietena asist la maternitate la salonul de nou nascuti.....cat timp pot pastra lp preparat o ora?? la care ea....da de unde la frigi il poti tine de la o masa la alta...crezi ca noi la maternitate preparam pt fiecare in parte?? da...facem o oala care e tinuta la frigi 

strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi strumfitzo ![]() de la mine. te inteleg perfect prin ce treci. daca iti aduci aminte, cand am trecut si noi pe lp o perioada nu am intrat aici pt ca majoritatea mamicilor alaptau si eu ma simteam ca un intrus :( . tot ce pot sa iti spun e ca un bb crescut cu lp nu e cu nimic mai prejos decat un bb crescut cu lm. fetita a crescut cu lp are o imunitate exceptionala, ff bine dezvoltata, frumoasa si desteapta!! ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
da yasmi

si eu am spus ca sa nu mai intru ca sunt multe fete aici care alapteaza si vin si cer sfaturi despre alaptat si tzitzi si multe altele legat de asta si eu ma simt aiurea ca nu mai pot alapta, ca mie nu imi curg sanii, ca eu nu am mult lapte sa ii dau , ca eu ....
uff mai bine ma duc la perna mea

_
antguess spune:
yasmi- noroc ca nu mai sunt pofticioasa cand e vrb de dulciuri si mancare...in alte vremuri mi=ar fi lasat gura apa niste chinezarii si panetonele ala de care vorbesti tu..intamplator mancarea chinezeaca e mancarea mea preferata....sa=ti fie de bine:)
bb_yasmi spune:
azi am planuri marete....
printre plimbari/scos buburuza de la gradi pana la 18.30 cand vine socrela vreau sa gatesc 3 feluri de papa sa spal si sa fac curat
energieeeeeee ammmmm 

bb_yasmi spune:
strumf 
si iarasi
ai grija mami sa nu pici in depresie din cauza asta....
uite pe mine ma poti intreba de lp ![]()
gabi eu am o pofta de m,ancat prosti......

si vreau sa mai slabesc 700 gr ![]()
![]()
antguess spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi gabi, ce frumos ai spus!! asa si la noi....e o placerea trezirea de dimi de la ora 5 ![]() ![]() apropo intrebam zilele trecute o prietena asist la maternitate la salonul de nou nascuti.....cat timp pot pastra lp preparat o ora?? la care ea....da de unde la frigi il poti tine de la o masa la alta...crezi ca noi la maternitate preparam pt fiecare in parte?? da...facem o oala care e tinuta la frigi ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
aoleo- asa fac????? la maternitatea unde am nascut eu...cand ma duceam sa iau lapte..il preparau in fata mea.....
te inteleg perfect cu placerea de noapte cand papa bebe....si pt mine era greu la Dani...mi se parea ingrozitor..eram tare obosita...acum...e o bucurie
antguess spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi strumf ![]() si iarasi ai grija mami sa nu pici in depresie din cauza asta.... uite pe mine ma poti intreba de lp gabi eu am o pofta de m,ancat prosti...... ![]() ![]() si vreau sa mai slabesc 700 gr mamica implinita de fetita si baietel |
strumphy- si pe mine tot de lp ma poti intreba..si uite ca nu pic in depresie..si cu lp cresc copiii.....incearca sa ii dai si laptele tau macar la o masa din ce mulgi tu acolo ...ajuta la formarea de anticorpi si la intarirea sistemului imunitar..esti o norocoasa ca poti sa faci asta..eu nu mai am lapte nici pt juma de masa...
yasmi- 700 gr sunt NIMIC. e clar ca iti poti permite sa mananci prostioare..eu la 10 kg in plus..nu-mi mai permit..gata! mi-am facut de cap in timpul sarcini..suficient!!!!
antguess spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi azi am planuri marete.... energieeeeeee ammmmm ![]() ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
hehe, bine ca ai energie..si eu tre sa fac niste curatenie pt care in mod normal nu m-as fi deranjat acum dar la 2 vine o tanti de la protectia copilului sa ma intrebe de o vecina care e in razboi pt custodie cu sotul ei si vrea sa ma intrebe despre ce fel de mama e ea...si tre sa am curat in casa...vreau ca parerea mea sa cantareasca mai mult decat cum arata casa mea...asa ca tre sa fie impecabila:)